Alltid rent, snyggt, skinande och fräscht när man kommer hem. Lätta, smidiga och trevliga att ha att göra med, inget sitter fast. Om något blir problem är man alltid snabba och angelägna att rätta t... Se mer
Sammanfattning av omdömen
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Ämnen som oftast nämns
Omdömen som formar denna sammanfattning
Vi vet hur svårt det kan vara att få tiden att räcka till åt jobb, familj, återhämtning och hushållssysslor. Vårt uppdrag är att hjälpa dig skapa en vardag som du trivs med, och som fungerar. Att ta hjälp av ett proffs är ofta en stor lättnad. Du kan släppa tankarna på städningen och känna dig trygg i vetskapen att det blir ordentligt gjort. Vi brinner för att skapa en enklare, renare vardag för dig, ett liv med lugn och ro och färre måsten. Vi finns på orter från Lund i söder till Sundsvall i norr. Välkommen!
Kungsgatan 17, 30246, Halmstad, Sverige
- 035-161550
- info@homemaid.se
- homemaid.se
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Har inte besvarat negativa omdömen
Stabil organisation och städ
Stabil organisation, samma person kommer, alltid bra städning. Så nöjd!
Perfekt och prisvärd storstädning…
Perfekt och prisvärd storstädning utfört av trevlig och kunnig personal. Tex har ugnen inte varit så ren sedan den var ny. Badrum, gästtoalett och kök blev skinande rent.
Hälsn Rosaros
Fin personal som kommer och rena fina…
Fin personal som kommer och rena fina fönster 👍🏼🌷
Utförde flyttstädning i en sommarstuga…
Utförde flyttstädning i en sommarstuga jag tagit över från mina föräldrar, trodde aldrig det skulle bli rent. Men efter 5 timmars arbete var den som ny, supernöjd
/ Joakim
Städresultatet och den duktiga och servicevänliga personalen!
Mycket bra städresultatet och bra kundservice!
Proffsigt bemötande och hög kvalitet på leverans rakt igenom!
Supertrevliga, noggranna och grymma fönsterputsare som kom hem till oss! Skulle anlita dem igen alla dagar i veckan!
Även trevligt och snabbt bemötande från kundtjänst (Sara) hela vägen under bokningsprocessen. Dessutom uppskattat med påminnelsesms innan putsning med tydlig tidsangivelse mm.
Proffsigt rakt igenom!
Snabbt och proffsigt!
Bra personal som varit hos oss flera…
Bra personal som varit hos oss flera gånger.
Fantastiskt trevlig och tillmötesgående…
Fantastiskt trevlig och tillmötesgående personal! Både de som städar och de på kontoret vid tel kontakt!
Jag är jättenöjd
Jag är jättenöjd! Ni är fantastiska människor och gör ett superjobb!
Toppen 💞
Jag trodde en flyttstädning innebar det…
Jag trodde en flyttstädning innebar det mest inom städning. Fick sedan veta att det mesta stod inom finstilt att det inte skulle göras. Så det blev ett dyrt pris för städning av badrum och fönsterputs. Resten var under finstilt varför det inte vart gjort eller gjort ordentligt.
Överlag god kvalitet på städningen som…
Överlag god kvalitet på städningen som Charity gör.
Bästa städerskan
Den städerska vi hade denna vecka var den bästa städerska vi någonsin haft
Mycket nöjd
Punktliga, proffsiga! Mycket nöjd med flyttstädningen av min lägenhet, hyresvärden hade inte en enda anmärkning vid besiktningen. Rekommenderar Homemaid!
Kund sen tidigare
Har varit kund sen tidigare så jag visste att jag skulle få ett bra jobb utfört
Alltid mycket bra städning
Haft denna tjänst nu i över två år.
Haft denna tjänst nu i över två år.
Alltid perfekt resultat. Även vikarierna har gjort mycket bra ifrån sig.
Är så nöjda med erat fina arbete!👍🥰
Otroligt proffsigt bemötande och utförd…
Otroligt proffsigt bemötande och utförd städning. Uppföljningen efter för att säkerställa kvaliten var klockren. Jag återkommer!!