Holybears

Väldigt lång leveranstid. Ingen snabb hjälp från kundtjänst. Beställde hem 6 maj, leverans den 24 juni. 14 dagars leveranstid sa kundtjänst. Kommer inte beställa från detta företag igen.

Kanon kan inte riktigt förstå att dem här vitaminerna hjälper mig!! Har haft problem med uppblåst mage i nästan 10 år och bara efter 1 burk så har gaserna försvunnit och svullnaden är helt och hållet... Se mer

Dem här kosttillskotten har hjälpt mig att inte dippa under dagen och gett mig kontinuerlig energi alltså jag älskar dem!😂❤️ Fördelar som jag har känt av är energi, fokus, finare och jämnare hud,... Se mer

Väldigt lång leveranstid

6 maj 2023

Själva björnarna är det inga problem…

Själva björnarna är det inga problem med, dom gör väldigt gott för mig. Jag tycker dock det är väldigt irriterande att de skriver på sin hemsida att varorna levereras inom 14 dagar när det tar en månad. De skriver inte heller på sin hemsida att Björnarna skickas från Kina och att man sedan får betala tullavgift för att ens få paketet. Som sagt, björnarna är det inget fel på, tycker bara det är väldigt tråkigt när de inte skriver ut all information på sin hemsida så att man är medveten om detta när man beställer.

29 mars 2023

Beställde den 2 juli

Beställde den 2 juli. Betalt genom Klarna, men har fortfarande inte fått någon leverans. Har kontaktat dem flera gånger men utan svar. Gör man en kommentar på deras fb-sida tar de bort den. Blufföretag!

12 november 2022

Är inte någon betald influencer eller…

Är inte någon betald influencer eller något sånt, utan vill bara recensera och uppmärksamma er hur bra sea moss är som kosttillskott och hur det har ”förbättrat” livskvaliteten.

Jag har adhd och hypertyreos och efter bara några veckors användning av Holybears så kände jag hur lugn och sansad jag blev i kroppen och detta är ”nytt” för mig då med mina diagnoser så är man hela tiden uppe i varv och humöret svänger, så där känner jag hur sea moss har hjälpt mig. Känner även av hur klar jag är i huvudet och utmattningen är borta.

Tänk även att jag nu har använt Sea moss i över ett år men såg de första märkbara resultaten efter några veckors användning, kommer inte ihåg exakt, iaf rekommenderar starkt att iaf ge det en ärlig chans👍

//Annika

1 november 2022

Dem här kosttillskotten har hjälpt mig…

Fördelar som jag har känt av är energi, fokus, finare och jämnare hud, Förbättrad humör, mensvärken är inte alls så värst som den var, och mitt hår har blivit tjockare och glansigare ÄLSKAR!!❤️

30 oktober 2022

Havsmossan har hjälpt mig med mina…

Havsmossan har hjälpt mig med mina humörsvängningar som jag får av min överaktiva sköldkörtel dessutom energin som man får under hela dagen är helt fantastisk, Snabb leverans och nöjd, kommer definitivt handla igen och rekommendera dessa!

29 oktober 2022

Fick tag i deras nummer via Klarna och…

Fick tag i deras nummer via Klarna och de sa att de hade försenade leveranser men att allt ska vara återställt till det normala i dagsläget, har handlat från ett par gånger och har aldrig stött på något problem med leveransen fram tills den senaste gången och det kan man förstå att ibland kan det komma hinder även för större företag, är iaf nöjd med mina Sea moss kosttillskott och så får man hoppas att till nästa gång går leveransen smidigare då jag verkligen känner av att dessa vitaminer gynnar mig😊👍 tack för att ni finns!🎉

26 oktober 2022

Total scam

Total scam. Beställde varorna den 20 juni och fick dem först nu. (Direkt leverans från Kina - kommer inte äta en enda då jag inte har några som helst garantier att burken innehåller det.) Tog kontakt med företaget efter ett par månaders väntan - fick svaret att det inte gick att göra en återbetalning eftersom varorna fortfarande var under transport. ????

25 oktober 2022

Beställde en burk som jag fick

Beställde en burk som jag fick, var nöjd så jag beställde några till i början av augusti. Utebliven leverans och ingen respons på e-mail eller andra kontaktförsök, dessutom är en utav e-postadresserna numer icke existerande.

Pengar har dessutom dragits från Klarna trots att det inte skall bli så om beställningen inte är skickad.

Övrigt info om företaget är lätt att ta reda på. Han är mycket aktiv med att rensa dåliga recensioner och negativa kommentarer på sociala medier.

KÖP INGET IFRÅN DESSA

KÖP INGET IFRÅN DESSA, DOM LURAR ER. Har beställt 2 burkar o betalat 28/7-22, när jag skrev på fb svarade dom, sa att det skulle komma om några dagar, kom inget. Då kontaktar jag dom igen, då skulle dom komma i slutet på näst kommande vecka.
Sen skrev jag att jag ville upphäva köpet o få tillbaka mina pengar, då svarar dom inte. Inget svar sen 20/8-22

Ingen leverans, inga svar

Beställde 25e juli. Fick kontakt med kundtjänst när det gått tre veckor ungefär och man påstod att det varit mycket att göra men att det var skickat och befann sig i Nederländerna. Efter ytterligare en tid bad jag om tracking på detta påstådda paket. Sedan dess gjort flera kontaktförsök i chatt och på mail varav en adress ogiltlig. Kan bara konstatera att det var en bluff med snyggt fejkade recensioner.