Hollandsdakwerken Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

4,3

De eerste keer was ik zeer tevreden toen ze een pan vervingen bij stormschade. De tweede keer; dak reinigen en de daken van de dakkapellen opnieuw bekleden was ik een stuk minder tevreden. Het dak sch... Se mer

Robin & Robin, vriendelijk, vrolijk en vooral een uitstekende dienstverlening en advies. Uitgevoerde werkzaamheden, in Heiloo, waren het vervangen van een verouderde dakgoot, het wassen en coaten van... Se mer

Vandaag hebben we ons dak schoon laten spuiten door Hollands Dakwerken. Ze hebben alles goed geïnspecteerd en een aantal dingen gerepareerd zodat er geen lekkage kan komen. Na het schoonmaken van het... Se mer

1. Takläggare
  2. också i
  3. Byggföretag
  4. Rörmokare

Hollands dakwerken Uw dak specialist In de regio Voor periodiek onderhoud aan u dak Gratis dakinspectie Reinigen van u dak Lekkage dienst Direct herstel 24/7 beschikbaar Aangesloten bij alle verzekeraars Dakrenovatie bitumen of pannendak Zink lood koper werk Lekt het of vergaat het Hollands dakwerken maakt het

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Alla omdömen

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Duidelijk en goede uitleg. Harde werker.

Een fijne man om mee te praten, hij legt duidelijk uit wat er mis is. Maar belangrijker hoe het op te lossen is en waardoor het gebeurt is.

Jammer dat we nu met een deel van het dak wat rot is zitten maar dat word binnenkort opgelost.

13 maj 2022

Svar från Hollandsdakwerken

Dankje Dennis mocht er ooit nog eens wat wezen hoor ik het graag van je 24/7 direct herstel groet Robin Walters hollandsdakwerken.nl 0620008266

Goed geholpen na stormschade

Goed geholpen na stormschade aan het pannendak. Terwijl het andere bedrijven niet lukte of ze in de drukte deze klus niet wilde, heeft Hollands Dakwerken het wel gemaakt. Hoogwerker en vervangende pannen door hen geregeld en heldere factuur voor de verzekering. Goede ervaring.

4 mars 2022

Dankje wel shopie groet Robin

Prima service

Na melding schade binnen een dag geholpen met terugplaatsen verschoven dakpan na storm. Kwamen keurig op de afgesproken tijd en gaven goede uitleg en advies over verder onderhoud van het dak.

23 februari 2022

Stormschade Eunice

Na storm Eunice was ik vrijdagmiddag 4 nokvorsten kwijt. Houten balk lag bloot en dag later al waterschade op de 2e verdieping door de regen en aanhoudende wind. Via loodgieter.nl deze mannen benaderd. Zondagochtend snel en adequaat geholpen. Probleem verholpen. Robin is snel en vakkundig!

22 februari 2022

Stormschade

Vanwege de storm waren er dakpannen afgewaaid, de mannen moesten dus het dak op om de boel te repareren. Ondank de enorme drukte toch snel en vakkundig door hun geholpen. Top!

22 februari 2022

Harde werkers

Storm, ik haat het! Dakpannen daardoor verschoven en om erger te voorkomen heb ik deze mannen gebeld. Gelukkig hadden ze snel tijd en nog sneller als de storm de dakpannen had verschoven, had dit bedrijf de dakpannen weer keurig op z'n plek gelegd. Liever heb ik ze niet nodig, maar als ik ze weer nodig heb voor iets dat met het dak te maken heeft dan weet ik wie ik ga inschakelen. Harde werkers met stalen zenuwen, zelf zweet ik peentjes op die hoogte.

21 februari 2022

Toppers

Toppers! Lekkage aan dakgoot en dakkapel, beiden snel, vakkundig en vriendelijk opgelost. Prettig in het contact, gunstige prijs-kwaliteit verhouding en duidelijke passie voor hun werk. Ik ben super tevreden!

17 februari 2022

Dank u wel