2,3

Dålig

TrustScore 2.5 av 5

Har inte besvarat negativa omdömen

Dåligt icke prisvärt preparat Sen deras…

Dåligt icke prisvärt preparat Sen deras företag fortsätter att ringa minst gång på gång minst en g per vecka trots att man sagt upp och talat om i mail att man aldrig mer vill ha med dem att göra! Och kräver att bli raderad ur deras ” telefonlista. Det är inte acceptabelt för mig i alla fall.

25 februari 2026

Hohde herbal hyaluronic acid serum…

Hohde herbal hyaluronic acid serum löddrar när det appliceras och huden känns stram och torr efteråt. Det är mkt viktigt att informera om att hyaluronsyra drar ur fukt ur huden om man inte låser in syran med en ansiktscreme efteråt, i detta fallet väldigt fort. Jag tycker dock inte att serumet har någon effekt och för det priset borde det vara väldigt bra. Jag blir alltså jättetorr, och normalt funkar hyaluronsyra bra för mig. Besviken eftersom det är dyrt, minst sagt.

25 juni 2025

Mycket nöjd

Mycket nöjd. Produkterna luktar helt okej och de räcker länge. Jag tar 5-6 droppar av serumet till hela ansiktet. Använder oljan till nattsmörjning. Får hela tiden komplimanger för min fina hy. Har blekt mina leverfläckar.
Fått god service av företaget när jag bytt formula.

15 juni 2025

Tack HOHDE för era högkvalitativa produkter!

Tack HOHDE! Jag är så otroligt nöjd med era produkter och hur de är förpackade, i fina smidiga tuber. Serumet är helt suveränt. Det känns att det går ordentligt ner på djupet och gör verkan samt stramar åt huden. Jag är också så nöjd med att er hudkräm fungerar utmärkt som både dag- och nattkräm, och jag älskar det konceptet. Det är så smidigt när jag är ute och reser att jag inte behöva ta med mig onödigt många tuber eller förpackningar. Smart tänkt av er och mycket miljövänligt! Ögoncremen och oljan är jag också så nöjd med. Oljan är perfekt att ta på innan läggdags och låta verka över natten. Huden blir så len och smidig, och de fina linjerna minskar. Ögoncremen är som balsam för trötta ögon! Jag kan varmt rekommendera HOHDES produkter!
En mycket nöjd 70+are!

14 mars 2025

Produkterna luktar illa och har ingen…

Produkterna luktar illa och har ingen effekt. Falsk marknadsföring.

18 april 2024

Svar från HOHDE

Vi beklagar att du inte tycker om lukten och effekterna av våra produkter. Vi använder endast naturlig parfym, så den kommer tyvärr inte att vara perfekt för alla.

Läser här era recensioner och blir…

Läser här era recensioner och blir förvånad att de tycker produkterna är dåliga?
Använder serum + dagkräm och är super nöjd, är 64 år så har hunnit testa ex antal märken. Kan hålla med om att produkterna inte håller 3 mån men å andra sidan snålar jag inte, beställer nytt när jag behöver. Dagkrämen kan jag hålla med om att den inte luktar speciellt gott men det är effekten jag är ute efter.

14 maj 2024

Svar från HOHDE

Underbart att höra att du har hittat HOHDE-produkter som hjälper till med din huds välbefinnande! Tack för den fina feedbacken, den är mycket värdefull för oss!

Du är alltid välkommen att kontakta den svenska kundtjänsten om du vill göra några ändringar i dina prenumerationer för att anpassa dem till dina behov. Vi hjälper gärna till med allt! 🙂

Ha en fin dag!

VARNING!

VARNING!! Bluff-företag.
Aggresiv försäljning med luddiga löften. Man tackar jag till "6 månaders förbrukning" - dom uppger inte mängd.
Får 2x40 ml som ska räcka till morgon och kväll i 6 månader.
Det blir 0,2 ml/gång för hela ansiktet!! Säger sig självt att det inte räcker. Dom accepterar inte att fullgöra avtalet att leverera 6 månaders förbrukning trots att jag har det skriftligt. Hotar bara med att skicka till inkasso.
Dom försvarar sig med att "produkten håller i 6 månader"
Men håller och räcker är inte samma sak.
Varning och beställ INTE från Hohde

3 mars 2024

Svar från HOHDE

Som sagt, för våra kunder räcker en tub för 3 månader normalt. Av den anledningen använder vi uttrycket "6 månders dos", men vi förstår att det här kan vara lite oklart för dig och att det saknas information om antalet milliliter. Vi är alla unika och har olika behov så vi kan inte garantera att en tub räcker för 3 månader för var och en. På grund av det är vår prenumeration bekväm och man kan anpassa den till sina behov, dvs. man kan ändra både leveransintervallet och datum av nästa leverans. Vi hjälper gärna till med allt!

SE Kundservice
0708 595 599 (mån–fre 9–17), kundservice@hohde.se

Produkterna har ingen effekt

Produkterna har ingen effekt. Har provat serum, hudkräm och ögonkräm. Hudkrämen luktar illa. Den återfuktar inte min hud. Serumet känns som klister i ansiktet. De har en stark marknadsföring på sin hemsida. Bara positiva omdömen. Verkar som om de är köpta. Inga negativa omdömen… kanske företaget tar bort dem snabbt.

2 oktober 2023

Svar från HOHDE

Vi är mycket ledsna över att höra att HOHDE produkter inte passade din hud. Vi har många kunder som trivs med produkterna, men varje hud är individuell och produkterna kan kännas väldigt olika för olika människor.

Tack för din feedback om Ansiktskräm och Serum. HOHDE-produkter innehåller inte konstgjorda dofter utan råmaterialens naturliga lukter. Serien är därför doftfri men inte luktfri. Natural-kosmetikprodukterna innehåller en liten mängd naturlig, mild parfym, som följer riktlinjer enligt certifierad naturkosmetik.
Vi rekommenderar att använda endast ett par droppar av Serumet för att undvika den här känslan som du har beskrivit.

Vänligen kontakta den svenska kundtjänsten om du har frågor eller behöver hjälp - 0708 595 599 (mån-fre, kl. 9-17) eller kundservice@hohde.se. Tack!

Visa omdömen på alla språk. (25 omdömen)