Het was een fijne en gezellige…
Het was een fijne en gezellige ervaring. Het advies is om groepen op verschillende plekken te laten starten. Op deze manier kom je minder snel met elkaar in de clinch
Wij zijn HOEDAT House Of Entertrainment, Dans, Animatie & Theater. Wij doen alles op het gebied van entertainment en ons doel is om mensen met een passie te verbinden. We zijn een groeiend bedrijf en gaan steeds meer theateractiviteiten aanbieden die misschien wel passen bij waar jij naar op zoek bent. Ben je nieuwsgierig naar wat wij allemaal doen of heb je een leuk idee? Neem dan contact met ons op en misschien kunnen we elkaar helpen.
Enschede, Nederländerna
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Superleuk event met awesome cast-members die vol in hun rol bleven hoe dan ook.
Aanrader voor een leuk event !
Leuke game!
Op sommige plekken kwamen we allemaal tegelijkertijd aan.
Wellicht kunnen groepen de hints in andere volgorde krijgen. Zodat iedereen door elkaar in de stad loopt.
Onwijs leuke ervaring! Perfect voor een vriendenuitje. Wij komen nog een keer terug met een clubje van acht mensen.
Een onwijs leuke middag tijdens een geweldig vrijgezellenfeest!
Op mijn vrijgezellenfeest het genoegen mogen hebben kennis te maken met Rebecca Regina Volpe, een heerlijke drag-dame die namens HOEDAT House of Entertainment bij ons thuis kwam. Een hysterische drag-middag gehad waarbij ik in de watten ben gelegd en mijn make-up helemaal in stijl werd gedaan. Ook nog getrakteerd op een heerlijk optreden in de woonkamer. Een topaanvulling voor elk feest!
Super leuke dag gehad dankzij Rebecca tijdens een vrijgezellenfeest. De bruid was zeer verrast en werd voorzien van een passende make up look en daarna ook nog eens een showtje van Rebecca. Echt super leuk gedaan!
Het was super gezellig! We hebben volop genoten van de Dragqueen experience en kijken met een glimlach terug op deze mooie dag. Echt een aanrader!
Soms best moeilijk, Dan moet je er echt in verdiepen
Super leuk georganiseerd!!! Heel gogbot gezien! Echt heel mooi gedaan
Samen met vrienden heb ik de Mind game van HOEDAT gespeeld. Een super leuke ervaring, waarin we veel hebben gelachen en ook hebben moeten nadenken over de vele hints en puzzels. Een aanrader voor jong en oud!

Svar från HOEDAT House Of Entertrainment
Ik heb de ‘mind game’ gespeeld en dat was een geweldige ervaring! Een leuke avond uit met vrienden. Het spel zat goed in elkaar en de acteurs waren heel enthousiast en bleven in hun rol. Aanrader!

Svar från HOEDAT House Of Entertrainment
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.