Jeg har idag plukket morbær fra mit morbær træ købt hos hobbyhaven. Træ er fylde med bær. Det er god nok mere end halv kilo idag og vi nyder bære hverdag pt. Tusind tak for sælger fin kvaliti pl... Se mer
Det här tycker kunderna
Företaget har svarat
Jeg har netop sat 100 planter bøgehæk købt hos Hobbyhaven, og jeg er meget tilfreds med kvaliteten. Alle planter er stærke og i flot stand. Flere naboer har allerede været henne for at høre hvor jeg... Se mer
Företaget har svarat
Altid lækre krukker og mange stauder og græsser til at sætte i. Indendørs planter er et mekka med mange forskellige potter og et hav af forskellige planter både små og store. Delikatesserne er de... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Hobby Haven er Aarhus hyggeligste butik til bolig og haveliv. Butikken er fyldt med de lækreste kvalitetsplanter til ude og indeliv. Desuden kan du finde massevis af livsstil til boligliv og gå på opdagelse i vores skønne gaveafdeling fyldt med brugskunst og delikatesser m.m.
Kontaktuppgifter
Møllebakken 52A, 8361, Hasselager, Danmark
- 8628 3181
- butik@hobbyhaven.dk
- hobbyhaven.dk
En super flot butik med masser af…
En super flot butik med masser af flotte planter og tilbehør.

Svar från Hobby Haven
Altid lækre krukker og mange stauder og…
Altid lækre krukker og mange stauder og græsser til at sætte i.
Delikatesserne er der mange af - der er fine kurve allerede lavet, og ellers kan man selv gå på jagt.
Det allerbedste er, at man kan holde lige udenfor døren, og det hele kan køres rundt på en vogn.
Super inspireret hver gang !!!

Svar från Hobby Haven
Fine planter og god service
Rigtig god og kompetent rådgivning og meget fine planter

sumde og flotte planter
Meget vidende og let tilgængeligt personale 👍🏼

Fantastisk sted!
Fantastisk sted!! En lille oase med masser af lækre potter og planter og inspiration til både inden- og udendørs indretning. Og så er hele personalet virkelig venlige og hjælpsomme - man kan tydeligt mærke, at de selv kan lide stedet.

Flot plantecenter
Utrolig lækkert sted med kompete personal og mange spændende planter

Svar från Hobby Haven
Hobbyhaven er mere end en planteskole
Hobbyhaven er mere end en planteskole. Det er et spændende sted med mange ideer til indretning med planter både ude og inde. Man kommer herfra med nye ideer. Mange spændende planter, som man ellers ikke ser.

Meget hjælpsomme
Meget hjælpsomme - giver gerne gode råd, når man selv ikke ved så meget om planter og blomster 😊

Hyggeligt sted
Hyggeligt sted. Mange lækre ting og sager. Godt udvalg.

Svar från Hobby Haven
Fin vejledning og betjening med faglig…
Fin vejledning og betjening med faglig baggrund.

Service i top
Meget stort og lækkert udvalg, og alle i højeste kvalitet. Bedre podninger skal man lede længe efter. Også meget imponeret over den venlige betjening - min mand og jeg købte en mors dags blomst samt en masse blåbærbuske og krydderurter. Da vi pakker bilen glemmer vi blomsten på parkeringspladsen. Da vi opdager dette og efterfølgende vender tilbage et kvarter efter, er blomsten blevet snuppet (sammen med en lille fint indpakket sæbe). Personalet tilbyder os at tage en ny blomst uden beregning - det er godt nok god service! Vi kommer uden tvivl igen og anbefaler jer absolut til alle haveelskere :-)

Svar från Hobby Haven
Virkelig grundig betjening med masser…
Virkelig grundig betjening med masser af tid til mig som kunde. Virkelig god kvalitet af planter og super inspirerende at gå på opdagelse blandt både planter og brugskunst.

Svar från Hobby Haven
Vil til en hver tid anbefale Hobby…
Vil til en hver tid anbefale Hobby haven.
Et unik og fantastisk sted for inspiration,
Super kundeservice af de søde medarbejder.

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.