Hobbii.pl Omdömen

1 635
TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Witam, dziękuję za uzupełnienie mojego zamówienia o brakujący produkt. Jestem niezwykle miło zaskoczona jakością szydełek CLOVER i łatwością pracy z ich udziałem. Pozdrawiam zadowolona klientka

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Świetna jakość, szeroki wybór, czytelna strona internetowa z możliwością filtrowania według rodzaju tkanin, wielkości drutów lub szydełka, przesyłka w porządku :)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Dziękuję zespołowi Hobbi za dostawę guzików, projekt zakończony, wyszedł cudowny. 100% perfekt. P. S. W ogłoszeniu było, że guziki są czarne, jednak takie nie są, klasyczny kolor masy perłowej.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Schludnie zapakowane zamówienie. Włóczki zwinięte w sposób wygodny do korzystania/rozwijania. Dobrej jakości produkty. Odmeldowuję się bo czas wracać do szydełkowania <3

Företagsinformation

1. Garnaffär
  2. Hantverksbutik
  3. Hobbybutik
  4. Garnbutik

Om Hobbii.pl

Skrivet av företaget

Hobbii jest sklepem dla wielbicieli włóczki w Polsce. Mamy WSZYSTKO czego potrzebujesz do swojego kolejnego projektu niezależnie czy wolisz szydełko czy druty. Kliknij i znajdź: Oczywiście, zawsze oferujemy:
- Łatwe i bezpieczne zakupy 🔒
- 100% satysfakcja gwarantowana ❤️

Nie możemy się doczekać aby powitać Ciebie w naszym sklepie 😊

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

(1 635)

199 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Pozytywnie zaskoczona

Bardzo szybki czas realizacji zamówienia. Informacj na każdym etapie zamówienia. Produkty wysokiej jakości.

8 juni 2026

Svar från Hobbii.pl

Dzień dobry Małgorzata, 😊 Dziękujemy za pięć gwiazdek i pozytywne słowa! Cieszymy się, że jesteś zadowolona z naszych usług. Twoje zadowolenie jest dla nas najważniejsze. 😊 Pozdrawiam, Maria z Hobbii

Obsługa szybka,sprawna

Obsługa szybka,sprawna, towar dobrze spakowany i zgodny z zamówieniem.

3 juni 2026

Svar från Hobbii.pl

Dzień dobry Aneta, 🌞 Serdecznie dziękujemy za Twoją pozytywną opinię. 💕 Cieszymy się, że jesteś zadowolona z naszej obsługi i produktów. 😊 Nowe piękne wzory czekają na Ciebie! Z miłością, Maria z Hobbii 🧶

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Duży wybór włóczek opisy włóczek

Duży wybór włóczek opisy włóczek, porady , darmowe wzory , w miarę szybka wysyłka, czuć że wszystko robione jest z pasja , dziękuję Anna

2 juni 2026

Svar från Hobbii.pl

Dzień dobry Anna, dziękujemy za pięciogwiazdkową recenzję! ☺️ Cieszymy się, że podoba Ci się nasz wybór włóczek i doceniasz naszą pasję. Dziękujemy za Twoje wsparcie i mamy nadzieję, że nadal będziemy Ci dostarczać najlepsze produkty i usługi. Pozdrawiam serdecznie, Maria z Hobbii🌺

Doskonała jakość włóczek

Doskonała jakość włóczek. Piękne i wyjątkowe kolory. Szybka dostawa. Polecam serdecznie

22 maj 2026

Svar från Hobbii.pl

Dzień dobry Irmina, dziękujemy za pięciogwiazdkową ocenę i pozytywne słowa! 🌟 Jest nam niezmiernie miło, że jesteś zadowolona z jakości naszych włóczek oraz kolorów. Dziękujemy za polecenie naszej firmy! 😊 - Maria z Hobbii.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Włóczka jeden motek który zamówiłam…

Włóczka jeden motek który zamówiłam zaginął w transporcie Bez żadnego problemu wysłano mi kolejny dobry kontakt ze sklepem włóczka cudna polecam

21 maj 2026

Svar från Hobbii.pl

Dzień dobry Grazyna 🌺 Dziękujemy za pięciogwiazdkową recenzję! Jesteśmy naprawdę zadowoleni, że jesteś zadowolona z naszej obsługi klienta i jakości włóczki 💖 Oczekuj więcej cudownych włóczek od nas! Pozdrawiam, Maria z Hobbii 🧶

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Odradzam kontakt z Hobbii.pl

Odradzam kontakt z Hobbii.pl! Agresywnie rozsyłają wiadomości e-mail, ignorując wielokrotne prośby o zaprzestanie tego procederu.

Aktualizacja recenzji pięć dni po otrzymaniu odpowiedzi od Hobbii.pl: W ostatnich pięciu dniach do mojej skrzynki e-mail wpłynęło pięć wiadomości od hobbii.pl, po jednej każdego dnia.

2 mars 2026
Omdöme utan inbjudan

Dzień dobry,

bardzo przepraszamy za tę sytuację oraz frustrację, którą wywołała. Zapewniamy, że ignorowanie próśb o wypisanie z naszej bazy absolutnie nie jest naszą standardową praktyką.

Problem, którego Pan doświadczył, był wynikiem nietypowego błędu technicznego w naszym systemie wysyłkowym. Chcemy poinformować, że usterka ta została już przez nas zlokalizowana i całkowicie naprawiona. Pana adres e-mail został trwale usunięty z naszej listy mailingowej i nie będzie Pan otrzymywać od nas więcej żadnych niechcianych wiadomości.

Jeszcze raz najmocniej przepraszamy za wszelkie niedogodności.
Włóczkowe pozdrowienia przesyła Maria wraz z Hobbii 🌈

Wełna super piękna

Piękna super wełna mocherowa. Mięciutka i w pięknych kolorach

15 maj 2026

Svar från Hobbii.pl

Dzień dobry Bożena, dziękujemy za pięć gwiazdek i pozytywny komentarz! 🌟 Cieszymy się, że podoba Ci się nasza mięciutka wełna mocherowa. Czekamy na Ciebie z nowymi kolorami! 🌈 Pozdrawiamy, Maria z Hobbii.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bardzo dziękuję za wszystkie wzory…od

Bardzo dziękuję za wszystkie wzory darmowe.pliki pdf przygotowane perfekcyjnie.,

4 juni 2026
Omdöme utan inbjudan

Svar från Hobbii.pl

Dzień dobry Ewa! 😊 Bardzo cieszymy się, że podobają Ci się nasze darmowe wzory i pliki pdf. Staramy się, aby wszystko było przygotowane jak najlepiej. Dziękujemy za pięć gwiazdek! 🌟 Serdecznie, Maria z Hobbii.

Szybka wysyłka

Szybka wysyłka, włóczka dobrej jakości.

8 maj 2026

Svar från Hobbii.pl

Dzień dobry Anna! 😊 Dziękujemy za pięć gwiazdek i pozytywną opinię na temat naszej włóczki i szybkości wysyłki. Cieszymy się, że jesteś zadowolona! Pozdrawiam, Maria z Hobbii 🧶

Duży wybór pięknych włóczek

Fajne włóczki w atrakcyjnych cenach.
Kupowałam różne rodzaje - głównie akrylowe i bawełniane. Niektóre grubsze akrylowe btroszkę szorstkie, ale wszystkie prezentują się genialnie.
Dobrej jakości szydełka z silikonowymi uchwytami. Szybka przesyłka.

16 oktober 2025

Svar från Hobbii.pl

Dzień dobry Marta 🌞 Dziękujemy za pozytywną opinię i pięć gwiazdek ⭐⭐⭐⭐⭐. Miło nam słyszeć, że podobają Ci się nasze produkty. Pracujemy nad stale polepszaniem jakości naszych włóczek. Cieszymy się, że przesyłka dotarła do Ciebie szybko. Do zobaczenia w naszym sklepie! Pozdrawiamy, Maria z Hobbii 💖💫

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Spoko choć jest tam w ciul marek ale i…

Spoko choć jest tam w ciul marek ale i tak ciężko znaleźć duża paletę kolorów z jednej firmy

25 mars 2026

Svar från Hobbii.pl

Dzień dobry Mateusz, dziękujemy za Twoje 4-gwiazdkowe oceny 👍. Cieszymy się, że uważasz naszą ofertę za 'spoko', ale zauważyliśmy Twoje obawy dotyczące kolorów. Ciągle powiększamy naszą gamę, aby sprostać oczekiwaniom naszych klientów. Pozdrawiam, Maria z Hobbii 😊

Szybka dostawa

Szybka dostawa, świetny towar

10 april 2026

Svar från Hobbii.pl

Dzień dobry Dorota, jesteśmy przeszczęśliwi, że jesteś zadowolona z naszej szybkości dostawy i jakości towaru 😊 Dziękujemy za pięć gwiazdek i ciepłe słowa! Maria z Hobbii

Szybka dostawa

Szybka dostawa, towar zgodny z opisem

31 mars 2026

Svar från Hobbii.pl

Dzień dobry Izabela, dziękujemy Ci za pozytywną opinię i ocenę 😊 Cieszymy się, że jesteś zadowolona z naszych usług i produktów! Miłego dnia życzy Maria z Hobbii 🌸

Piękna włóczka

Piękna włóczka. Miała dosyć długą podróż, ale dotarła.

1 april 2026

Svar från Hobbii.pl

Dzień dobry JD! 🌞 Twoja opinia naprawdę nas cieszy. Przykro nam, że nasza włóczka miała długą podróż, ale cieszymy się, że bezpiecznie dotarła. 🚚🧶 Serdecznie dziękujemy za pięciogwiazdkową ocenę! Pozdrawiamy, Maria z Hobbii.

Wszystko ok

1 april 2026

Svar från Hobbii.pl

Dzień dobry Magdalena, 💓 Bardzo nam miło, że jesteś zadowolona z naszych usług. Twoja opinia jest dla nas bardzo ważna. Dziękujemy za pięć gwiazdek! ✨ Miłego robótkowania! 😊 Pozdrawiam serdecznie, Maria z Hobbii.

Włóczka dokładnie taka

Włóczka dokładnie taka, jaką chciałam mieć :).
Super obsługa, pełny profesjonalizm - polecam sklep, każdy znajdzie tu coś dla siebie.

29 mars 2026

Svar från Hobbii.pl

Dzień dobry Agnieszka, Cieszymy się, że nasza włóczka spełniła Twoje oczekiwania 😊 Dziękujemy za miłe słowa o naszej obsłudze i profesjonalizmie. Czekamy na Ciebie zawsze z otwartymi ramionami! 💚 Maria z Hobbii.

Szybką dostawą

Szybką dostawą. Świetne włóczki

27 mars 2026

Svar från Hobbii.pl

Dzień dobry Anna Fechner! 😊 Bardzo nam miło, że jesteś zadowolona z naszych produktów i szybkości dostawy! 🚚💨 Dziękujemy za piękne słowa i ocenę 5 gwiazdek! 🌟 Pozdrawiam, Maria z Hobbii.

Dostawa

Szybka dostawa, dobrze zabezpieczona

25 mars 2026

Svar från Hobbii.pl

Dzień dobry Beata, Bardzo się cieszymy, że jesteś zadowolona z naszej szybkiej i dobrze zabezpieczonej dostawy 📦😊 Dzięki za pięć gwiazdek! Maria z Hobbii.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ekspresowa wysyłka,włóczka przyjemna w…

Ekspresowa wysyłka,włóczka przyjemna w dotyku,kolory żywe

23 mars 2026

Svar från Hobbii.pl

Dzień dobry Lucja Gieniusz-Jalali, Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z naszego produktu i szybkości wysyłki! 🎉 Twoje miłe słowa są dla nas motywacją. Dziękujemy za recenzję i zapraszamy ponownie! 😊 - Maria z Hobbii

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wszystko dobrze sprawnie nie wiem…

Wszystko dobrze sprawnie nie wiem jeszcze jak działa ale mam nadzieję że będzie ok

22 mars 2026

Svar från Hobbii.pl

Dzień dobry Mariola, dziękujemy za pozytywne opinie i 5 gwiazdek 🌟 Jesteśmy pewni, że wszystko będzie działało świetnie! Jeśli będziesz miała pytania, jesteśmy tutaj, aby pomóc. Pozdrawiam, Maria z Hobbii 🧶

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.