Bestilte to knagerækker hos Peter og fik den bedste kundeservice, da jeg først ville ændre bestillingen, her fik jeg svar med det samme og hurtig hjælp. Da de så kom, havde jeg igen brug for hjælp,... Se mer
Det här tycker kunderna
Rigtig god betjening. Desværre havde fragtfirmaet fået slået en flig af panelet på vor akustikhylde. Ringede til firmaet og uden problemer fik vi en ny. Sendte selvfølgelig selv billeder af pakken sam... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Jeg beundrer den danske design- og møbeltradition for dens smukke og funktionelle design, og jeg elsker selv at tegne nye produkter og at forarbejde træ. Jeg stræber efter kvalitet, æstetik, enkelthed og funktionalitet. Og jeg er overbevist om, at det er langt bedre for både dig, mig og kommende generationer, end at alt skal være billigt. Derfor håber jeg, at du finder noget, der appellerer til dig – og at det vil holde længere end det meste. HJULER DESIGN startede, da jeg designede knagerækkerne kort efter at min familie og jeg flyttede ind i vores hus. Vi manglede knagerækker, men kunne ikke finde nogle, vi rigtigt kunne lide. Så jeg besluttede at tegne og fremstille mine egne. Siden da er det blevet til mange andre projekter. Træ er miljøvenligt. Det har stort set altid været her, og der er masser af det. I hvert fald, hvis vi passer på vores skove. Det er naturligt nedbrydeligt, og så opsamler træ i øvrigt CO2, som først frigives, når træet nedbrydes igen. Hvert år siden 2020, efter jeg har gjort omsætningen op, så køber jeg skovbeviser for 1% af årets omsætning hos den danske naturfond. På den måde støtter du med dit køb både klimaet og miljøet, da Den Danske Naturfond sikrer, at donationen går 100% ubeskåret til opkøb og udlægning af mere urørt skov og natur i Danmark.
Kontaktuppgifter
Rylevænget 27, 2880, Bagsværd, Danmark
- 23951989
- info@hjuler.design
- hjuler.design
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Hurtig ekspedition og fedt produkt.
Har intet at klage over
Har intet at klage over. Fik en hylde der var en skade på . Skrev i weekenden om min skade på hylden ( med fotos ) der gik 2 dage så havde jeg en ny .
Ja og så er det bare flot arbejde og den ser godt ud 😊
Super design og bedste håndværk
Peter Hjuler specialfremstillede en knagerække til mig i massiv røget eg. Den er utrolig smuk, og håndværksmæssigt er den helt i top – det kan simpelthen ikke laves bedre.
Super lækker Amagerhylde 😊
Super lækkert produkt. Flot håndværk. Bestilte i sommerferien, hvor der stod op til 14 dages levering henover ferien. Bestilte dog alligevel, og trods det, sendte de min amagerhylde dagen efter. Det er i orden.
Eneste minus, logoet Hjuler.Design er brændt ind i træet. Sørg nu for at logoet er lige næste gang. Sgu lidt sjusket. 😊
Jeg har købt både svævehylder og…
Jeg har købt både svævehylder og gallerihylder og er meget begejstret. Smukt håndværk og yderst god og hurtig service.
Smukt udført trædesign
Smukt udført trædesign. Meget glad for min hylde, som jeg synes er noget af det pæneste og mest kreative danske design inden for hylder, der findes. Meget god og venlig service. Jeg efterlyste et showroom, men det eksisterede ikke på det tidpunkt. Hjuler var dog meget fleksibel og jeg kunne returnere den bestilte hylde, hvis størrelsen ikke passede.
Smukt håndværk
Har købt en meget smuk knagerække, super service og hurtig levering. Kan virkelig anbefale dette smukke håndværk.
Vi vil gerne anbefale…
Vi vil gerne anbefale kvalitetsprodukter fra “hjuler design” har købt amagerhylde i egetræ, den er virkelig pænt lavet med en flot finish. Hurtig levering og en super kundeservice.
Vh. Lone og Morten
Super fede knagerækker
Super fede knagerækker, som virkelig gør sit for gangen. Dog savnede jeg at skruer og rawlplugs til opsætningen fulgte med. Havde jeg en forventning om til den pris
Dejligt og smukt produkt
Dejligt og smukt produkt, levede op til forventningerne.
Kom meget hurtigt.
Købt den store Amager hylde
Købt den store Amager hylde, virkelig flot og et godt håndværk, så kan virkelig anbefales
Virkelig flot og lækkert håndværk!
Virkelig flot håndværk og lækre materialer - hvor der er kælet for detaljerne, trods at det er enkle designs. Jeg er meget imponeret og glad for både Amagerhylden og knivmagneten, som giver et flot og ensartet look i mit køkken.
Derudover skal Peter have ros for topklasse service og hurtige svar. Kan klart anbefales!
SÅ god service
SÅ god service - SÅ hurtig levering - SÅ flot produkt. Kæmpe cadeau for det flotte håndværk!
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.