Hjertelyd Scanningsklinik Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi har nu brugt hjertelyd og Helle to gange, begge gange med stor glæde og tryghed. Helle er omhyggelig og grundig, og man kan være sikker på, at er der det mindste der potentielt kan være ab... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Den dårligste oplevelse, man kan forestille sig. I august var vi til scanning for at gøre hjertelyd. I stedet fik vi en voldsom prognose med alverdens udfordringer for vores lille barn. Jordemoder skr... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi sender de absolut VARMESTE anbefalinger til Helle og hendes klinik. Simpelthen så sød, imødekommende, nærværende og dygtig! Vi har brugt hende op til flere gange i graviditeten og bruger hen... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mine varmeste og bedste anbefalinger! Helle udviser stor faglig kompetence og service på højt niveau! Hun gennemgik fosteret fra top til tå, alt imens hun hele tiden sørgede for vi var med. Hun gav... Se mer

Företagsinformation

1. Röntgenmottagning
  2. Mammabutik

Skrivet av företaget

Privat scanningsklinik hvor tiden er i højsæde. En graviditet er personlig og unik - og det skal jeres scanningsoplevelse også være. Alle former for Graviditetsscanninger fra uge 6 til uge 42. Mange års erfaring med både ukomplicerede og svære graviditetsforløb. Uddannet på Føtal medicinsk afsnit, Aarhus universitetshospital, Skejby. Som sonografer er vi uddannet og certificeret ved Fetal Medicine Foundation i London. Velkommen til en fantastisk oplevelse.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Rigtig dejlig, professionel oplevelse

Vi er to gange kørt vejen fra Aarhus til Herning for at blive scannet hos Helle, senest for godt en måned siden. Det har været en stor fornøjelse at se det lille liv på skærmen, mens Helle engageret og detaljeret fortæller, hvordan den lille udvikler sig.

Er man gravid og har brug for ekstra tryghed - eller bare et kig ind til baby - så vil jeg til enhver tid anbefale Hjertelyd.

28 november 2016
Omdöme utan inbjudan
Logotyp för Hjertelyd Scanningsklinik

Svar från Hjertelyd Scanningsklinik

Tusind tak Anne :) For dine søde ord...
KH Helle

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

En fantastisk oplevelse! De bedste anbefalinger.

Vi har nu to gange forbi Helle's scanningsklinik. Første gang var kønsscanning. Fantastisk at se ens lille barn. Helle gennemgik lille mand fra top til tå. Og der var rig mulighed for spørgsmål, hvilket gav os en tryk fornemmelse og ikke mindst at hun var utrolig professionel. Anden gang, var i dag. hvor vi havde bestilt en 3D scanning. Sikke en udvikling. Helle tjekkede igen, lille mand fra top til tå. Vi fik bl.a. vægt at vide og at han voksede helt efter planen, derudover en masse andre guldkorn. Til slut, men absolut ikke mindst, så har vi fået både videoer og billeder, som var både printet og sendt digitalt :) En oplevelse vi på ingen måde ville være foruden.

DBH. Andy og Alberte

19 november 2016
Omdöme utan inbjudan
Logotyp för Hjertelyd Scanningsklinik

Svar från Hjertelyd Scanningsklinik

Kære Alberte og Andy. Mine første Trustpilot stjerner ! Tusind tak for jeres fine anmeldelse af klinikken. Jeg er meget glad :)
KH Helle

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.