Fick ett mejl från adress…
Fick ett mejl från adress kundsuport*jyskebank.dk med reklam för Hilio produkter. Står i mejlet att jag får mejl från dom för att jag prenumererat på deras webbplats eller gjort köp hos dem. Har aldrig varit inne på deras sida eller köpt något hos dom. Har aldrig hört talas om dem. Klickar på att länken i mejlet för att avregistrera. Men den sidan fungerar inte... Lägligt..!! De vill tvinga på en reklam man ej anmält sig till och sen när man ska avregistrera går det inte. Fult och dåligt. Oseriöst!
Svar på deras svar: Jag har inget beställningsnummer då jag INTE beställt något via denna hemsida. Och min e-post har jag inte använt på er hemsida. Varesig att beställa eller annat på er sida för att få REKLAM. Trodde jag skrivit detta tydligt i mitt första meddelande. Ni har skickat reklam till min mejl från adressen: kundsuport*jyskebank.dk (stjärna är alltså utbytt mot @ då man ej får skriva adresser här) utan att jag handlat hos er eller varit på er sida, eller sett/behövt era produkter någonsin.

Svar från Hiloi