Kan helt klart anbefale Highercare
Kan helt klart anbefale Highercare! Virkelig hurtig og effektive til at hjælpe med jobsøgning.
HigherCare er et landsdækkende dansk vikarbureau, der specialiserer sig i at tilbyde spændende karrieremuligheder til sundhedspersonale inden for tandpleje, pædagogik og sygepleje. Vi er dedikerede til at matche dygtige fagfolk med de rette arbejdspladser, uanset om du søger fleksible vikaropgaver eller længerevarende ansættelser. Vores mål er at sikre, at både vores kandidater og samarbejdspartnere får den bedst mulige oplevelse, samtidig med at vi bidrager til at opretholde et højt fagligt niveau i sundheds- og omsorgssektoren.
Venøgade 22 4tv, 2100, Østerbro , Danmark
Oplevelsen var med en bekendt som skulle benytte sig af hjælpen. Hele processen var hurtigt og effektivt.
Kan varmt anbefales!
Super god oplevelse!
Jeg har haft en virkelig positiv oplevelse med Highercare. Inden for en relativt kort periode fik jeg hjælp til at finde et vikarjob gennem virksomheden. Dialogen med deres team har været professionel, venlig og effektiv. Jeg følte mig godt informeret og hørt gennem hele processen. Jeg kan på det stærkeste anbefale Highercare!
Så godt, vil anbefale det til en hver! De er så hjælpsomme og professionelle. Følte mig sikker under hele processen.
Helt unik hjemmeside med massere af mulighed for at finde arbejde i det offentlige. Jeg har i hverfald anbefalet Highercare videre til mine venner og familie
Jeg kan anbefale Highercare til både jobsøgende og virksomheder, der søger pålidelige vikarer. De gør et godt stykke arbejde.
Rigtig god behandling hos Highercare!
Jeg var i dialog med teamet bag Higercare op til flere gange, og de var sindsygt dygtige til at imødegå mine behov og interesser.
Alt i alt en rigtig god kundeoplevelse, hvor jeg følte mig hørt og godt rådgivet.
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Highercare som vikarbureau. Fra starten var deres team imødekommende og professionelt, og de hjalp mig hurtigt med at finde relevante jobmuligheder, der matchede mine kvalifikationer og præferencer.
Kommunikationen har været let og effektiv, og de har været gode til at opdatere mig under hele processen. Deres indsigt i arbejdsmarkedet og evnen til at matche mig med passende virksomheder har virkelig været imponerende.
Alt i alt kan jeg varmt anbefale Highercare til andre, der søger jobmuligheder gennem et vikarbureau. De er professionelle, engagerede og skaber gode forbindelser mellem kandidater og virksomheder.
Highercare er en top professionelt virksomhed, som står klar til at hjælpe. Jeg var jobsøgende, og highercare fandt mig et job indenfor en uges tid. Fantastisk!
Super god oplevelse! Top professionelle vikarer, som vi har fået rigtig god brug af. Tak!
Kan anbefales til jøbsøgende!! Jeg fik vikarjob indenfor en uge med hjælp fra Higher Care, fantastisk oplevelse!
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.