1. Butik med elektroniska reservdelar och komponenter

Informationen kommer från olika externa källor

Highcap.se har sålt roliga prylar på internet sedan 2009. Stort och brett sortiment. Snabb leverans och svensk trygghet.

1,8

Dålig

TrustScore 2 av 5

Skulle beställa stift till zippotändare…

Skulle beställa stift till zippotändare och ser, vid betalning, att Highcap använder SVEA finans som betalalternativ.
Då tackar jag för mig 😁

9 augusti 2023

Hej Anders!

Det var ju tråkigt att vi fick ett dåligt betyg av dig bara för att vi använder Svea Ekonomi som betalpartner. Vilken betalpartner skulle du vilja att vi istället använde?

Batteri urladdat

Köpte SAFT batteri till min dykdator. Kom urladdat. Har kontaktat kundservice och reklamationer men ingen hör av sig. Uruselt även om det bara gäller ca 100 kr. Lurad ?

11 december 2022

Hej Johan!

Vi beklagar att du fått ett måndagsexemplar. Men det stämmer inte att vi inte svarat dig. Det första mail du skickade svarade vi på samma dag. Sedan skickade du ett till mail nio dagar senare som jag svarade på dagen efter. Du använder flera olika mailadresser. Kan du kontrollera om våra mail hamnar i din skräp-katalog?

Och som jag skrev i mailet: det går alldeles utmärkt att häva köpet och få pengarna tillbaka, alternativt så kan vi skicka ett nytt batteri till dig.

Köpte laser skydds glasögon

Köpte laser skydds glasögon. Bekräftade att de fungerade genom att filma dem med samma våglängd som lasern. Blockerade ca 90% av ljuset vilket är nog för att ta ned de flesta lasrar till ofarlig klass 1. Skulle dock inte stirra in i klass 4 laser, vilket de inte är gjorda för.

24 maj 2020

Hej David!

Härligt att höra att du är nöjd, och tack både för att du handlade hos oss och att du skrev ett omdöme.

mvh Jonas

Bra och hjälpsamma på alla vis.

Bra och hjälpsamma på alla vis.
Det var ett tag sedan jag gjorde köpet, men jag tänker att det är bättre sent än aldrig att ge omdömet.
Som sagt jag är mycket nöjd med Highcap AB, jag tycker att de är och var hjälpsamma och bra på alla vis.

Mycket nöjd kund

1 april 2020

Enkel hemsida och snabb leverans

Produkten jag köpte kom i brevlådan inom 2 dagar från beställningen. Paketet var fint och intakt. Hemsidan var smidig och betalningen skedde via Svea Webpay (som var helt nytt för mig, brukar nästan alltid vara Klarna annars). Det var nästan lika smidigt med Svea Webpay. Kan gott rekommendera denna hemsida.

9 januari 2020

Svar från Highcap AB

Vad härligt att höra att du blev nöjd både med produkten, leveransen och vår hemsida Jonatan!

Tack för att du handlar på Highcap AB.

perfekta

Snabb och bra leverans

15 april 2015

Härligt att höra Johan!

Hoppas du blev nöjd med vad du nu köpte ;)

Fin service

Snabba med att svara på mail, snabb med leverans och finfin service

15 april 2015

Hej igen Nadia!

Vad roligt att höra att du blev nöjd! Självklart hjälper vi till när tiden är knapp.

Hoppas du blev nöjd med våra produkter.

Bra, Utmärkt

Riktigt bra varor! Extrem snabb leverans, bra kvalitet. Bra pris på typ allt antar jag, och jag gillar verkligen som här, t.ex kastknivar. Det finns bra till lite högre pris, det finns mindre bra för extremt lågt pris, och, ja. Ser inte riktigt nån nackdel.

Bortser nu från frakten men det är la sånt man får leva med ;)

Hej Anton!

Vi väljer varor som vi själva gillar och som är lite udda eller svåra att få tag i. De varor som vi får hem som inte håller kvalitén väljer vi att helt enkelt inte sälja.

När det kommer till frakten så är det tyvärr så att vi måste ta ut en avgift för att inte gå back på en order. Vi tar 29kr i fast frakt, vilket kunden tjänar på (vi tar inte ut extra faktureringsavgift). I den avgiften ingår bankens avgifter, emballage och frimärken.

I vår butik finns alla produkter i vårt eget lager och vi skickar aldrig något med vad som kallas "drop shipping". Detta för att hålla nere leveranstiden och få nöjdare kunder -du kan alltid kontakta oss på info@highcap.se så hjälper vi dig om du skulle stöta på problem.

Hoppas att du, trots att du tycker frakten är hög, kommer och handlar hos oss igen ;)

Utmärkt service!

Snabbt och bra!

Hej Tobias!

Vad kul att höra att det gick snabbt! Vi strävar alltid att skicka varorna från vårt lager så fort som möjligt och väljer att göra det med Posten så att våra kunder får försändelsen i brevlådan eller hos sitt lokala ombud.

????

Tack för att ni svarade och ja det var en familjemedlem som beställde den på tisdag och det är fredag inget här ännu?

Hej Alexander!

Det var tråkigt att höra att du inte lyckades handla mot faktura.

Jag har gjort en test-order där jag själv valde faktura vilket fungerade. Kanske låg felet hos vår betalpartner.

Samma datum som du skrev denna recension så köpte en person med samma efternamn som du en sådan produkt som du nämner ovan, och valde att handla mot faktura. Den ordern är skickad från vårt lager.

Kanske var det du, eller någon annan familjemedlem som gjorde köpet men om inte så skicka oss gärna ett mail på info@highcap.se så ska jag hjälpa dig med ditt köp. Om du då lyckas kanske vi får ett högre betyg av dig. ;)

Super!!!

Helt klart ett ställe där jag kommer handla mer.

Svar från Highcap AB

Vad roligt att du är nöjd och tack för betyget. Vi uppskattar verkligen feedback!

Snabbt

Fick varorna jag beställt väldigt snabbt, stämde perfekt med beskrivning

Hej Annicka!

Vi försöker alltid beskriva våra produkter så detaljerat som möjligt med så bra bilder som möjligt så att våra kunder inte får några oväntade överraskningar när de öppnar försändelsen.

Tack för att du handlar hos oss och tveka inte att höra av dig om du har några frågor!

Lurar kunder på frakten

Beställde en nagelbandstång från företaget. När tången kom så stämde den inte med bilden (var mycket liten), och på samma bild syntes inte tångens usla kvalitet (dålig gjutning på stålen).
Mailade företaget, fick svar inom ett par dagar, att jag fick returnera den.
Frakten som man fick betala var 29kr, och när jag returnerade tången visade den sig egentligen vara 7kr (dvs ett frimärke)!

Pengarna sattes in efter en vecka, men endast för själva tången, och ingenting för den för dyra och falska kostnaden för frakten.
Och där tjänade företaget sin kosing på ett köp som egentligen aldrig genomförts!

10 september 2014

Hej Katarina,

Det var tråkigt att höra att du känner dig lurad på fraktkostnaden. Vi tillämpar enhetsfrakt vilket innebär att vi tar ut en avgift på 29kr oavsett hur lite eller mycket man handlar. Den avgiften ska även täcka kostnader för emballage och bankens avgifter som är på nästan 20kr. Om man handlar varor som väger mindre än 40 gram så är det sant att vi tjänar ca. 4-5 kronor på frakten, men på 19 av 20 beställningar så är det kunden som tjänar på att vi bara tar 29kr för frakten.

Vi har självklart tagit till oss av din kritik och uppdaterat informationen om nagelbandstången så att det ska vara extra tydligt hur liten den är.
Vi hoppas du hittat en tång som du är nöjd med.

MVH

Personalen på Highcap

Bra!

Lättnavigerad sida, saknar dock lagerstatus på varorna. Billig frakt och smidig betalning (kostnadsfritt fakturaval). Kommer uppdatera betyget beroende på när varorna dyker upp.

Edit: Leveranstiden blev bra men det syntes att paketet tidigare varit öppnat, nu gällde det endast en laddare så endast en stjärna dras av.

25 augusti 2012

Svar från Highcap AB

Hej Niklas och bättre sent än aldrig.

Det har hänt mycket på vår sida sedan du skrev det här omdömet och nu visar vi om en vara finns i lager eller inte. Vår sida har också blivit mycket snabbare och är på väg att bli ännu snabbare än vad den var då.

Hoppas du blev nöjd med din laddare.

Angående det du skriver om att kartongen var öppnad så verkar det konstigt. Kanske har tullen öppnat försändelsen när den skickats till oss? Det händer ibland att tullen öppnar våra försändelser och då säljer vi bara det som är orört.