Jag var otroligt skeptisk frÄn början dÄ jag egentligen Àr en person som gillar typiskt klassisk sÀllskapsspel, men herregud vad golvad och beroende jag blivit av Hidden reality! Man vill bar... Se mer

Skapad med AI, baserat pÄ nyligen publicerade omdömen
Södra Allégatan 16, 41301, Göteborg, Sverige
Ber kunder att lÀmna omdömen
Detta företag bjuder in sina kunder att lĂ€mna omdömen â oavsett om de Ă€r positiva eller negativa
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
SÄ anvÀnder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.
GenomtÀnkta och kluriga pÄsen bra nivÄ och bra material med.

Svar frÄn Hidden Reality
Rekommenderar starkt alla mordgÄtor!
Snabb leverans, otroligt bra innehÄll med verklighetstrogna bilder och hÀndelser. Kluriga mordfall som alla Àr unika pÄ sitt sÀtt, vÀldigt kreativt och genomtÀnkt!

Fantastiskt spÀnnande mordgÄtor!
Kul att de varierar lite i svĂ„righet och att de Ă€r sĂ„ varierande handlingar! đ

Svar frÄn Hidden Reality
Roligt case med fina bifogade grejer, skulle vilja lite mer twist eller att hitta mer bakgrundsinformation om dom misstÀnkta

Svar frÄn Hidden Reality
AsÄ helt grymt jag körde brölopsmordet jag trodde det var nÄt enkelt man tusan det var galant roligt och super klurigt 5 stjÀrnor

Svar frÄn Hidden Reality
Qr-koderna till midsommarbordet ledde inte till nÄgra filmer att kolla pÄ. Det visade sedan att filmleverantören lÄg nere för underhÄll nÄgra timmar. Fick god support frÄn kundservice pÄ Hidden reality som var vÀldigt trevliga! Och svarade snabbt. Mycket tillmötesgÄende!

Svar frÄn Hidden Reality
Firade min vÀns 40Ärs dag med detta Midsommarmordet som huvudakt. Mycket uppskattat och alla var sÄÄ insatta.

Svar frÄn Hidden Reality
Riktigt bra Àven om vi missade nÄgon ledtrÄd sÄ gissade vi rÀtt pÄ mördaren i alla fall.

Svar frÄn Hidden Reality
Hidden reality hjÀlper till med riktigt trevliga spelkvÀllar för familjen!

Svar frÄn Hidden Reality
Fantastiskt bra spel. VÀl genomtÀnkta och lÀtta att komma igÄng med. Snabba leveranser.

Svar frÄn Hidden Reality
Hidden Reality har producerat en hel del riktigt roliga och kluriga mordgÄtor som vi spelat igenom i vÄrt lokala nördsÀllskap. Det senaste vi körde, Den Sista FjÀllvandringen, var dock en besvikelse som lÀmnade en riktigt trÄkig eftersmak.
Jag ska inte stryka pÄ orden hÀr, Den Sista FjÀllvandringen kÀnns som att den Àr genererad av AI. AI-genererade bilder pÄ offren och de misstÀnkta, hÄrtunna indicier och en kapital brist pÄ sammanhang och bevis i spelet fÄr oss att misstÀnka att hela skiten var varit promptad av Chat-GPT eller liknande LLM. Det beredande materialet har varit extremt slappt och knapphÀndigt jÀmfört med samtliga tidigare gÄtor vi spelat, och en betydande del av mördarutpekningsprocessen krympte ihop till tre till fyra instanser av "aja vi antar det hÀr I guess".
Kan fortsÀtta rekommendera Hidden Reality men med ett skarpt kaveat; kika hellre pÄ allt material producerat innan Den Sista FjÀllvandringen Àn vad som kommit efterÄt, det Àr inte vÀrt risken att pynta 250+ spÀnn för sunkig AI-slop. Riktigt trÄkig utveckling och jag hoppas verkligen att detta inte Àr början pÄ en trend för företaget.

Svar frÄn Hidden Reality
UnderhĂ„llande, visste inte hundra vad jag köpte,glatt överraskad men ta ett kort om dagen funkade inte för oss,vi gjorde hela mordgĂ„tan pĂ„ en kvĂ€ll, ingen gissade rĂ€ttđđ

Otroligt bra produkter.
Blixtsnabb leverans och rikligt porto. Mycket nöjd

Svar frÄn Hidden Reality
LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.
HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.