Banner for Hidden Reality

Hidden Reality Omdömen

2 364
TrustScore 4.5 av 5

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Ser man på 410 recensioner, recensenterna hade en enastående upplevelse med det här företaget. Kunderna uppskattar verkligen de välgjorda mordgåtorna som erbjuder djupt engagerande berättelser, en mycket hög detaljrikedom och en stimulerande samt rolig utmaning för både vänner och familj. Många konsumenter framhäver upprepade gånger den extremt snabba leveransen samt det underbara, varierade utredningsmaterialet som innehåller både filmer, ljud och spännande ledtrådar. Vissa recensenter var inte nöjda med att lösningarna ibland kunde upplevas som ganska långsökta eller att bevisen inte alltid hängde ihop logiskt med slutresultatet. Ett fåtal personer påpekade dessutom att enstaka spel helt saknade hjälpsamt bevismaterial eller att det var svårt att koppla samman alla trådar till rätt gärningsman.

Ämnen som oftast nämns

Product

Recensenter belyser positiva aspekter av produkten och beskriver spelen som välgjorda, engagerande och mycket... Se mer

User experience

Människor rapporterar positiva upplevelser med spelupplevelsen, och beskriver spelen som genomtänkta och... Se mer

Quality

Recensenter uttrycker uppskattning för kvaliteten på mordgåtorna och framhäver att produkterna håller extremt... Se mer

Delivery service

Kunder noterar konsekvent positiv upplevelser med leveranstiderna och framhäver att beställningar anländer... Se mer

Order

Konsumenter uttrycker stor uppskattning och tillfredsställelse när det gäller order. Människor framhåller att... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Jag var otroligt skeptisk från början då jag egentligen är en person som gillar typiskt klassisk sällskapsspel, men herregud vad golvad och beroende jag blivit av Hidden reality! Man vill bar... Se mer

Så roliga spel - ah nog gjort alla utom ev två-tre stycken. Perfekt för våra familjekvällar. Den yngsta var nog 13-14 år när vi började spela dessa tillsammans för att han också skulle kunna känna sig... Se mer

Äger allting som Hidden Reality gett ut och ser verkligen fram emot framtida släpp. Har inte hunnit spela alla mordgåtor än, men har flera avklarade fall med mig. Dessa produkter håller extremt... Se mer

Jag och mina kompisar har löst många mordgåtor. Alla har varit roliga och intressanta. Morgåtorna har utvecklats sen de första som släpptes och det är spännande hur de använder sig av ljud- och bi... Se mer

1. Nr. 37 av de 136 bästa företagen i E-handel
  2. Nr. 2 av de 8 bästa företagen i Spelföretag
  3. Nr. 12 av de 41 bästa företagen i Presentbutik
  4. Nr. 8 av de 26 bästa företagen i Hobbybutik
  5. Nr. 1 av de 2 bästa företagen i Leksak- och speltillverkare

Om Hidden Reality

Vi på Hidden Reality skapar mordgåtor (och vi älskar att göra det!). Våra mordmysterier löser du hemma vid köksbordet tillsammans med vänner och familj.

Vi är ett svenskt spelföretag baserat i Göteborg som sedan starten 2022 har sålt över 500 000 mordgåtor och finns i fler än 200 fysiska butiker i hela landet.

I varje mordgåta får ni en komplett upplevelse: bevis, förhör, ledtrådar, polisutredning och en upplösning som ni nystar upp tillsammans. Ingen app, ingen spelledare och inga förkunskaper krävs - ni öppnar utredningen och sätter direkt igång jakten på mördaren.

Vi gör inga genvägar på kvalitet. Varje mordgåta testas, finslipas och släpps först när vi känner att det är en fullträff.

Läs våra omdömen och se vad spelarna tycker, och glöm inte att hitta din nästa mordgåta på HiddenReality.se.

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

2 tn omdömen

Ber kunder att lämna omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Väldigt bra och snabb leverans

Väldigt bra och snabb leverans

26 januari 2026

Svar från Hidden Reality

Tack snälla, vad kul att höra 😊 Härligt att både spelet och leveransen levde upp till förväntningarna 🔍

En del är bra

En del är bra. Andra långsökta

Finns dåligt med ledtrådar och saker som pekar på rätt mördare i vissa spel. Andra är så lätta att man inte tror att det är rätt för att det är så uppenbart.

14 juni 2025

Hej Maria!

Tråkigt att höra att din upplevelser varit lite blandade. Vi erbjuder mordgåtor i olika svårighetsgrader för att det ska passa olika personer, tillfällen och hur mycket tid man vill lägga. Vissa gillar när det är riktigt klurigt, andra föredrar något mer lättsamt.

Innehållet skiljer sig mellan våra mordgåtor och de innehåller bevis och indicier av olika styrka, allt för att det ska kännas så verklighetstroget som möjligt. Vi samlar också löpande in feedback och uppdaterar sidan "Vilken mordgåta är bäst?" där tidigare kunders omdömen (betyg & svårighetsgrad) kan hjälpa dig att hitta den gåta som passar dig bäst.

Tack för att du tog dig tid att dela med dig, det hjälper oss verkligen.

/ Hanna på Hidden Reality 🕵️‍♀️

Beställde korsmord 1 och det var ett…

Beställde korsmord 1 och det var ett annorlunda upplägg. Klurigt i början men så kom jag in i tänket.

Ända negativt var att det tog lite väl lång för leverans. Gick snabbare från annan leverantör trots att jag beställde senare från den. Så korsmord 2 kom innan denna. Så det blev den som fick följa med till Grand Canaria.

14 januari 2026

Svar från Hidden Reality

Tack för att du delar med dig 😊 Vad kul att höra att du kom in i tänket och gillade upplägget, det brukar vara lite klurigt i början 🔎

Jag har kollat på din order och ser att leveranstiden blev 3 arbetsdagar, vilket är inom det normala spannet. Vi lovar oftast 1–2 arbetsdagar men ibland kan det bli 1–3 beroende på var man bor. I ditt fall låg det dessutom två helgdagar emellan, vilket nog gjorde att det kändes lite längre tyvärr.

Kul att den fick följa med på resan och tack igen! 💛

Mycket bra

Ett mycket spännande, välgjord och roligt spel för familj och vänner!

4 december 2025

Svar från Hidden Reality

Stort tack för din recension, vad glada vi blir att du tycker det 😍

Super kul

Super kul, jag och mina vänner har gjort några mordgåtor nu varje middag någon av oss hostar och vi längtar alltid tills nästa gång!

23 januari 2026

Svar från Hidden Reality

Vad härligt att läsa! Det låter som en perfekt tradition ju. Stort tack för din recension 🌟

Fantastiskt roliga spel

Fantastiskt roliga spel, snabb och bra leverans.

19 januari 2026

Svar från Hidden Reality

Tusen tack, vad kul att höra 😊 Härligt att ni gillade spelen och att leveransen gick snabbt och smidigt.

/ Hanna på Hidden Reality 🕵️‍♀️

Kul att leka polis tillsammans med…

Kul att leka polis tillsammans med mannen

17 januari 2026

Svar från Hidden Reality

Vad roligt att höra 😄 Perfekt aktivitet tillsammans! Tack för din recension!

/ Hanna på Hidden Reality 🕵️‍♀️

Den här kändes tyvärr lite "AIgjord"

Den här kändes tyvärr lite "AIgjord". En kvinna med nästan två armar osv.

Men de andra är säkert bra!

16 januari 2026

Hej Charlotta!

Tråkigt att höra att den kändes så. Mordgåtorna är skrivna av vår spelutvecklare Albin och grafik och layout görs av vår grafiker Victor.

Du får jättegärna mejla oss på hemligheter@hiddenreality.se och berätta lite mer om vad som gav den känslan, så kan vi antingen se över just den delen eller förklara. Det är verkligen inget vi vill att våra spel ska upplevas som.

Tack för att du tog dig tid att lämna en recension!

Kul mordgåtor

Kul mordgåtor med massor av detaljer och "twister"

8 januari 2026

Tack snälla för din recension! Vad kul att höra 🌟

/ Hanna på Hidden Reality 🕵️‍♀️

Roligt, klurigt och spännande!

Kluriga mordgåtor! Roligt att spela!
Vår första mordgåta vi spelade var Den Okända Stalkern, kul med röstinspelningarna, det gjorde det ännu mer verkligt! Ser fram emot fler spelupplevelser!

24 januari 2026

Svar från Hidden Reality

Tack snälla för din recension, kul att läsa och vad roligt att ni uppskattade röstinspelningarna 😊

Rekommenderas

Spännande spelande och en kul idé. Lite escape room men vid köksbordet. Bra kvalitet på innehållet. Snabb leverans direkt i brevlådan av beställning och enkel betalning.

13 januari 2026

Svar från Hidden Reality

Tusen tack för den fina recensionen! Så kul att höra att du gillade kvaliteten, och att leverans och betalning funkade smidigt 😊

Bristfällig logik

Spoilervarning! Jag tyckte Mannen på åkern var väldigt rolig, tyvärr uppfattar jag matten i rånet som bristfällig. Om man rånar sig själv(eller i detta fall sitt eget företag) på 60000 och får 60000 i försäkring har man knappast gått plus 120000 netto. Snarare kan man tänka att försäkringspengarna gör upp för de förlorade pengarna som Urban annars hade haft tillgång till i kassan.

20 januari 2026

Hej Karl!
Tack för att du spelade Mannen på åkern, och för att du delar din tanke 😊

Tanken i spelet är att lantbutiken drivs som en enskild firma, där butikens ekonomi och ägarens privata ekonomi går ihop. För att inte överkomplicera upplägget räknas därför försäkringspengarna som att de i praktiken hamnar i ägarens “fickor”.

Jag skickar din feedback direkt vidare till spelutvecklaren så att vi kan se över detta. Tack igen för att du tog dig tid!

Snabbt och bra

Det beställda levererades snabbt och bra info.
Och helt fantastiska grejer, så kul o så spännande

10 januari 2026

Svar från Hidden Reality

Tusen tack Janne! Så glad att höra att allt gick snabbt och smidigt, och att du hade riktigt kul med spelet! 🔍✨

Toppenkul mordgåta!

9 januari 2026

Svar från Hidden Reality

Vad kul att höra! 🔍 Tack snälla för att du tog dig tid och lämnade en recension 😊

/ Hanna på Hidden Reality 🕵️‍♀️

Snabb leverans och ett roligt utmanande spel

Snabb leverans och ett roligt utmanande spel som inte var helt likt de andra mordgåtorna

9 januari 2026

Svar från Hidden Reality

Tack snälla Elin!🤩 Så kul att höra att du gillade spelet, "Den kryptiska mördaren". Den är lite annorlunda, ja 🔎

/ Hanna på Hidden Reality 🕵️‍♀️

Vi spelade 5 personer och tyckte det…

Vi spelade 5 personer och tyckte det var otroligt roligt och spännande. Man levde verkligen in sig i det. Vi spelade mannen på åkern. Mycket bra!

17 januari 2026

Svar från Hidden Reality

Vad kul att höra! Man blir lätt helt uppslukad av stämningen, eller hur? 😃 Tack snälla för att du delade med dig.

Komplicerat och långdraget.

26 november 2025

Svar från Hidden Reality

Vad tråkigt att det kändes komplicerat och långdraget! Har du lust att berätta vad som kändes svårt eller tog tid? Det är jättevärdefullt för oss att få veta, och det kan också vara så att det finns delar vi kan förklara bättre så att spelet känns roligare om du vill ge det en ny chans 😊

Kom ihåg att vi alltid har nöjd kund garanti, så hör av dig till oss om du inte alls är nöjd med ditt köp.

Svar från Hidden Reality

Vad härligt att höra! Kul att leveransen gick snabbt och smidigt. Tack för din recension 😄