Paketet kom aldrig!!
Paketet kom aldrig!!! 🙅 hidamode mejl existerar inte!!! Bluff .
Hida Sweden erbjuder ett brett sortiment av personliga ljus och vaxlyktor i olika storlekar, former och färger. Våra lyktor är tillverkade utan veke och tänds med värmeljus eller LED-lampa. Ge din lykta en personlig prägel! Hos oss kan du beställa graverade kvadrat-lyktor med din unika design, logotyp eller text. Ett annorlunda sätt att marknadsföra ditt varumärke! En unik presentidé till familj och vänner! Hida erbjuder även ett exklusivt sortiment av flytande lyktor som kan användas som belysning till poolen eller spat. Flytande lyktor i olika färger och storlekar skapar en harmonisk och elegant utomhusmiljö.
Ystadsvägen 11, 242 33, Hörby, Sverige
Paketet kom aldrig!!! 🙅 hidamode mejl existerar inte!!! Bluff .
Föll för "köp två, betala för en".
Efter tre veckor dyker skjortorna upp, behöver inte ens plocka upp dem ur den vakumföpackade påsen innan man märker att det är mer plast än bomull.
Skickar mail om att jag inte är nöjd med produkten, blir erbjuden 50% rabatt.
Säger nej, vill inte ha sk*ten. Blir erbjuden 70% rabatt.
Säger nej igen. Får meddelande om att retur kan kosta upp till 300kr eftersom de inte har något lager i Sverige. Får erbjudande om att betala 115kr och slippa skicka tillbaka.
Orkar inte bry mig och betalar för att slippa sk*ten.
Två veckor senare bestämmer jag mig för att prova en av skjortorna. Jag bär i vanliga fall medium, men har på senaste tiden lagt på mig ett par kilo och börjar sniffa på large. Skjortorna är large, när jag sträcker på mig spräcker jag sömmarna över axlarna.
Hida mode = bluff, total sk*t, värdelös kvalitet. Jag hoppas ni läser detta innan ni betalar.
Undvik. Bara undvik.
*=i
Varning! Jag köpte ett par "WALTER - ORTOPEDISKA VANDRINGSKÄNGOR" från Hida Mode. Efter drygt två veckor kom skorna i en plastpåse. Det visade sig vara ett par sladdriga tygskor av sämsta kvalitet, dessutom alldeles för liten storlek. Ingen retursedel i paketet. Jag gjorde det enda tänkbara, kastade dem i soptunnan! Kan inte vara sämre!
Enig i Antons kommentar nedan med en justering. Skjortorna duger absolut inte som trasor. Det enda gott som kommit ur upplevelsen med Hida är att man fått sig ett gott skratt vid uppackande av produkterna.
Order #3310
Tyvärr är passformen bedrövlig och den bruna är inte alls som på era bilder. Jag mätte tom efter er tabell men armarna är 5-7cm för korta på storlek large. Orkar inte skicka tillbaka då ni är för krångliga så nöjer med dåliga recensioner här. Skjortorna kanske duger som trasor.
Kommer tyvärr aldrig att handla från er igen.
Köpte Hida Mode byxor Cecilia som marknadsförs som byxor av bomull och linne. När jag fick byxorna så står det bomull och polyester i byxorna. Stor storlek. Jag köpte M som faktiskt sitter bra, byxorna är snygga MEN fel materialupplysning. Carin