Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har netop afsluttet et 6 ugers gruppeforløb hos Sisse Find, og jeg vil 100% anbefale Heypeople. Jeg lider af angst, og Sisse fik på en lyttende, omsorgsfuld og også ret underholdende måde over... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Min oplevelse med heypeoples online gruppeforløb i metakognitiv terapi var en god, lærerig og hård proces. Via forløbet fik jeg kæmpe indsigt i egne uhensigtsmæssige tankemønstre og indsigt i teknikk... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har lige gennemført et 6 ugers gruppeforløb hos Carsten Juul. Det har været utrolig lærerigt. De fleste af mine symptomer på angst og depression er væk. Jeg havde flere udfordringer i løbet af... Se mer

Företagsinformation

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Metakognitiv terapi virker

12 timers metakognitiv gruppeterapi hos Heypeople har gjort en afgørende forskel for mig. I årevis har jeg været fanget i tankemylder med medfølgende symptomer på angst, depression og stress. Jeg har tidligere modtaget andre typer terapi uden effekt, så det var en stor lettelse at mærke en virkning allerede efter første gang i terapien ved Carsten Juul. Nu, hvor forløbet er slut, føles det som et mirakel, at jeg efter et så kort forløb har knækket koden til at komme ud af det destruktive tankemylder, der har plaget mig, så længe jeg kan huske. Og det er slet ikke er svært at lære teknikkerne. Jeg anbefaler alle at tage et forløb hos Carsten Juul. Det er både tiden og pengene værd. Jeg ville ønske, at jeg havde gjort det for længe siden.

28 juli 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Et skønt forløb, der gjorde en afgørende forskel

Efter jeg pludseligt oplevede voldsomme stress-symptomer og panikangst fandt jeg Sisse Finds bog, som lynhurtigt fik hevet mig ud af de nedslående tanker, man ellers kan blive mødt med hos både læger og behandlere. Efter at have snakket med Sisse telefonisk, havde hun allerede hjulpet mig godt på vej, og kort efter startede jeg et online gruppeforløb hos Carsten af 3 ugers varighed.

Det var helt fantastisk at få brugt principperne og metoderne i praksis og samtidig have nogen at sparre med omkring det. Selvom bogen i sig selv havde rykket mig, var der ingen tvivl om, at et forløb hvor man kunne gå i dybden, gjorde den afgørende forskel. Det at dele hvordan effekten var, de problematikker der kunne opstå og ligeledes høre andres spørgsmål og oplevelser med metoden skabte en forståelse af hvorfor denne metode netop er så effektiv. Den kan bruges af alle og til hvilke som helst problematikker - store som små.

Carsten gav god plads til alle, og fik hurtigt skabt et rum hvor man følte sig tilpas og både set og hørt. Noget jeg faktisk var i tvivl om kunne lade sig gøre på et online kursus. Det kunne det heldigvis.

Der er ingen tvivl om at det er en effektiv metode, og jeg synes man bliver sendt godt afsted med viden om, hvordan man skal arbejde med metoden fremadrettet og dermed kommer rigtig godt ud af hvadend man bøvler med og ligeledes undgår tilbagefald.

26 juli 2023

Meta kognitiv terapi 🙏

De fleste af mine symptomer på angst og depression er væk.
Jeg havde flere udfordringer i løbet af de 6 uger, men der var hurtigt hjælp at hente hos Carsten, som var meget forstående og empatisk og forklarede tydeligt hvad der var årsagen til problemet.
Jeg vil give mine varmeste anbefalinger til Heypeople og Carsten.

21 juni 2023

Fantastisk forløb

For et par måneder siden deltog jeg i et 6-ugers gruppeforløb hos Carsten. Jeg har været i terapi i mange år, men den meta-kognitive tilgang var ny for mig. Det viste sig dog meget hurtigt, at være den mest effektive form for terapi, jeg har oplevet.
I løbet af fire uger, var mine søvnproblemer væk og mit humør steget markant.
Carsten sørgede for at sessionerne foregik i en intens, men stadig let og afslappet atmosfære.
Heypeople og Carsten får mine varmeste anbefalinger.

14 mars 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mange vigtige erfaringer på få uger

Jeg deltog i et seks ugers gruppeforløb ved Carsten, hvilket har haft en stor betydning for mig. Jeg har tidligere læst meget om metakognitiv terapi, men gennem forløbet lærte jeg virkelig at forstå og anvende metoden.

Inden forløbet var jeg spændt på hvordan det ville være at sidde i gruppesammenhæng. Det har fungeret rigtig godt for mig. Jeg oplevede at den enkelte fik plads uden det blev for “privat”. Samtidig lærte jeg meget af Carstens dialoger med de øvrige deltager.
Det foregik alt sammen i en let stemning, hvilket underbyggede metoden rigtig godt.

På de få uger oplevede fik jeg mange vigtige erfaringer med mig selv, som kommer til af være definerende for mig fremover. De varmeste anbefalinger herfra.

9 mars 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg var i 6-ugers gruppeterapi forløb…

Jeg var i 6-ugers gruppeterapi forløb hos Carsten, med start slut januar 2023.
Efter at have læst både Sisse og Carstens bøger kunne jeg mærke at det var en tilgang der gav mening for mig.
Jeg følte at Carsten var utrolig god til at lytte til hver enkelt af os, hver gang. Og på trods af, at vi på forløbet havde vidt forskellige udgangspunkter og symptomer, var han god til at fremhæve hvordan tilgangen kan bruges til det hele!
Jeg har fået det markant bedre på de syv uger, og fortsætter med metoden.
Man får det bedre af at bekymre sig mindre.

13 mars 2023

Jeg var rigtig skeptisk

Jeg var rigtig skeptisk. På nippet til stress sygemelding og var presset. Men er blevet et andet menneske. Jeg har lært at være opmærksom på ikke at overtænke. Ikke at CAS’se! Jeg sover igen hele natten. Det har jeg ikke gjort i årevis. Jeg har fået overskud. Jeg er blevet handlekraftig. Et slags slør er taget væk. De er dygtige og har fat i den lange ende hos HeyPeople. Og er vild med Sisse! Hun er så god. Gået i gruppeforløb, som var super.

11 mars 2023

Fantastisk metakognitivt gruppeterapi hos Carsten Juul

Det har været en helt igennem positiv og livsændrende oplevelse at deltage i gruppeterapi hos Carsten Juul. Jeg er meget taknemmelig for det Carsten har lært mig, på de kun 6 uger har jeg fået det markant bedre. Dette kursus har som intet andet jeg har prøvet, i de mange år jeg har dealet med depressioner, stress og angst symptomer, hjulpet mig i det daglige og jeg lever langt mere frit nu.
Det har været en kæmpe øjenåbner for mig ifht hvordan jeg skal håndtere mine negative tanker, mine bekymringer og tendens til overtænkning. "Hvad nu hvis..." havde taget magten over mig, men med Carstens hjælp kan jeg nu forstå hvad der reelt er farligt og hvad der er helt normalt, så der igen bliver plads til at tankerne kan selvregulere.

18 januari 2023

Gruppeforløb hos HeyPeople-Carsten

Har deltaget i gruppeforløb hos Carsten i forbindelse med stress og tilhørende nedtrykthed. Jeg har prøvet meget gennem årene (også helt tilsvarende metakognitivt gruppeforløb hos anden udbyder), men for første gang så fortsætter jeg med de redskaber jeg har fået og det virker. Hvorfor? Der er nok to grunde. 1) Jeg har ikke fået 50 ting jeg skal. Fokus er grundlæggende på en simpel ting. Det er ikke nemt, men jeg bliver langsomt bedre og bedre. 2) Carsten er meget erfaren. … Ansvaret for bedring er mit. Men Carsten og tilgangen gør det bare lettere at løfte det ansvar.

9 januari 2023

Stor anbefaling til Heypeople og Carsten Juul

I løbet af november måned deltog jeg i et metakognitivt gruppeforløb hos Carsten, og er netop nu igang med nogle opfølgende enkelttimer.

Jeg er og har altid været en type, der er meget i mit hoved og tænker (for!) meget, og efter et særdeles hårdt følelsesmæssigt år, udviklede jeg også svær sygdoms- og dødsangst, og jeg følte jeg var nødt til at “tage” mit liv tilbage.

Ærligt var jeg noget skeptisk overfor et gruppeterapiforløb, men jeg må sige at jeg er blevet meget positivt overrasket! Selvom man har forskellige udgangspunkter, så gav dét at være sammen med andre “ligesindede” mig en følelse af ikke at være alene om mine tanker og min situation. Samtidig har jeg fået nogle rigtig gode redskaber til at håndtere mine tanker, når de bliver for overdøvende. Og selvom der er lang vej igen, så kan jeg allerede nu mærke en forskel. Derfor et kæmpe TAK til Carsten for hans store faglighed og hans gode evne til at møde os hver især i vores udfordringer med livet.

2 januari 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har fået mit liv igen!

Jeg har fået mit liv igen!

I et år (!!) havde jeg bragende helbredsangst. Hver. Eneste. Dag troede jeg at jeg fejlede noget alvorligt.

Jeg besluttede mig for at tilmelde mig det metakognitiv gruppeforløb - jeg håbede det ville hjælpe, men jeg havde i min vildeste fantasi ikke forestillet mig, hvor effektivt (og hurtigt!) det hjalp!

Nu er jeg fri for helbredsangst. Bum.

Jeg forstod ikke kun principperne med mit hoved, jeg MÆRKEDE effekten af dem. Med det samme. Og hurtigt fik jeg det faktisk godt. Jeg kunne (og kan) stadig få tanker om alvorlig sygdom, men jeg oplever ikke angst.

Jeg er mere klar og har mere ro i mit hoved, sover bedre, håndterer hverdagens udfordringer med mere ro. Og det er jo bare bonuseffekterne af det! For årsagen til at jeg var mega træt, konstant havde kvalme og havde svært ved at sove var jo at jeg oplevede angst. Og det har jeg ikke mere!

Kæmpe anbefaling til gruppeforløbet og Sisse - hun er en fantastisk facilitator. Sisse bruger sig selv og metaforer som gjorde, at jeg virkelig forstod principperne bag den metakognitiv metode og kunne bruge den i mit eget liv.

Jeg ville ønske, jeg var startet for et år siden - for det virker!!!!

Jeg føler virkelig jeg har fået mit liv igen - og nu ved jeg, at jeg har kontrollen, og at JEG kan vælge, om jeg vil bekymre mig eller ej.

(Og det gider jeg ærlig talt ikke at bruge al min tid på mere - jeg vil hellere leve livet nu!)

13 december 2022
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har færdig gjort gruppe forløb hos…

Jeg har færdig gjort gruppe forløb hos HeyPeople og nu igang med et par opfølgende enkelt timer. Jeg kan på det varmeste anbefale Carsten, som virkelig har fået mig langt på kort tid og med få midler. Føler mig set og i trygge rammer

6 december 2022

Anbefaling gruppeterapi

Jeg har netop gennemført et forløb med metakognitiv gruppeterapi 1 x ugentlig i 6 uger - 2 timer hver gang. Det metakognitive forløb blev valgt, da jeg var træt af at endevende fortid og endevende nuværende udfordringer - jeg ønskede i stedet redskaber, som kunne give ro til blot at være tilstede i disse udfordringer.

Psykolog Carsten Juul stod for et omsorgsfuldt forløb, der bar præg af en dyb faglig indsigt. Der er gennem de 6 uger sket væsentlige fremskridt. Jeg har fået nogle teknikker med mig, som hjælper nu og fremover. Hvis man tidligere kun har prøvet individuel terapi, skal man være forberedt på at blive afbrudt af andre i gruppeterapien, hvilket er ok for nogen, men lidt distraherende for mig. Til gengæld får man input fra de andre deltagere, som giver noget synergi i processen.

Alt i alt vurderer jeg forløbet til 4, men tænker at en deltager, som er ok med afbrydelser, vil vurdere det til mere end 4.
Uanset afbrydelser eller ej 😉 anbefaler jeg terapi hos heypeople 🤙

25 november 2022

5 stjerner til Heypeople

Jeg vil gerne give mine varmeste anbefalinger til Heypeople og Carsten Juul.

Jeg har gennem de sidste 6 uger deltaget i et metakognitivt gruppeforløb hos Carsten Juul. Forløbet har givet mig nogle konkrete værktøjer, som jeg kan anvende i min hverdag til at reducere angst og bekymringer. Allerede få gange inde i forløbet fik jeg det markant bedre og nu efter forløbet er afsluttet vil jeg sige, at min livskvalitet er øget ubeskriveligt meget.

Inden start var jeg faktisk lidt skeptisk over for, at skulle deltage i et gruppeforløb. Jeg havde tidligere været vant til individuelle samtaler hos kognitiv psykolog. Dog vil jeg sige, at min skepsis ikke var relevant. Carsten formåede allerede ved første møde at etablere en behagelig og afslappende stemning i gruppen. Carsten var engageret, anerkendende og omsorgsfuld og jeg gik fra hvert møde med en følelse af at være blevet set og hørt. Derudover var det givende at lytte til hvordan de andre deltagere arbejdede med metoden.

Det eneste jeg faktisk ærgrer mig over er, at jeg ikke meldte mig til et gruppeforløb hos Heypeople noget før

25 november 2022

Varm anbefaling

Jeg har deltaget i et metakognitivt gruppeforløb hos Carsten Juul hos Heypeople og jeg vil gerne give ham, metoden og Heypeople mine varmeste anbefalinger! Jeg havde før dette gået hos 2 andre psykologer, men det var desværre meget lidt hjælpsomt for mig.

Jeg oplevede, at Carsten var en meget anerkendende, respektfuld, engageret og yderst kompetent psykolog. Jeg var voldsomt angst, havde depressive symptomer – og havde, mildest talt, meget lidt tillid til processen. Men jeg fik meget hurtigt tillid til Carsten, til processen og der var en markant bedring allerede efter få gange.

Derudover havde jeg en følelse af ligeværdighed i rummet ml. Carsten og os der deltog. Det var virkelig betydningsfuldt.

Jeg måtte melde afbud én ud af de 6 sessioner. Jeg skrev (lidt sent) til Carsten omkring dette og om muligheden for at få en erstatningssession i samme uge, således at jeg kunne følge trinene i forløbet. Der var lynhurtig respons, jeg blev tilbudt en erstatningssession hos psykolog Eline Damsgaard. Hun var fuldt ud opdateret på, hvor vi var i processen - og igen mødte jeg en kompetent og engageret psykolog.

27 juni 2022
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik rart

Hej
Jeg har haft samme slags oplevelser som stig og lone.derfor har jeg trukket mig fra gruppe forløbet selvom jeg stadig betaler næsten 700 kr hver torsdag. Indtil kurset stopper medio feb. Det rykkede online som var helt nyt for mig.der skete nogle ting omkring det, der gjorde mig utryg ved psykologen (sisse find nielsen). Inden 2 gang kontaktede jeg hende for at få roen og modet tilbage så jeg ku være med og delte min usikkerhed med hende. Der fik jeg også bare at vide at det var mine bekymringstanker etc. Jeg oplevede hende nedladende og det var nærmest angstprovokerende at være med online 2 gang. Jeg orker ingengang at skrive meget mere end dette da jeg ik orker hendes forsvar skriv til dette. Men jeg ka absolut ik anbefale dette kursus og det de skriver på hjsiden lever de på ingen måde op til. Jeg ringede til hendes makker før 3 gang og fortalte venligt at jeg var så utryg og til det sagde han at jeg ku starte op-mod betaling hos en af deres andre psykologer og bearbejde hvad forløbet satte igang. Smart ik. Jeg takkede nej og fik derefter en sms hvori der stod 'sisse er fantastisk. Gi hende chancen'. Dobbeltsvigt. Alle jeg har talt med om det har sagt. Lad de 4000 kr fare og skynd dig væk. Jeg ka kun sige at jeg er enormt lettet over ik at sku mere der. Bh rie

23 januari 2021
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Den autoriserede mobbende psykolog

Jeg vil gerne tydeliggøre, at denne anmeldelse udelukkende er udtryk for min subjektive oplevelse af forløbet og af terapeutens handlinger og kompetenceniveau under dette forløb

Jeg startede på kurset, fordi jeg har lidt af depression og angst gennem det sidste år.
Længere faktisk. Men i en meget synlig grad gennem 2019.
Det kommer blandt andet til udtryk i en social angst.
Jeg glædede mig derfor til, at skulle lære at bekymre mig mindre. Det viste sig, at være det modsatte, der skete.
Ved anden session begyndte jeg at føle, at psykologen blev ubehagelig, når man spurgte ind til de principper hun talte om.
Der blev beskrevet en øvelse, som mindede om mindfullness meditation til forveksling. Da jeg spurgte ind til det, fik jeg et hurtigt svar fyldt med falske stråmænd (ukorrekte argumenter). Derefter var den helt lukket. Da en anden deltager (i tredje session) sagde "Det minder meget om mindfullness meditation" svarede psykologen koldt og monotont "Det ved jeg ikke noget om...", uden at kigge på deltageren. Derefter gik psykologen med det samme op i toneleje igen og fortsatte som om intet var hændt.
Da psykologen begyndte at spørge os, "Er vi vores tanker?", udbrød jeg "det har filosoffer prøvet at finde ud af i årtusinder, og de har stadig ikke fundet svaret". Psykologen kiggede iskoldt på mig, vendte sig derefter mod resten af gruppen (satte et stort kunstigt smil på læben) og sagde "lad os høre hvad I synes, er man sine tanker?". Svaret var selvfølgelig kollektivt "nej". Hård gruppepres. Og ikke at det endda gjorde hendes argument mere rigtigt, fordi at hun får sine patienter til lave en demokratisk afstemning om deres mening. Til gengæld fik hun udstillet mig og shamet mig.
Derefter var den samtale slut og hun fortsatte igen, som om intet var hændt.
Dog behandlede hun mig derfra, som om jeg var udstødt.
Det tappede direkte ind i min sociale angst, og jeg blev enormt ræd for hvordan stemningen var over for mig ved næste session. Derfor sendte jeg hende en mail, mellem anden og tredje gang, om at jeg beklagede, at jeg havde sagt dette.
Hun svarede mig først tilbage 3 dage senere (jeg anderkender at hun selvfølgelig kan have haft travlt), med beskeden "Det skal du ikke bekymre dig om. Glæder mig til at se dig næste gang."
Ironien i teksten "de skal du ikke bekymre dig om", til en patient, som bliver behandlet for at bekymre sig for meget, er ekstrem.
Næste gang ignorerede hun mig gennem hele sessionen. Hun kiggede ikke på mig en eneste gang. Dog med en enkelt undtagelse, hvor hun fortalte en historie, om et barn der blev udelukket fra en leg, af et andet barn. Der valgte hun at bruge mig som eksempel på barnet der udelukkede det andet barn. Ingen blev brugt som eksempel på barnet der blev udelukket og det gjorde intet for hverken forståelsen eller pointen i historien, at hun brugte mit navn. Da hun gentog mit navn, for anden gang, som værende dette barn, blev det klart, at hun ønskede at gøre mig til et eksempel på, at man ikke skal udfordre hendes autoritet.
Efter tredje gang kunne jeg ikke længere få mig selv derhen. Hun havde revet op i mine mobbetraumer fra min ungdom.
Siden da har jeg ikke modtaget nogen form for opfølgning fra hende. På trods af, at der var 3 gange tilbage, har hun ikke fulgt op og spurgt, hvorfor jeg ikke kom.
Hun har simpelthen bare slettet mig fra kurset. Formentlig med glæde.
Mine penge har hun dog ikke haft noget problem med at trække, før hver session.
Jeg er rystet over, at en autoriseret psykolog er så bevidst ondskabsfuld og inkompetent.
Hun fralægger sig ethvert ansvar (som hun har påtaget sig i forbindelse med sin autorisering) for sine patienters mentale sundhed, og i mit tilfælde (fra mit perspektiv) har hun aktivt og bevidst forværret det.
Jeg vil anbefale alle der læser dette, at holde sig langt væk fra denne virksomhed. For det skal bestemt ses som en virksomhed frem for en psykologpraksis. Ens hjerne bliver blot set som en tegnebog på et samlebånd, der skal hurtigt (og stille) igennem, så der kan tjenes mange mange penge.

11 december 2019
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.