Hexaverse Omdömen 5

TrustScore 3 av 5

3,1

Företagsinformation

Skrivet av företaget

Fedezd fel prémium minőségű hosting szolgáltatásainkat, amelyeket a legmodernebb AMD Ryzen 9 processzorok és DDR5 RAM technológia hajt.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Tapasztalatom

Ez az én tapasztalatom és egyben véleményem. Nem szeretnék semmilyen kommentet kapni az alábbi dolgok miatt mert ez az ÉN tapasztalatom és észrevételeim.

Support része:
- Az én talasztalatom az hogy olyan személyzeti tagokat vesznek fel akiket nem az eszükért szeretnek. Ez legyen STAFF pozícióban lévő személy vagy community support. De ahogy észre vettem a vezetőség valamilyen szinten elkezdte őket szabályozni.
- Ticket support mondhatni gyors van mikor 2 személyzeti tag is nyitáskor reagál ez legalább pozitívum.

Szolgáltatás:
- Az első tapasztalatom az volt hogy előre nem bejelentett karbantartások vannak. Ez azóta fejlődött egy olyan szintre hogy karbantartás elött 1-48 órával elöbb szólnak. Ez mondjuk elég vicces mikor 1 hete kivan írva egy esemény amire készülünk és kezdés elött X órával meg írják hogy bocsi de karbantartás lesz.
- Voltak biztonsági incidensek is amit eléggé hanyagul kezeltek és tájékoztattak mindenkit. Ha jól sejtem az egész incidens egy rosszul frissített panel update volt.
- Az árakkal nagyon nincsen bajom. Annyit tudok rámondani hogy "Olcsó húsnak híg a leve" a fent felsoroltak miatt. Egyedül a VPS árakkal nem teljesen értek eggyet én kifejezetten drágálom az árazást a játék szerverekhez viszonyítva.
- Hibák vannak a bérléskor (ezt nem fogom leírni többször is lett jelentve a hiba)
- Áram kimaradás vagy egyéb okból történő leállás esetén többször is láttam (láttuk) hogy hírtelen az uptime monitoron karbantartás lett bekapcsolva. Erre még rámegy egy lapát hogy ezt az uptime statisztikát még büszkén mutogatják is.
- Mikor valamit rosszul csinálnak (Ami a szolgáltató hibájából kifojó dolog) nem vállalnak felelősséget. Ráterelik másra vagy szimplán próbálják nem elismerni még az is előfordult hogy próbálták háttérbe tartani mint mikor egy szerver hálózat teljes adatbázisát kitörölték (Ez tapasztalat nem velem történt DE nagyon fontos megemlítenem) és még így se vállalták érte a felelősséget vagy kértek bocsánatot hanem inkább rámondták azt hogy megszegte az ÁSZF-et mert hogy kiírta a szerverükre a történteket.
- ÁSZF. Sok dolog egymásnak mond ellent mint például az amit fent is leírtam.
- Vélemények a discordon. Nagyon sok véleményt látok. Többségben pozitív ezzel nincsen bajom. De volt olyan eset hogy valamiért kitörlődött 1 vagy 2 "NEM" pozitív bejegyzés.
- Olyan is volt hogy "TESZT" ből kapott vagy barátként kapott "ingyenes" szervereket osztogattak és volt olyan is hogy egy ilyen "teszt" gépről támadtak más oldakat / gépeket.

Összegzés:
A hexaverset hosszú távra NEM tudom javasolni nagyon maximum teszt szerver vagy nagyon mini projectekhez tudom én is csak használni.

31 oktober 2025
Omdöme utan inbjudan
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Hexaverse szolgaltatas es support csapat

Senkinek sem ajanlom a hosztingot! Folyamatos karbantartas es leallasok van naluk. Bar a vasak amin futnak a hosztok minosegiek, de sajnos feleslegesen mert olcso husnak hig a leve erre szoktak ezt mondani.

Az ugyfel akinek a tortenetevel kapcsolatban irom a velemenyt tobb tizezret ott hagytak a hosztnal. Egy adott napra elore bejelentett karbantartas volt naluk ami kovetkezteben bar mindenrol volt backupjuk csak ezt a potencialis ugyfel adatbazisat nem mentettek le, mivel ujra lettek kozbe telepitve az eszkozeik es ennek kereteben a potencialis ugyfel adatai elvesztek. A backup mentesuk csak 1 honappal ezelottrol van nekik tehat 1 honap munkaja a vasarlonak tonkre ment, kart okozott a hexaverse nekik. A hsoztot amugy kiskoruak vezetik es fejlesztgetik es csinaljak úgy , hogy az edesapa neven van a vallalkozas.

Rossz hirnev rontas nem all ezek mogott a velemenyek mogott, csupan a szaraz tenyek. Az ugyfel a penzet nem kapta a keresre sem vissza a karokozas utan, ennek kereteben a fizeto szolgaltatonak kellett drasztikusan belenyulni a visszateriteshez ami sikeresen bizonyitekok kereteben sikerult.

Nem ajanlom abszolut a hosztot senkinek!

29 september 2025
Omdöme utan inbjudan

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.