Grondige service
Mick gaat grondig te werk en laat niks links liggen. Hij heeft zowel mijn PC als router aan de praat gekregen met een allesomvattende service, en liet mij met een tevreden gevoel achter.
DigiMaatje is een jong fris bedrijf gevestigd in Bussum, DigiMaatje focust zich op het vervullen van de behoeftes van mensen die het net wat lastiger hebben met de digitale omgeving (wat helemaal niet erg is!). Met expertise worden al uw problemen verholpen en dat bij u thuis, hoe lekker is dat? Heeft u nou gebruik gemaakt van DigiMaatje en bent u tevreden met de service? Het word heel erg gewaardeerd een review achter te laten zodat toekomstige klanten ook met een gerust gevoel een afspraak kunnen maken. Wie is uw DigiMaatje? Ik ben Mick van Velzen, ik ben 20 jaar en wonend in Bussum. Bij de KPN winkel in Bussum ben ik erachter gekomen dat ik het heel leuk vind om met mijn expertise in alles wat digitaal is mensen verder te helpen die het wat minder makkelijk ermee hebben, vooral nu steeds meer digitaal gaat. Vanuit dat oogpunt heb ik besloten om met veel enthousiasme DigiMaatje te beginnen, een fris nieuw bedrijfje met veel aandacht voor de klant. Zonder enig gedoe kom ik langs bij u thuis om uw digitale problemen te verhelpen. Ik ben in bezit van een up-to-date VOG (verklaring omtrent goed gedrag) die ik elk jaar laat vernieuwen, deze kunt u op verzoek inzien.
Bussum, Nederländerna
Erg fijn. Hij hielp mij vakkundig met het over zetten van mijn mobiele gsm. Mick is een topper. Een echte vakman
Groeten,
Pr. Groeneveld (Hogeschool Amsterdam)
Was een fijne ervaring met meneer. Hij heeft mij goed geholpen mijn probleem met mijn PC op te lossen. Echt fijn dat hij mij alles heeft uitgelegd!
Mick is heel snel en zeer vakkundig.
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.