Het kontakt met de herinneringswinkel,Lars Dekker is uiterst aangenaam verlopen. Het glasgeschenk kon zonder problemen naar het buitenland verzonden worden. Het glasgechenk zelf viel bij mij zeer go... Se mer
Det här tycker kunderna
Het was een fijn verrassing dat we nog een herinnering konden bestellen. We hebben het gratis glasgeschenk met naam en vingerafdruk gekregen Wat vind ik dat ontzettend lief dat daaraan is gedacht. Ook... Se mer
We zijn heel tevreden met het hele proces dat zeer zorgvuldig en met respect is behandeld. Het glasgeschenk is een subtiele herinnering. Dank voor de snelle afwikkeling.
Mooi glasgeschenk met vingerafdruk: diepte-effect: echt bijzonder. Zo heb je toch iets tastbaars na ter beschikkingstelling van de wetenschap van je naaste. In 1e levering mét logo geleverd i.p.v.... Se mer
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Zichtbare herinnering als dank aangeboden.
Het was een bijzonder leuke verrasing dat een herinnering van een overledene (die tbs tot wetenschap heeft gekozen) te krijgen. Je hebt anders verders niet tastbaars. Ik vond het attent dat het UMC dit kosteloos aanbood, om hun dankbaarheid te tonen.
Ook de optie met of zonder UMC, en de naam kon worden toegevoegd. Ik had een 5 star gegeven. Alleen omdat ik de vingerafdruk wat gebrekig vond. Het opsturen en de verpakking waren met zorg gedaan, goede qualiteit verpakking. Ben zeer tevreden met deze herinnering aan mijn vader.
Waardevolle symboliek
In samenwerking met het UMC 3 mooie glazen kubussen van jullie ontvangen met de vingerafdruk en de naam van onze overleden vader. Als een prachtig verpakt geschenk ontvangen. De kubus als stevig fundament, het glas als kwetsbaarheid van het leven en de vingerafdruk met naam als dierbare herinnering. We zullen jullie aanbod van harte aanbevelen.
Fijn en vriendelijk contact
Super snelle service. Mooie herinnering aan mijn vader die zijn lichaam had geschonken aan de wetenschap. Telefonisch contact gehad en de vingerafdruk van mijn vader per mail toegestuurd gekregen! Zeer vriendelijk te woord gestaan.
Ik heb een waanzinge urn bij jullie…
Ik heb een waanzinge urn bij jullie besteld. Deze was top verpakt. Kan niet omschrijven wat onze verwachtingen waren, maar deze zijn boven verwachting uitgekomen. Mega blij dat we de gok gewaagd hebben. Dank voor jullie service❣️❣️❣️❣️
We hebben jullie ook doorverwezen naar onze uitvaart begeleider. Voor eventuwele andere mensen.
Prachtig aandenken van mijn overleden…
Prachtig aandenken van mijn overleden partner ontvangen.
Respect vol Kunstzinnig
Gedenksteen in keurige staat ontvangen
Gedenksteen in keurige staat ontvangen.
Erg fijn en mooi bedacht. Voor nu en hierna toch iets tastbaars in mooie vormgeving. Mooie plek gegeven in mijn huiskamer.
Wat een aanrader, deze herinneringswinkel!!
Wat een warm en gastvrij onthaal in de mooie winkel (unieke locatie) door Lars. Fijn meegedacht en adviezen ontvangen voor de aankoop van as-vogels en een assierraad.
Mooie producten, snelle levering. Zeer tevreden!
Bedankt voor alles Lars!

Svar från Herinneringswinkel
Mooi om nog een herrinering te ontvangen
Mooi om nog een herrinering te ontvangen van de overledene. Goed en snel geregel. Dank jullie wel.
Mooie herinnering en snelle levering
Een mooie herinnering
Een mooie herinnering nadat mijn partner is overleden en wij niets tastbaars meer hadden. Fijn dat we ook nog een nabestelling konden doen.
Een mooi aandenken aan mijn lieve man
Een mooi aandenken aan mijn lieve man. En met het lichtje er bij is het helemaal af.
Ik vind het een hele mooie herinnering…
Ik vind het een hele mooie herinnering waar ik elke dag naar kan kijken en een kaars bij kan branden.
Smaakvol aanbod aan herinneringsobjecten.
Door de kubus met vingerafdruk aan te bieden, geeft dit voor nabestaanden een tastbare herinnering. De prettige berichtgeving en samenwerking met VU/AMC dragen bij aan het goede gevoel.
Doen wat ze zeggen!
Wat ik besteld heb was nog mooier dan op de side!
Ben er erg blij mee!
Raad het een ieder aan om daar wat te bestellen.
Sylvie.
Mooie glazen urn
Ik ben super tevreden met mijn aankoop! Online bestelde ik een grote glazen urn. Op de website zag hij er al mooi uit en in het echt was hij nog veel mooier. Boven mijn verwachtingen! Deze is perfect om mijn dierbare voor altijd te herinneren. Dankjewel ❤️
Prachtig glasmonument
Prachtig glasmonument ontvangen met de vingerafdruk van mijn moeder. Ziet er heel mooi uit!
Blijvende waarde
Na het overlijden van mijn echtgenote een 3 tal herinneringen laten maken voor onze kinderen.
Mooie uitvoering = blijvende waarde
Een mooi sieraad aangeschaft met hier…
Een mooi sieraad aangeschaft met hier in het as van m'n vader
Tot in de puntjes is alles geregeld door Lars, hij kan dit als geen ander!
Dank voor het meedenken en de mooie uitvoering hiervan!

Top !
De webshop is mooi overzichtelijk en compleet, beslissen was hierdoor minder moeilijk met onze familieleden. We hebben een prachtig bronzen herrings beeldje besteld en onze vader zou dit erg mooi gevonden hebben.
Hendrik

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.