Vi var tre personer ude at spise og bestilte to ribeye og en hakkebøf. Desværre var oplevelsen meget skuffende. Hakkebøffen havde tilsyneladende ikke set skyggen af krydderier og var helt smags... Se mer
Det här tycker kunderna
Var på Hereford Odense. Bestilte medium bøffer og fik totalt rødt kød. Ved påtale til tjener kom ejer Jørgen Pedersen til bordet. Vi kunne få de samme bøffer stegt mere. Vi blev belært og nærmest s... Se mer
Hereford Beefstouw Aarhus fredag 25. oktober 2019. Vidunderlig aften, fantastisk mad og vin, betjening med godt humør! Vi fejrede min mands fødselsdag med børn og børnebørn, og havde bord 100, hvor vi... Se mer
En romantisk middag i Odense
ODENSE AFD:
Jeg ville (dog 1-2 år siden nu) tage min daværende kæreste med på hereford og få en god og romantisk middag.
Jeg ringer på forhånd og bestiller bord og hører om vi kan blive placeret et stille sted, ikke midt i det hele ( så vi ville være i stand til at nyde hinandens selskab).
Vi kommer ind i restauranten og ser den er tom, dette glædede mig i og med at der ingen støj var eller andre mennesker. Vi bliver placeret og bestiller, alt er vel.
Efter 20-30 min ca. kommer der 4 ældre højlydte mænd ind i restauranten.. som på dette tidspunkt kun gæster mig, min kæreste og måske 1 anden der sad i den anden ende af restauranten..
Disse 4 mænd bliver placeret LIGE ved siden af mig og min kæreste...
Jeg blev helt forarget! Alt romantikken røg og kunne knap nok føre en samtale over den larm de 4 producerede. Jeg følte heller ikke at jeg kunne tillade mig at bede dem gå et andet sted, synes bare det var ubehøvlet af tjeneren.
Kunne simpelthen ikke forstå pointen med at placere 2 borde op og ned af hinanden når hele stedet er tomt!!
Det var noget af det mest frustrerende jeg har oplevet på en restaurant.
Resten af min aften var i mit hoved ødelagt, den gode stemning var væk og blevet akavet i stedet.
Oplevelsen har være slem nok til at jeg kom i tanke om det idag og blev nød til at skrive her.
Det er godt at i laver god mad, for service har i sgu ikke forstand på.
pinligt - bestilte medium men fik 100% gennemstegt - KOLDING AFD.
Bestilte bl.a deres krogmodnede højrebkottelet, - har aldrig før sendt en bøf retur på en resturant, men den her var ikke skyggen af medium stegt, hvilket jeg havde bestilt. (Ikke så meget som et beklager)
Fik så serveret en ny men meget "tarvelig" bøf, som var sej og bestod af alt for meget fedt mm(en gns. Ribeye består af mindre fedt). Tilgængelig havde den aldrig været 350g og nu stegt til den røde side, de kan ikke stege en bøf medium :( dernæst intet tilbehør udover færdig bearnaise og sølle 10 pommesfrites, som ligeledes var en opvarmet færdigvare.
Konklusion:
Alt for dyrt i forhold til kvaliteten som efter min vurdering skraber sig lige over Jensens, men langt under eks en middel resturant som Bones.
Jeg håber de tager kritikken til sig, - det er slet ikke godt nok at man kalder sig Herefordbeefstouw og så ikke formår at stege en bøf medium og serverer kød af så ringe kvalitet til de priser.
Alt for dyr i forhold til kvalitet
Jeg var på Hereford i går sammen med min søster, da vi skulle tivoli og se den grønne elevator. Vi har været der mange gange og synes der er i den dyre ende. Men god kvalitet. Sådan er det ikke mere!! Vi fik begge en bøf af oksefilet. Men der er ingen tilbehør til. Jo der er persille smør, og den havde kokken så glemt. Hvis du vil have noget tilbehør skal du betale for hver enkelt del. Det bliver godt nok dyrt!! Hertil kommer at min bøf var næsten helt rå, selvom den skulle være medium stegt. Og jeg fik bare et ubehøvlet svar tilbage, da jeg nævnte det. Og allerede da vi kom kunne man hære at der stort set blev klaget ved alle borde. Nogen om det manglende tilbehør og andre over ar de havde ventet rigtig længe. Men det værste var ar bagved os sad et ungt par, hvor hun fik smidt al maden ned af sig ved serveringen. Det kan ske alle steder. Vi er alle kun mennesker. Men efter det skulle de jo så have maden påny. Da der var gået over en halv timer, måtte de rykke tjeneren for maden. Det er ikke ok!,. Og til sidst til drikkevarer på hereford. Deres vin er nega dyr. Du kan ikke bestille vin under 360 kr pr flaske. Ellers er det huset vin, som er ringe. Hvis du så bestiller øl, er det kun deres egen produktion . Den kan heller ikke anbefales. Den smager som øl der er hældt parfume i!! Det eneste jeg kan rose i den restaurant er deres salat bar, men der kommer du også til at betale dyrt for. Hvis ikke konceptet bliver lavet om, er det helt sikkert sidste gang jeg kommer der! Jeg vil ikke bruge så mange penge på noget der er af så ringe kvalitet.
Ubehøvlet personale
Besøgte restauranten med et par gode kollegaer en aften og havde set frem til store, gode bøffer -Vi blev dog slemt skuffet. Bøfferne er små og lever ikke op til de antal gram de beskriver i menukortet, til gengæld koster de spidsen af en jetjager. Pris og kvalitet hænger på ingen måde sammen. Men det værste ved vores aften var, at tjeneren ikke kunne tage imod kritik og vendte forsvar til angreb på en grov og sørgelig måde. Sætter aldrig mine ben der igen!
For dyrt i forhold til kvalitet
Jeg har været i deres restaurant både i Randers og i Århus, begge steder havde jeg bagefter en fornemmelse af at have overbetalt.
(Under) middelmådigt - tag sushi´en!
Konen spørger på vej op til Tivoli, om Hereford om det ikke svarer nogenlunde til Jensens Bøfhus. Det afviser jeg, Hereford ligger klasser over. Men ... middelmådige bøffer, tørre standard-pommesfrites, hvidløgssmør med en sær metallisk bismag (hvor svært kan dét være?) OG en alt for sød (og trist) husets vin og en sær cola (sønnike, der elsker cola, spurgte så efter en flaske-sodavand. Det har man ikke ... kun egne produkter, så han levnede og drak vand (!)). Familien konstaterede bagefter venligt, at de bøffer (af fersk oksemørbrad), jeg havde serveret et par uger før, med hvidløgssmør og bådskårne kartofler lå way ahead i kvalitet, og med langt bedre vin - og dét til under halv pris. Konen fik ret - Det er ikke bedre end Jensens. Hun tog sushi´en - og var som den eneste helt tilfreds.
3500,- for et (under) middelmådigt måltid til 5 ? Det er for dyrt & for ringe.
Betjeningen var travlt beskæftiget, rutineret og håndfast, med en lidt barsk (ung med de unge) humor - der nok røg noget hen over hovedet på mine forældre (+70 og de glade givere) - som i stedet oplevede dem som lettere uforskammede.
Hereford i Tivoli ødelægger det gode navn.
Jeg holdt min 18 års fødselsdag (er i dag 43) på Hereford i Lund v. Herning og Hereford har altid for mig været stedet man gik hen, når man skulle være sikker på ypperste kvalitet. Var med nogle venner på Hereford v- Tivoli for et par uger siden og vi var 2 der bestilte 450 g entrecotes'en. Jeg bad om en medium men den var meget rød. Tjeneren tog den med tilbage til køkkenet og stegte den samme bøf lidt mere (de plejer ellers at give dig en ny). Den smagte alt for meget af sure tæer (kan ellers godt lide velhængte bøffer) og var fyldt med ben, fedt og scener. Jeg vil tro ca 30% af kødet var spiseligt. Min ven og jeg har siden flere gange med gru talt om den middag. Det er rigtig ærgeligt, at niveauet er faldet i sådan en grad (gælder dog ikke Åbenrå-afd I Kbh. - de har hidtil været ok)..
Bøffen i centrum
A Hereford Beefstouw sætter alt ind på kødet! Ingen garniture og ingen sovs. Men de kommer i mål med rigtig god velsmag på og stegning af kødet! Og salatbaren har jeg ikke oplevet bedre!
Kan kun anbefales.
Utrolig lækker mad og meget høflige medarbejdere. Selvom der er tralvt, kan de altid lige finde plads til os.
Bestemt et sted jeg vil anbefale til andre.
Meget godt
Lækker mad, dog mangel på div. saucer til pomfritter og forkert drikkevare. Ellers rigtig lækkert.
Fint nok
Ingen tvivl om at det er nogen gode bøffer de serverer, jeg synes bare alt for ofte ikke de er HELT gode nok til prisen og det image de ønsker at opretholde.
Super Gode Kvalitetsbøffer
Skal man gå i byen og spise en rigtig lækker bøf af høj kvalitet er Hereford bare nr. 1. Bare deres tilberedningsmåde, med den flammegrillede saftige bøf af Hereford Kvæg er ikke noget man bare kan lave selv.
Går man på en alm. restaurant af høj kvalitet (ikke Jensens "bøf"-snask) og bestiller en "engelsk bøf" ville det være en bedre ide at gå ned til sin slagter og købe noget superlækkert kød og lave det hjemme til 1/3 af prisen.
Men Herefordsmagen kan man ikke bare lave på en stegepande, ligesom de før omtalte engelske bøffer.
Det eneste der trækker lidt ned på Hereford er deres lidt kedelige tilbehør, men når man ikke kan give 4½ så må jeg runde op til 5.
Har spist der over 20 gange og er kvaliteten ikke som forventet, fx. gennemstegt hvis man har bestilt rosa, bytter de med et smil og giver en kop gratis kaffe eller et glas vin som kompensation for den extra ventetid (en nu kun sket en enkelt gang)
Dette skriver jeg til Allan herunder, som ikke bare skulle have spist en bøf der ikke var som han bestilt, men gjort opmærksom på problemet, i stedet for at surmule og give 2 stjerner.
Hereford Beefstouw Tivoli
Fredag aften, alene i København. Fik en parkeringsplads lige ved døren - ok. Huset stort set fuldt, men fik næsten omgående et lille bord til en person - også ok. Bad om 300 gram Oksefilet, Medium. Fik ordren efter ca. 12 minutter - men den var rigtig rød, kun lige sværtet på ydersiden. Medium skulle gerne være så kun det midterste af kødet er rosa, med et lag af stegt kød udenom. Gad ikke brokke mig, så jeg spiste, betalte og gik. Næste gang vælger jeg nok et andet sted, desværre.
Lever slet ikke op til deres vanlige standard, som snarere er 4 stjerner.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.