Helt Solgt Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har købt Besøg og Salgsoptimering inkl. online masterclass og er ovenud tilfreds. Besøg: besøg i boligen med samtale om historik og fotos og efterfølgende tilbud om Salgsoptimering (15000). P... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Efter mere end 2 års liggetid og 2 ejendomsmæglere, som bare syntes, jeg havde et skøøøønt hus, henvendte jeg mig til Helt solgt og fik kontakt med Mikael. Det har været en supergod oplevelse.... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi havde en lidt kompliceret sag (ideel anpart), men det var en kæmpe hjælp at have Helt Solgt med på sidelinjen. Dels ift. det økonomiske (vi sparede fx penge på kreative mæglergebyrer 😃), dels i... Se mer

Företaget har svarat

Företagsinformation

Skrivet av företaget

Vi hjælper dig trygt gennem boligsalget, via rådgivning og vigtig viden. Vi er det perfekte match for dig, hvis du ønsker et grundigt forarbejde, frem for brandslukning. Hvis du ønsker at være forberedt, frem for at skulle "reparere" på fejlene efterfølgende. Helt Solgt har en helt anden tilgang end din ejendomsmægler. I vores Helt Solgt Rådgivningsforløb har vi samlet en lang række videoer, praktiske værktøjer og vigtig viden, der gør dig skarp og bedre klædt på som sælger. Vi vil gerne hjælpe dig med at spare penge, tid og bekymringer. Vi betjener boligsælgere i hele Danmark, uanset hvor du er i salgsprocessen. Ring til os eller få et gratis opstartsmøde og hør hvordan vi arbejder med dit boligsalg.

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 2 veckor

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

11 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hjælp til sælger i købers marked.

Hjælp til sælger i købers marked.
Efter 10 måneder på boligmarkedet fik vi den bedste julegave, da vores lejlighed blev solgt. Efter kontakt til flere mæglere, der kæmpede om at skabe de mest urealistiske sælgerdrømme, indså vi, at vi måske kunne have glæde af hjælp fra en uvildig med kendskab til markedet og uden anden interesse i salget end at formidle et realistisk salg til vores bedste. Vi kontaktede Michael fra Helt Solgt. Det blev en rigtig god og tryg proces. Gennem en ny mæglerrunde fandt vi den realistiske pris for vores lejlighed og den rigtige mægleraftale, der sikrede os lave omkostninger. Hos Helt Solgt er der fast pris som kun skulle betales, hvis vi fik solgt vores lejlighed, og det til et salær der var langt mindre, end det vi sparede i omkostninger ved salget. Vi kan varmt anbefale et samarbejde med Helt Solgt ved salg af bolig, især i et usikkert marked som det vi ser ind i i øjeblikket.

26 december 2022
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kontakt "Helt solgt" for et godt salg - og for dig

Jeg kontaktede "Helt solgt", da jeg besluttede, at jeg ville sælge. Jeg gjorde det for et godt salg, men det vigtigste blev faktisk min personlige rejse i det, fordi jeg med deres gode vejledning og kærlige skub fik motivationen til at sætte handling på, og jeg fik dermed indhentet det forsømte, og jeg fik ordnet irritationsmomenter med uafsluttede projekter. Jeg nød processen, som gav fantastisk god energi - og jeg blev så glad for resultatet, at jeg blev i tvivl om, om jeg bare skulle blive. Jeg fik solgt på tre uger fra den dag, hvor den blev sat til salg, og indtil vi havde lavet en købsaftale. Jeg nåede kun to fremvisninger, så jeg slap for en lang og sej proces med hele tiden at gøre klar til fremvisning, så nu har jeg tre måneder, hvor jeg i ro og mag kan nyde det hele og gøre klar til flytning - og jeg er pavestolt af at aflevere huset til de nye ejere. Jeg er mega taknemmelig over processen med "Helt solgt", som hele vejen var ærlig, åben, direkte - og med fokus på mine behov.

25 november 2022

Huset blev solgt!

Inden vi satte vores hus til salg, havde vi besøg af Mikael/Helt Solgt, som kom med en ærlig gennemgang af, hvordan vi fik huset til at stå salgsklar. Han kom med gode og relevante forslag til forbedringer og justeringer.

Herefter hjalp han os med at finde frem til hvilke mæglere, vi skulle have forbi for at give et bud på huset. Han klædte os godt på til samtalen med mæglerne og hjalp os efterfølgende med at sætte de forskellige mæglertilbud overskueligt op, så vi kunne træffe vores valg på et oplyst grundlag.

Vores hus blev desværre ikke solgt i første runde, så i dialog med Mikael valgte vi at skifte mægler. I denne proces brugte vi vores viden fra første runde og valgte en ny mægler, som få måneder efter fik huset solgt.

Selvom salget tog lidt tid, har vi i hele forløbet vidst, at vores hus stod skarpt – og i sidste ende blev det solgt til prisen. I hele processen har Mikael løbende fulgt op og været nærværende.

6 september 2022
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

solgt efter den første fremvisning

Vi har haft huset til salg i flere måneder uden at blive solgt. Vi har fået hjælp fra Helt solgt rådgiver Mikael. Vi havde valg ikke tog hele stor pakke fra Helt solgt på grund af tidspres, men vi havde fået en god inspiration og rådgivning. Vi får mere energi så kommer vi videre med vores huse protjek. Købsaftale underskriv efter 14 dage. Jeg vil klart anbefales Helt solgt. Tusind tak til jer Helt solgt

22 augusti 2022
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi har stået for salget af et dødsbo

Vi har stået for salget af et dødsbo.
Vi havde i 6 måneder haft huset til salg. Der var mange fremvisninger men intet salg.
Tilbagemeldingerne var vedvarende at der var for meget der skulle gøres ved huset.
Rådgivning fra mægler var at det kunne ikke betale sig at istandsætte huset.
Helt Solgt kom på banen, der blev med deres hjælp igangsat nødvendige ændringer og istandsættelser. De hjalp med at finde den rigtige mægler og huset blev solgt for 200.000kr mere end det bedste bud vi opnåede fra den første mægler. Dette på kun 6 uger.
Med knofedt og en overkommelig investering blev et mareridt vendt til en stor susses.

15 augusti 2022

Helt solgt på 3 uger!

Vi havde “ et salgsklart hus” til salg i 9 måneder uden at få solgt!
Derfor tog vi kortvarigt huset af marked og kontaktede Helt Solgt.
Det resulterede i en meget ærlig og grundig gennemgang af hus, have og ikke mindst garage. Vi fik lavet de ændringer, Mikael Stubkjær fra Helt Solgt anbefalede, bookede ham til mægler analyse og satte til
Salg ved den ejendomsmægler, han havde anbefalet.
Vi er blevet super godt vejledt, har fået uvurderlig hjælp til valg af ejendomsmægler, til indhold i salgsopstilling, til billeder i denne og har fået sparring til forhandlinger om kontrakt og salær i forhold til ejendomsmægler.

Huset blev solgt på 3 uger!

Vil helt klart anbefale Helt solgt til alle, inden de sætter hus til salg.

26 juli 2022

Værdifuld rådgivning

At sælge et hus kan føles som en stor udfordring - især når man ikke har prøvet det før. Vi tog derfor kontakt til Helt Solgt, hvilket vi bestemt ikke fortryder. Mikael gav os en grundig vejledning i hele processen. Vi fik en lang liste af konkrete råd til hvordan vi, for meget få penge, kunne gøre huset mere attraktivt og salgsklar. Særligt rådgivningen omkring screening og valg af ejendomsmægler, samt fastsættelse af udbudspris var af stor værdi. Det gjorde, at vi følte os fuldstændig trygge hele vejen i gennem salgsprocessen og fandt ro i at vide, at vores valg var baseret på et informeret grundlag. Derudover fik vi værdifuld sparring under forhandlingerne med den valgte ejendomsmægler om betingelser og salær, hvilket betød, at vi faktisk sparede mere i ejendomsmæglersalær end vi havde betalt for Helt Solgt ydelsen. Så på dem måde kan man jo næsten sige, at det for os, var en gratis vejledning. Hussalget endte godt og til en god pris, så vi har været meget tilfredse og kan kun give Helt Solgt vores bedste anbefalinger som en uafhængig og fortrolig rådgiver.

21 juni 2022
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Gør det før du sætter til salg

Vi har haft vores hus til salg i 8 mdr med en del aktiviteter, dog uden salg. Det fik os til at kontakte helt solgt. De hjalp os med en dybdegående gennemgang af vores hus, hvor vi så det med andre øjne. Sælg ET hus ikke VORES hus. Vi har skiftet mægler nu og håber der kommer gang i salget. Kan varmt anbefale. God rådgivning og gennemgang af alt materiale.

10 april 2022
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mikael fra Helt Solgt hjalp med…

Mikael fra Helt Solgt hjalp med sparring og gode råd i forhold til dialogen med vores ejendomsmægler, herunder bl.a at det er vigtigt at være aktiv og deltagende i hele forløbet.
Vi fik konstruktive tips til forhandling af ny formidlingsaftale.
Mikaels objektive tilgang til vores salg sikrede os en god handel som bl.a dækkede udgifterne til Helt Solgt.
Skal vi sælge en anden gang, vil vi kontakte Helt Solgt før vi tager kontakt til ejendomsmægler.
Bodil og JP

21 mars 2022

Helt solgt hus

Vi kom i kontakt med Helt Solgt, da der var meget lidt aktivitet omkring vores hus. Vi brugte Helt Solgts hjælp til at få en gennemgang af vores hus, hvor vi efterfølgende ændrede og fjernede en del i hus/have og skure. Et spark bagi, så vi så vores hus på en ny måde😊.
Dernæst valgte vi selv en ny mægler og fik huset solgt på under 2 måneder.

30 december 2021
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Da jeg havde haft mit hus til salg i 2…

Da jeg havde haft mit hus til salg i 2 år, uden de mange fremvisninger, trods benyttelse af 2 forskellige ejendomsmæglere, så jeg en dag på Facebook en annonce fra Helt Solgt.
Jeg tænkte, det kunne jo ikke skade nogen at tage kontakt dertil.
Det var godt, jeg gjorde det. Jeg fik den hjælp til klargøring af mit hus, som ingen af ejendomsmæglerne havde givet udtryk for, jeg manglede. Der blev luget ud i mine møbler og pynteting, malet hist og pist, gardinerne blev smidt ud og rummene blev pludselig større og mere rummelige. Det var en hård proces, men det hele værd.
Det mundede ud i endnu et mæglerskift , som i løbet af 4 mdr fik solgt mit hus og tilmed til prisen. Det var aldrig gået uden de råd og vejledning, jeg fik hos Helt Solgt.
Kan klart anbefales.
Tusind tak til Helt Solgt

19 december 2021

Super sparring.

Lidt retrospektivt - for vi havde allerede valgt en mægler, men fik helt fantastisk information og input til salgsprocessen.
Kan anbefale alle der går i salgstaler.

17 september 2021
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

For vores vedkomme har det været…

For vores vedkomme har det været fantastisk og indbliksrigt at have en objektivt ekspert med på vores hold. ;-D

Helt Solgt kan kun varmt anbefales de kan give dig vished om at forarbejdet før valg af ejendomsmægler er gjort.
Da der var langt i mellem vores mæglerens udbudspris og vi havde en lang liggetid på 600dage var det svært for os at gennemskue ejendomsmæglerne og deres Branche.

Michal fik kastet lys over tingene med hans baggrundsviden omkring ejendomsmæglerbranchen.
vi fik solgt til prisen på 3.5uge med 16 fremvisninger

15 april 2021

Professionel rådgivning

Vi kan kun give de bedste anbefalinger til Helt solgt!

De er super søde, ingen dumme spørgsmål og kom med ideer til ændringer i huset, med de møbler og muligheder vi havde. Så ingen dyre løsninger, og ændringerne tog en eftermiddag.

Vi gik fra tilbagemeldinger som “værelserne virker for små” til at “det var nogle dejlige store/brugbare værelser”

Ærlig, ligetil, forståelig og behagelig professionel rådgivning.

26 mars 2021

100% professionel hjælp.

100% professionel hjælp til valg af den rigtige ejendomsmægler. Helt Solgt kommer med en fed strategi der ændre dit mindset, giver konstruktive råd og kærlige reminders der får dig til at muge ud i dit hjem, og derefter ansætte en ejendomsmægler ud fra potentiale og strategi fremfor mavefornemmelse og like ability.
En rådgiver fra Jylland kan snildt finde den rigtige ejendomsmægler til dig i kbh! TAK...
De aller største anbefalinger herfra.

22 mars 2021

Super god sparring

Super god sparring og udfordring af min egen tankegang, på trods af at jeg via mit job har en vis indsigt i tingene. Jeg kan på det varmeste anbefale Helt Solgt! Jeg er overbevist om at det giver merværdi for sælger.

15 mars 2021

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.