Vandaag voor de tweede keer super goed geholpen door de mannen van move2help Mohammed en Quincy net dat extraatje. Super dank mijn ouders zijn ook super blij hoe jullie keurig en beleefd alles n... Se mer
Det hÀr tycker kunderna
Super aardige bezorgers die echt met je meedenken en kijken naar het geleverd product. Helaas was mijn geleverde bank niet naar wens maar na overleg met lloyd en mo toch gerust gesteld en goed geholp... Se mer
Wat was ik blij met jullie vandaag!! Lloyd en Anis waren goud vandaag! Met deze hitte hebben deze 2 kanjers vandaag onze bank naar boven gesleept en door onze erg krappe voordeur en gang weten te wors... Se mer
Företaget har svarat
Super nette en aardige gasten! Pakken alles netjes uit, denken mee en zijn behulpzaam!
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Vakkundig & Betaalbaar Verhuizen ?? Help2Move een jong dynamisch team, dat graag van aanpakken weet. Benieuwd wat uw verhuizing gaat kosten ? Vraag naar de mogelijkheden.
Kontaktuppgifter
Platinaweg 25, 2544EZ, Den Haag, NederlÀnderna
- 085 505 5884
- info@help2move.nl
- help2move.nl
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
SÄ anvÀnder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.
Deze mannen kan ik van harteâŠ
Deze mannen kan ik van harte aanbevelen, of het nu dozen waren, een dressoir of de flatscreen, alles werd met zorg en respect behandeld alsof het hun eigen inboedel was. Dat zijn de kenmerken van een goed en betrouwbaar verhuisbedrijf. Alle afspraken zijn keurig nagekomenen en zij hebben ons veel stress uit handen genomen. Dank je wel Anis en je mannen voor een perfect verlopen dag!

Goede gasten
Super toffe, gezellige gasten. Ze werken snel en zijn heel vriendelijk. Met respect voor je huis en je spullen. Echt super!

Zeer goed verhuisbedrijf
Zeer goed verhuisbedrijf dat zich door klantvriendelijkheid, precisie, snelheid en vrolijkheid onderscheid van andere verhuisbedrijven.
Anis is eerst bij mij thuis gekomen om te kijken hoe lang het verhuizen zou gaan duren. Gaf toen meteen aan dat, als het langer zou duren, de âextraâ kosten voor het verhuisbedrijf zouden zijn. Ook hierin onderscheiden zij zich van de rest. Anis en zijn collegaâs waren verder duidelijk in hun communicatie, waardoor ik het gevoel had dat ik alles uit handen kon geven. Ik raad Help 2 Move zeker aan!

Svar frÄn Verhuis & Montagebedrijf Help2Move B.V.
De mannen zijn Professioneel en erg vriendelijk! Een aanrader!
De mannen zijn erg vriendelijk en professioneel. Secuur en vlot. Fijne communicatie en service. Ook fijn dat er een scherpe prijs geregeld is.
Een echte aanrader!

Detta Àr Trustpilot
LÀs mer om andra typer av omdömen.
LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.
HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.