Väldigt bra löshår som uppfyller vad man vill ha. Är också hållbart och kan sättas om flera gånger om du sköter det rätt.
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Hello Bombshell är en ledande leverantör av löshår med den högsta kvalité på marknaden. Vårt luxury tejphår är av exceptionell kvalité och har en livslängd på upp till 4 år, vilket gör det mycket mer hållbart och ekonomiskt fördelaktigt jämfört med andra alternativ på marknaden. Alla våra produkter genomgår särskilda och noga kvalitetskontroller för att säkerställa att bara det allra bästa håret, känt som Virgin Remy används i våra produkter. Varje hårstrå är noga utvalt för att uppfylla HelloBombshells höga kvalitetskrav.
Engelbrektsgatan 35, 411 37, Göteborg, Sverige
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Trevligt bemötande & väldigt hjälpsamma i alla frågor, håret är HELT magiskt & det bästa jag haft! Färgerna , samma där! Har inget annat att säga än bara helt magiska!

Svar från Hello Bombshell
Nu fick jag äntligen prova dom. När posten strular så löser dom det .

Svar från Hello Bombshell
Precis kommit hem efter min första hårförtjockning hos Siri i Göteborg. Vilken stjärna, helt fantastisk! Så trevlig, proffsig, ändrade antal paket eftersom jag velade och ändrade mig, stressade inte igenom någonting utan tog sig tid för att se till att jag blev nöjd. Är grymt nöjd efter besöket hos henne och rekommenderar henne och hela stället varmt!

Svar från Hello Bombshell
På riktigt det BÄSTA håret på marknaden !!!!
Trasslar inte , mjukt , silkeslent , naturligt , färgerna blir inte missfärgade efter tvätt.
Mjuka fästen , ligger bra mot hårbotten.

Svar från Hello Bombshell
Jag hade en jättedålig upplevelse där Siri fick mig att känna mig så ful och dum. Jag har haft hårförlängningar i 10 år och har aldrig träffat någon som gett mig en så dålig vibe. Hon tyckte inte att den mängd hår jag bokat skulle räcka för att det skulle bli bra och jag köper det, men det var sättet hon grimaserade när hon tog i mitt hår och gång på gång bara sa ”det är jag som är utövaren”. Jag vet att du är utövaren och var helt öppen för att lägga till mer hår än det jag bokat. Jag tappade dock helt förtroendet och kände mig bara ledsen när jag satt där, det gick inte att rädda situationen och jag bestämde mig för att lämna. Jag kommer aldrig att besöka salongen igen, mår dåligt bara jag tänker på det.

Svar från Hello Bombshell
Har haft löshår nu snart i 10 år!!
Hade ett annat först som dem marknadsför som Sveriges bästa och var det dyraste på marknaden, men Hello Bombshells hår håller mkt högre kvalitet och man kan ha det i flera år!!
Fantastisk kvalitet!! Skulle aldrig vilja använda något annat!!
Det måste helt klart vara Sveriges mest prisvärda hår dessutom!
Vill även framhålla Johanna som jobbar på Engelbrektsgatan, hon gör ett magiskt jobb!!! Hon tar hand om mitt riktiga hår på bästa sätt, så det matchar perfekt med extensions håret!!
Hon är väldigt duktig på färg & klipp och får håret att se perfekt ut!
Man märker hon har passion för sitt jobb!!
Hon är mycket kunnig och professionell och tar hand om mig på bästa sätt och ger alltid det lilla extra!!
Man känner sig avslappnad och glad när man går därifrån! Som en riktig Bombshell!! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Svar från Hello Bombshell
Tyvärr inte alls nöjd med bombshells tejphår. Håret känns nästan lite plastigt och glansen är fin men nästan alldeles för glansig för att det ska se naturligt ut. Det har inget självfall alls och är bara spikrakt utan att det minsta ”blenda” in i det naturliga håret. Enligt min mening så inte ett hår du ska köpa om du själv har tunt hår, men kanske funkar bättre på tjockare! Jättetråkigt när man hade så höga förväntningar men nu måste köpa nytt hår

Svar från Hello Bombshell
Jättebra kundservice, produkter och håret är helt oslagbart! Verkligen nöjd. Bästa gänget ❣️
Bra service om man ringer och frågar ngt.
Tycker inte om att paketet levereras med earlybird.
Att den marknadsföringen om deras hår och kvalité att den stämmer helt och hållet . Har haft löshår från olika grossister sedan 20 år tillbaka och har aldrig upplevt ett så bra hår som detta. Det kostar men gud vad det är värt vart ända krona!!! Så otroligt nöjd.
Älskar bombshells löshår som är av fantastisk kvalite. Går att sätta om smidigt och jag har även färgat mitt i regnbågens alla färger och håret är lika fint 6månader efter köpet. Fantastisk kundservice och fint bemötande när det blev lite fel med min första order. Bland de bästa löshåret i Sverige och inte alltför dyrt heller
Älskar löshåret som är av superbra kvalite. Inte så dyrt om man ser till att livslängden är så pass lång samt att håret efter flera månader, är som nytt, trots att jag faktiskt färgat mitt med olika färgbomber dessutom.Rekommenderar verkligen löshåret från Bombshell till alla. Samt att dom har ett sånt fint bemötande.
Jag gjorde money pieces i luggen samt satte in extensions hos Anton och WOW det var de sjukaste!!
Aldrig känt mig så snygg!
Hello Bombshell levererar!