Hello Bombshell Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Med hänsyn till 47 recensioner, recensenterna hade en enastående upplevelse med det här företaget. Kunderna berättar ofta om den fantastiska kvaliteten på håret, som uppges hålla sig otroligt mjukt, naturligt och fräscht under mycket lång tid utan att trassla. Många konsumenter lyfter även fram de perfekta färgkombinationerna, den smidiga tejpen och hur enkla produkterna är att både använda och styla i vardagen. Vissa recensenter var inte nöjda med att håret efter en relativt kort tid kunde bli slitet och tunt, eller att färgerna på bilderna skilde sig. Några personer nämnde dessutom att det ibland krävdes extra kontakt och påtryckningar för att lösa problem när något i beställningen blivit fel.

Ämnen som oftast nämns

Product

Människor rapporterar stor uppskattning och positiva upplevelser med produktens höga kvalitet och färg. Många... Se mer

Quality

Recensenter belyser fantastisk kvalitet och lång hållbarhet på löshåret, där många nämner att det håller sig... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Väldigt bra löshår som uppfyller vad man vill ha. Är också hållbart och kan sättas om flera gånger om du sköter det rätt.

Löshåret är så bra kvalitet! Har haft mitt i 1 år och det ser nytt ut. Precis köpt nytt dör att jag är så nöjd. Deras tejp och tejpremover är så bra. Köper även deras schampo. Dessutom snabb leverans.... Se mer

Tejp lyx Comeback queen är den perfekta mörkare cendrefärgen. Skulle säga att den upplevs som en kall version av Boomchakalaka. Comeback blandades fint ihop med Cotton candy. Riktigt nöjd.

1. Nr. 1 av de 1 bästa företagen i Hårförlängningsfrisör
  2. Nr. 6 av de 6 bästa företagen i Skönhetssalong
  3. Nr. 15 av de 24 bästa företagen i Skönhetsartiklar
  4. Nr. 10 av de 16 bästa företagen i Butik med hårprodukter
  5. Nr. 2 av de 2 bästa företagen i Frisersalong
  6. Nr. 2 av de 2 bästa företagen i Frisör

Hello Bombshell är en ledande leverantör av löshår med den högsta kvalité på marknaden. Vårt luxury tejphår är av exceptionell kvalité och har en livslängd på upp till 4 år, vilket gör det mycket mer hållbart och ekonomiskt fördelaktigt jämfört med andra alternativ på marknaden. Alla våra produkter genomgår särskilda och noga kvalitetskontroller för att säkerställa att bara det allra bästa håret, känt som Virgin Remy används i våra produkter. Varje hårstrå är noga utvalt för att uppfylla HelloBombshells höga kvalitetskrav.

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

Ber kunder att lämna omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Alla omdömen

47 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Bästa löshåret

Igentligen inget alls att klaga på faktiskt, första löshåret jag testat men har flera vänner som använder sig av andra märken som är både billigare/dyrare och har sämre kvalitet, blir fortare slitet och behöver bytas ut. Upplever verkligen inte detta med Bombshells hår, jag har haft mitt nu i över 6 månader och det är fortfarande som nytt! Bombshells hår är en perfekt balans mellan kvalitet och pris, du får mycket för pengarna helt enkelt! Rekommenderar starkt!

17 februari 2025

Men TACK! 🤩 det är för er vi gör detta

Var på salongen idag

Var på salongen idag. Som alltid lika nöjd!! Personalen är jätte trevliga och man får ett varmt bemötande ❤️

6 mars 2025

Tack 🤩 🩷

Va kul att höra!

Så nöjd!!

Klippte och gjorde foilayage och det blev sååå fint! Jenny är amazing! 🤩🙏🌟

21 februari 2025

Tack 🩷

Tejphår

Dyrt, men värt! 😍 Supertrevlig kundtjänst som svarar jättesnabbt och hjälper till med allt! Superfint hår, och tejpen sitter fantastiskt! 🥰

23 december 2024

Men tack tack tack 🤩 Gör så gott vi kan!! 🩷

Köpt mitt löshår från Hello bombshell i…

Köpt mitt löshår från Hello bombshell i 2 år nu och är så extremt nöjd!!

Så trevlig personal när man kommer till salongen och kvalitén på håret är topp!

Mycket nöjd kund!

18 december 2024

Va underbart att höra! Tack så jätte mycket 🥰

Toppenbra!

Klara är alltid supertrevlig och ger ett fantastiskt bemötande. Håret är av mycket hög kvalitet och enkelt att styla och hålla fräscht.

3 december 2024

Tack så jätte mycket 😍

Besviken

Besviken.. Oprofessionellt företag. Verkar fokusera på samarbeten och inte veta vad dem egentligen gör.

10 december 2024

Svar från Hello Bombshell

Du har inte varit hos oss! Vänligen ta bort din recension!

Gör inte ditt hår där …

Jag är verkligen besviken på min upplevelse hos er. Servicen var under all kritik, och det märktes tydligt att ni saknade kunskap om både hårkvalitet och klippteknik. Jag fick känslan av att ni mest fokuserade på samarbeten eller gratis behandlingar för kändisar, snarare än att ge en bra kundupplevelse.

Mitt hår blev klippt på bara 15 minuter, och sedan satte ni in fem extensionspaket. Min tid var bokad till kl. 12, men kl. 12:30 var allt redan klart. Resultatet blev en katastrof. Mitt hår är nu extremt kort, särskilt i bak, och jag förstår inte hur ni planerar att fixa detta. Att dessutom föreslå att jag ska betala ytterligare 2500 kronor för att ni ska försöka rätta till det är oacceptabelt.

Jag är verkligen besviken och förväntade mig mycket mer professionalism. Nästa gång ni klipper någon borde ni verkligen tänka igenom hur ni bemöter kunden och vilken kvalitet ni levererar.

8 november 2024

Svar från Hello Bombshell

Hej! Du har inte besökt oss! Vänligen ta bort denna recension!

Bästa

Fräsch salong, alltid trevligt bemötande, hög kvalitet med långvarigt resultat. Går aldrig någon annanstans 🥰

19 oktober 2024

Tack 😍

Har gått till Hello bombshell i snart 5…

Har gått till Hello bombshell i snart 5 år, kommer alltid därifrån lika nöjd. Håret har så himla bra kvalite till skillnad från många andra faktiskt rätt ” populära ” företag, känner mig alltid trygg, välkommen och går alltid därifrån som en bombshell! Tusen tack till ert jobb.
Trogen stammis! /Sanna

7 oktober 2024

Tack 😍

Fantastiskt känsla & resultat!

Samma fantastiska service och kunskap som alltid. Att bara komma hit, sätta sig och sen få tips & råd baserat på mina önskningar och en proffsig frisörs rekommendationer. En trygghet att vara i Shymaas händer. Det är så här det ska vara och känns på salong - lyx. Håret? En drömmig dröm som man säger numera… Rekommenderas verkligen!

1 oktober 2024