A lot of extreme animal abuse looks like the normal standard with this stable. Cases of deep wounds from spurs and whips, what they try to cover up with shoe polish?! Andreas Helgstrand (convic... Se mer
Det här tycker kunderna
Systematisk vold og mishandling af heste. Dette sted praktiserer hensynsløs og gentagen brug af magtmidler og udøver vold mod deres heste. Jeg håber at synet på elite hestesport ændrer sig i fremtiden... Se mer
En stjerne for hestene kommer andetsteds.❤️ Andreas yder systematisk vold mod hestene. Håber han får en ordentlig lærestreg. Undres også over hans far som daværende formand kan godtgøre for hans søn... Se mer
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Dyremishandling
Dyremishandling! Bekræftet med videomateriale i Operation X på TV2
Føj føj føj.....
Føj føj føj...... spred budskabet i hele verdenen, i skulle f..... skamme jer, det er f...... levende dyr der fortjener respekt og kærlighed, hvordan f...... kan i gøre sådan ved levende væsner
En pengemaskine som ikke er set…
En pengemaskine som ikke er set tidligere og en udnyttelse og mishandling af heste på højt plan, ufatteligt hvad penge gør ved folk… håber helgstrand dressage får som fortjent
DYREMISHANDLING PÅ HØJSTE PLAN
DYREMISHANDLING PÅ HØJSTE PLAN
Helgstrand brude blive lukket ned med det samme.
Føj for en omgang dyremishandling
Føj for en omgang dyremishandling! Skam jer.
0 stars- animal abuse!!
de mishandler hesten på højsteplan og…
de mishandler hesten på højsteplan og burde ikke have lov til at eje heste
Se dokumentaren, spred ordet!!
Inden du overvejer at have noget som helst at gøre med Helststrand, så tag alles råd herinde og se dokumentaren om dem. Måden deres kære heste bliver behandlet er brutal og decideret ondsindet! Jeg kan ikke sætte mig ind i, hvordan man som ledelse ikke har bedre styr på forhold som er så essentielle, så fundamentale og grundlæggende for det de arbejder med - nemlig hestens trivsel. Det bør være første, anden, tredje og fjerde prioritet! Jeg nægter at støtte et sted, hvor mishandling af dyr har hjemme og jeg håber inderligt, at det samme gælder for andre derude. Hold jer væk!
Animal abusers
Animal abusers, don’t support this company! Should be closed by the government.
Hvis jeg kunne give 0 havde jeg gjordt…
Hvis jeg kunne give 0 havde jeg gjordt det! Ejeren burde blive landsforvist og fået taget alle sine milliarder fra sig!
Håber aldrig det bliver muligt for dig…
Håber aldrig det bliver muligt for dig at have med heste at gøre. Hvordan kan man være så ond og lige glad med hvordan man behandler disse skønne dyr.
Det sku sygt.
Hold jer væk fra dette sted
Hold jer væk fra dette sted. Efter at have set operation x er jeg fuldstændig rystet i mine grundvolde over hvordan Andreas Helgstrand og hans stab dagligt og systematisk dyremishandler sine heste.
Det er udelukkende en pengemaskine og han burde lukkes asap!! Han snyder endda også dem der vil købe en hest af ham. I forhold til at lave second hand salg og snyde første sælger med at sige aktør har trukket sig og snyde en dame for jeg ved ikke hvor mange penge.. Føj Føj Føj hele veje. Igennem Føj..jrg græder for de heste
Jeg kan kun fraråde at handle med jer
Jeg kan kun fraråde at handle med jer. Man køber en hest, der er tævet til rette.
Hvor er det modbydeligt !!
Du er en skamplet for Dansk ridesport.
Føj for...
Føj, Andreas! Vitterligt håber du får dit firma lukket, mage til dyremishandler har man virkelig ikke set mage til i mange mange år!
Så kom der vist lige lidt fokus på…
Så kom der vist lige lidt fokus på jeres virksomhed.. Man kan ikke ændre på hvad man har gjort... Håber jeres virksomhed får en hård medfart..
Skamfuldt
Nøj må folk der har en relation til jer indenfor hesteverdenen der handler med jer, på alle måder skamme sig! Helgstrand folk som kalder sig selv heste elskere og anerkendte eksperter burde ikke være lov til at være i nærheden af dyr.
Føj, Andreas du burde skamme dig. Engang så jeg op til dig og dine evner men skammer mig jeg engang kaldte dig for et idol i verden af heste! Gid du bare havde det mindste menneske i dig der kan se dine pinsler og vanrøgt er skamfuldt! Du er på samme niveau som Stutteri Viegaard!
Dyreplager🤮
Dyreplager🤮
Du og din familie fortjener samme behandling din rotte
Se operation X på tv2
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.