Helene Eggen Omdömen

Företagsinformation

1. Gympass

Skrivet av företaget

Jeg ønsker at du skal bygge styrke fra innsiden og ut, og jo mer energi du legger i treningen jo mer energi får du i hverdagen. Vi skal finne DIN tid, og jeg ønsker at både trening og kosthold skal bli en naturlig og positiv del av hverdagen din. Ikke vær redd for å være nybegynner, og ikke la dine begrensninger stoppe deg. Jeg skal sørge for at vi sammen når dine mål, og husk at trening skal være gøy.

Kontaktuppgifter

Utmärkt

16 omdömen

5 stjärnor
4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

2 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Helene er aller best!

Helene er søren meg helt rå! Så støttende og motiverende. Kunnskapsrik på både mat og trening. Opplegget jeg har fått har vært enkelt, ikke noe hokus pokus, og det har vært lett og forholde seg til. Helene har også vist tilgjengelighet under coachingen. Gode og grundige svar hele tiden! Anbefaler virkelig hun her hvis man trenger en støttende, lyttende, motiverende og kunnskapsrik coach! Får ikke fullrost henne nok.

10 augusti 2025

Svært dyktig coach!

Helene har virkelig vært med på å endre min livsstil, og holdning rundt mat og trening! Hun er svært dyktig, og ser potensialet og pusher deg så du når de. Jeg er så takknemlig for at jeg hoppen på denne reisen, og valgte akkurat Helene som coach. Anbefales på det sterkeste!

10 augusti 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Helene har virkelig hjulpet meg tilbake…

Helene har virkelig hjulpet meg tilbake etter to fødsler tilbake på håndball banen🤩 og ikke nok med det, jeg kom meg også inn i bunaden bare noen måneder etter fødsel og etter en mnd med Helene som coach!
Helene tar virkelig dine mål på alvor og legger til rette for hver minste detalj. Å investere i Helene har virkelig hjulpet med like mye psykisk som fysisk!

26 juli 2024

Gjennomført bra dame!✅

Helene imponerer like mye på treningssenteret som PT, på håndballbanen, på hjemmebane og som sykepleier.⭐️ Jeg er så heldig som har vært kollega med henne både på Trento og nå Ahus. Kan ikke annet enn å gi skryt!✅

25 april 2024

Hyrox gruppetrening

Helene ledet en Hyrox-gruppe jeg deltok i og jeg opplevde henne som kunnskapsrik og trygg i rollen som coach/PT. Erfaringen fikk meg til å satse videre innenfor sporten Hyrox og jeg vil absolutt anbefale henne som coach.

22 december 2023

Min beste online coach

Etter en liten research på online coacher, falt valget på Helene, da jeg fikk inntrykk av at det kom til å bli en god match, og forventningene har virkelig innfridd!
Helene er genuint interessert i at jeg skal nå målene mine, hun heier på meg og gir meg utfordringer som er oppnåelig ut ifra mitt ståsted.
Planen er lett å forstå og følge fordi den er tilpasset meg, mitt liv og mine forutsetninger.
Kunne ikke vært mer fornøyd!
Jeg hadde plager som svimmelhet, trøtthet og hodepine før vi startet opp planen, og allerede på dag 3 merket jeg vesentlig bedring i mine plager.
Helene er der hele tiden og støtter meg de dagene det er litt tungt, heier på meg når jeg går for rekorder på treningssenteret og er veldig flink til å forklare meg hvordan ting henger sammen med valgene vi tar.

Kan varmt anbefale Helene som online coach!

4 april 2024

Hyroxgruppe

Har deltatt på hyrox i en liten gruppe med Helene og da får kroppen virkelig kjørt seg. Treningen tilpasses ditt nivå, men Helene er der og passer på at hver enkelt pusher seg selv max. Superengasjert og motiverende! Anbefales!

21 december 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Anbefaler på det sterkeste! Ingen tvil🧡

At valget falt på Helene som PT er det beste som har skjedd meg på en god stund ! Ikke bare er hun engasjert i å få meg til å bli en bedre håndballspiller og pusher meg på treninger! Hun har fått meg til å få en ny glede rundt håndballen , fått meg til å tørre å satse og fått meg ut av komfortsonen💛
Hun er en veldig god støttespiller som alltid er blid, alltid tilgjengelig og engasjert i deg!🧡
ANBEFALER HUN PÅ DET STERKESTE ! Ingen tvil❤️

3 april 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Helene er en enorm støttespiller og hun…

Helene er en enorm støttespiller og hun er alltid der for å hjelpe deg, spesielt på de dagene det er litt vanskelig.
Hun har gode evne til å være motiverende.
Har vært «støtte medlem» på treningssenter mange ganger, men denne gangen har jeg virkelig brukt sentret. Super med video av Helene i appen for å sjekke at man gjør rett🥰

Storfornøyd med plan og oppfølging, og kan anbefale Helene på det sterkeste!

26 mars 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Helene er unik! Ein dyktig og kunnskapsrik coach! …

Helene er ein dyktig og kunnskapsrik coach, full i motiverende ord og oppmuntrende coaching ! Ho tilpasser program til din livssituasjon og tilrettelegger for økter som gir deg den effekten av treningen du berre kan drømme om å oppnå aleine! Helene er alltid tilgjengelig i lomma di. Ho svarer fort , er interessert i korleis du har det, og endrer undervegs så programmet passer deg best mulig! Ho følger med på din framgang og motiverer deg til å bli den beste versjonen av deg sjølv reint fysisk og psykisk!😍 Dette er ei dame med hjerte for andre, super hyggelig og engasjert, Helene blir som ei nær venninne! Med gode kunnskaper innenfor kosthold lager ho personlig tilpassa kostholdsplan med masse digg , vanlig og god mat som du kan følge slavisk i tillegg til å ete fritt ! Her kan du også sjonglere sjølv og ete det som er på bordet, og du vil aldri gå rundt sulten!! Har du Helene som coach får du ein vedvarende livsstil med på kjøpet ! Anbefales virkelig som coach- book nå!👊🏻🤩🤩

7 februari 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Motiverende og engasjert coach!

På utkikk etter en coach som motiverer, pusher, tilpasser og er din største cheerleader - rett og slett en venninne «i lomma»? Da er Helene den du ser etter!
Helene er kunnskapsrik, positiv, og nesten tilgjengelig døgnet rundt. Helene er en perfeksjonist til fingerspissene på produktet hun leverer, og hun gjør alt for at nettopp du skal lykkes i å nå dine mål! Her får du en plan som tilpasses dine ønsker, behov og mål. Er du så heldig å bo i nærheten, tilbyr hun også personlig PT-time. Hun er kjapp på tilbakemeldinger og eventuelle endringer dersom noe ikke funker, og du får tilsendt heiarop underveis når ting kan føles litt trått.
Matplanen er fylt med rågode måltider, det er vanskelig å gå på en smell med så mye digg (vanlig) mat å velge mellom.
Du får rask mestringsfølelse og god selvtillit med tilbakemeldinger fra Helene, og hun krydrer på med morsomme utfordringer som du aldri hadde trodd du skulle klare!

Storfornøyd med plan og oppfølging, og kan anbefale Helene på det sterkeste!

22 september 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Helene er en enorm støttespiller

Helene er en enorm støttespiller. Hun er der alltid for å hjelpe deg, spesielt på de dagene det er litt vanskelig å være flink. Hun har en god evne til å være motiverende og pushe meg til å prestere bedre🩷🩷jeg respekterer henne enormt som coach og som venninne🫶🏻

14 september 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ønsker du å nå resultater anbefaler jeg Helene på det sterkeste

Helenes evne til å motivere er av høy kvalitet. Hun gir konstant oppmuntring og inspirasjon, noe som gjør at jeg føler meg motivert og klar til å ta tak i utfordringene mine. Jeg hadde ikke klart å nå målene mine uten henne i ryggen! Gleder meg til fortsettelsen 💪🏼 Man skal lete lenge etter ei positiv og blid jente som samtidig er ærlig og forståelsesfull ❤️

4 september 2023

Utrolig god motivator

Utrolig god motivator. Tilbyr et supert opplegg som passer for den enkelte personen.
Positiv, ærlig og herlig dame som ikke gir opp❤️❤️

1 september 2023

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.