Helder ReizenOmdömen

TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wij hebben een meer dan geweldige rondreis door Rwanda gehad en onvergetelijke ervaringen beleefd. HELDER reizen heeft de reis op voortreffelijke manier georganiseerd, uitleg gegeven bij onze... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Cindy en Eric van Helder Reizen reageren zeer snel op vragen en verzoeken. De aangeboden reis naar Panama was zeer gevarieerd en gunstig geprijsd. Ter plekke in Panama was alles tot in de puntjes geo... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Helder Reizen heeft ons heel goed geholpen in het uitzoeken van een onvergetelijke reis door het gevarieerde Oeganda. Er werd mee gedacht, zodat we een volledig plaatje konden krijgen van dit mooie... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

We hebben een maand, voornamelijk door de Koffiedriehoek in Colombia, gereisd. De lodges, waarin we meerdere nachten verbleven, lagen op prachtige locaties. Om deze trip te realiseren, intensief con... Se mer

Företagsinformation

1. Resebyrå
  2. Turistbyrå

Skrivet av företaget

Reisorganisatie gespecialiseerd in maatwerkreizen naar Oost-Afrika en Latijns-Amerika. Zelf rijden met huurauto of volledig georganiseerd met chauffeur.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

11 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisch goed geregeld (Uganda)

Fantastisch goed geregeld! Alle overnachtingsplekken waren top met goede service, vriendelijke personeel en lekker eten. Voor vragen tijdens de reis kunnen we in whatsapp groep terecht. Snelle service, toen we autopech hebben. Vooraf in programma goed aangegeven hoe lang de rijroute is. Want in Googlemaps zegt veel korter. Kortom, we hebben geweldige vakantie gehad. Aanvankelijk hebben we onze reis geboekt naar Rwanda. Helaas mochten we niet zelf rijden omdat we doof zijn. Dat was vervelend. Gelukkig hebben ze goed alternatieve reis aangeboden naar Uganda geregeld, waar we wel mochten rijden. Dat is achteraf heel goed uitgepakt. We kunnen iedereen aanbevelen om deze reisbureau te nemen. Want vooraf is een fijne contact uitwisseling via de mail. Hartelijk dank!

5 mars 2025

Svar från Helder Reizen

Dank je wel, heel fijn dat jullie (ook) van Oeganda hebben genoten! Hopelijk tot de volgende keer :)

Guatamala en Belize

Voor de eerste keer bij helder reizen geboekt. 27 daagse reis naar Guatemala en Belize. Vooraf regelmatig telefonisch contact en/ of mail contact met Cindy en Erik gehad. Kwam altijd snel reactie en nieuwe voorstellen. We hebben echt de reis naar onze wensen kunnen samenstellen en werd goed meegedacht door Cindy en Eric.
Ook tijdens de reis zelf was er indien nodig snel contact via WhatsApp. Als er al een probleem was werd het snel opgelost door de plaatselijke agent of helder reizen.
Alle afgesproken transfer, excursies en hotels/ lodges waren prima geregeld. Werden overal verwacht. Ook was het mogelijk om zelf ergens een specifiek hotel te boeken. En ook daar werden we keurig naartoe gebracht en opgehaald.
Kortom wij zijn zeer tevreden over onze eerste reis bij Helder Reizen en zullen zeker nog een keer terugkomen als we naar een andere bestemming van helder reizen gaan.

20 februari 2025

Svar från Helder Reizen

Heel fijn te horen, hopelijk tot de volgende mooie reis!

Goed georganiseerde reis Panama

We hebben mede dankzij Helder Reizen een fantastische reis door Panama gemaakt.
Bij het boeken wordt goed geluisterd naar wensen en de adviezen zijn daarop goed afgestemd. De communicatie verloopt vlot en adequaat; in spoedgevallen ook daadwerkelijk 24/7. Wij gaven de voorkeur aan iets luxere hotels en deze waren zonder uitzondering buitengewoon goed. Waar de lokale agent een steekje liet vallen, werd dat waar mogelijk door Helder snel opgelost. Bedankt Cindy en Eric! Als we weer een keer naar een van jullie bestemmingen gaan, zien jullie ons zeker terug.

27 januari 2025

Svar från Helder Reizen

Heel fijn te horen dat jullie van Panama hebben genoten en tevreden kunnen terugkijken op een mooie reis :)

Costa Rica reis 2025

Het was een heel fijne ervaring om deze reis met jullie te hebben uitgestippeld en beleefd. We hebben daardoor een mooie vakantie gehad waarbij we ons geen zorgen hoefden te maken . heel erg bedankt hiervoor ,
Alle transfers zijn stipt uitgevoerd , en met stipt bedoelen we dat de organisaties steeds stipt op het afgesproken tijdstip en plaats aanwezig waren.
De check-in’s in de verschillende lodges verliepen vlot en met een minimum aan “gedoe” , wat zeer aangenaam was.
We hebben genoten van de verschillende lodges/hotels en de diversiteit ervan.

8 februari 2025

Svar från Helder Reizen

Fijn te horen dat jullie hebben genoten van de reis!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Reis op maat met topservice en veel persoonlijke aandacht

De persoonlijke aandacht is ongekend, alles is mogelijk want Cindy en Eric willen oprecht een reis naar je wens maken. Wij gingen naar Panama en het was duidelijk dat ze daar veel kennis van hebben. Ook toen we een week van tevoren genoodzaakt waren een deel van de reis aan te passen, schakelden ze snel om een goed alternatief te boeken. Ook onderweg zijn ze zo nodig goed bereikbaar.
Mocht je een privéreis willen boeken naar één van de landen die zij aanbieden, niet twijfelen, maar neem contact met ze op. Zeker weten dat je een goed en eerlijk advies krijgt, de communicatie vlot verloopt en alles tot in de puntjes wordt geregeld.

18 januari 2025

Svar från Helder Reizen

Jullie bedankt dat we de reis voor jullie hebben mogen organiseren, het was een genoegen :)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Helder reizen doet zijn naam eer aan

Helder reizen doet zijn naam eer aan. Heldere communicatie en er wordt echt met je meegedacht. Je hebt veel vrijheid om aan te geven hoe je jouw reis wilt vormgeven en Helder reizen gaat dan aan de slag om de perfecte reis voor je samen te stellen. Dat maakt dit bedrijf uniek, want de grotere, bekendere reisorganisaties doen dat niet. Daar moet je kiezen uit hun voorgekauwde bestemmingen en hotels.

25 december 2024

Svar från Helder Reizen

Bedankt voor je leuke bericht, hopelijk tot een volgende mooie reis!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Een fantastische maand rondreizen door Uganda

Een fantastische reis gehad vanuit Rwanda naar Uganda en daar een lange rondreis in Uganda gemaakt dankzij de super ondersteuning van Cindy en Eric.
We hebben een zelf drive reis gemaakt van 32 dagen. De voorbereidingen met Cindy waren heel plezierig en flexibel. Echt een reis op maat en zelfs toen de reis rond was konden we nog wat wisselen. De informatie was duidelijk, betrouwbaar en we waren hierdoor gesterkt om deze reis op ons eigen houtje te maken. Je merkt dat Cindy en Eric de landen kennen en een stevig netwerk hebben. De reis was fantastisch, duidelijke routes, prettige accommodaties, behulpzame mensen, prima auto en goede prijs kwaliteit verhouding. We kunnen Helder Reizen van harte aanbevelen. Dank Eric en Cindy :-)
Jaap en Jolanda 2024

27 september 2024

Svar från Helder Reizen

Beste Jaap en Jolanda, dank jullie wel voor de mooie woorden, dat is heel fijn te horen :). Eerst Rwanda en dan helemaal naar het noorden van Oeganda, jullie hebben een erg avontuurlijke trip gehad. Het was een groot genoegen en hopelijk tot een volgende mooie reis! Groeten, Cindy

Selfdrive door Kenia

Wij wilden een selfdrive door Kenia, met een extra stop in Maua, waar mijn penvriend woont. Via internet kwam ik in contact met Helder Reizen.

Erik en Cindy
Wij willen jullie uit het diepste van ons hart bedanken voor alles wat jullie voor ons hebben geregeld. Dankzij jullie is onze hele reis is een ongelooflijk mooie herinnering geworden.
Vele natuurparken en mooie plaatsen/plekjes van Kenia hebben we dankzij jullie mogen ontdekken. De accommodaties van de overnachtingen waren buitengewoon goed.
Mochten we ooit weer een rondreis maken, dan weten we jullie zeker te vinden.

Lieve groet,
Mo en Cis

22 november 2024

Svar från Helder Reizen

Wat een enorm leuke en lieve terugkoppeling :). Het was een groot genoegen jullie te mogen helpen en adviseren, ook omdat jullie toch wel naar de wat meer bijzondere plekjes zijn gegaan in Kenia. Natuurlijk hopen we in de toekomst weer van jullie te horen! Bedankt en groeten, Eric & Cindy

Fenomenaal

De reis was op voorhand helemaal georganiseerd. We hebben dit samen gedaan : Helder Reizen en onszelf. Het heeft wat aarde aan de dijk gehad, omdat we te veel wouden zien en te weinig tijd hadden en dus was het puzzelen. Helder reizen is steeds met een nieuw voorstel op de proppen gekomen. Ter plaatse hebben ook steeds alle steun gehad bij de minste vraag. Er was een goede begeleiding. We hebben dus een zeer fijne reis gehad, die we iedereen met een avontuurlijke ziel, die zich in de cultuur wil inleven en zich aan het land wil aanpassen, kunnen aanraden. Het was een zeer gevarieerde reis : verblijven in de bergen, in de jungle en aan de Caraïbische kust.. in één woord : fenomenaal.

13 november 2024

Svar från Helder Reizen

Dank je wel, heel fijn te horen! Het was geheel ons genoegen om alles te regelen en vooraf uit te stippelen met jullie. Hopelijk tot een volgende mooie reis.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Helder is niet zo Helder!

We hebben Helder reizen een reis laten samenstellen naar Panama, Guatemala, en Belize. Het eerdere plan om in Oktober te gaan werd afgeraden ivm regenseizoen. November was meer safe volgens Helder. Helaas bleek dit advies ook volgens de locals ter plaats niet zo safe. Regenseizoen eindigt echt pas later en november kan nog veel regen geven. Ook waren de geadviseerde hotel accomodaties niet altijd op niveau qua prijs/kwaliteit. Ook jammer dat de bagage voorwaarden voor binnenlandse vluchten niet afgestemd waren op de internationale vluchten, dus dat was flink bijbetalen. Al met al vinden we de ervaring met Helder reizen dan ook meer Troebel.

25 november 2024

Beste Hans,
Tijdens uw reis heeft u absoluut enorm veel pech gehad met het weer. Eerst in Panama enorm veel neerslag, wat niet normaal voor de tijd van het jaar (wel een buitje maar niet hele dagen regen). Verder bent u in Belize midden in de tropische storm Sara terecht gekomen. Ook hierbij geldt dat een tropische storm in deze periode zéér ongebruikelijk is, in november is het normaal gesproken prima zonnig weer. De adviezen die vooraf zijn gegeven aan uw echtgenote waren correct.

We vinden het enorm jammer dat uw vakantie zo verregend is en dit heeft vermoedelijk ook meegespeeld in de beleving van accommodaties.

Wel vinden we het echter erg jammer dat u ons de regenval lijkt aan te rekenen. Wij kunnen geen wonderen met het weer verrichten, u heeft gewoon veel pech met de extreme regen en de tropische storm gehad.

We hopen dat u, ondanks de vele regenval, wel hebt kunnen genieten van een mooie reis.

Met vriendelijke groet, Eric Stolk

Hakuna Matata!

Wij vroegen Helder reizen om last minute een self-drive door Kenia uit te stippelen! Op amper 10 dagen tijd stippelden zij ons een prachtige 15-daagse reis uit door het mooie Kenia. Wij reden met onze eigen Jeep door het prachtige land, van Nairobi tot Mombasa, en bezochten daarbij verschillende natuurparken. Het was een fantastische reis waar we nog lang van zullen nagenieten. Bovendien is het prima te doen om door Afrika zelf te rijden als je van een beetje avontuur houdt! Kortom, een fantastische ervaring!

1 oktober 2024

Svar från Helder Reizen

Dank jullie wel, heel fijn om te horen :)

Onbezorgd met Helder Reizen naar Oeganda

Voor onze reis door Oeganda hebben wij voor Helder Reizen gekozen vanwege hun uitgebreide en kundige advies vooraf. Wij wilden graag zelf rijden, maar twijfelden of dit haalbaar was voor ons. Met behulp van hun expertise, konden wij de juiste beslissing maken. Goed bereikbaar, snelle antwoorden, meedenken, veel handige en persoonlijke tips - we zijn heel goed voorbereid op reis gegaan en met de juiste verwachtingen. De reis door Oeganda zelf was een onvergetelijke ervaring! En ook hierbij was het een prettige gedachte dat we (indien nodig) terug konden vallen op hun support. Absoluut voor herhaling vatbaar! Wij raden Helder Reizen dan ook van harte aan!

21 september 2024

Svar från Helder Reizen

Heel fijn te horen dat jullie van de reis hebben genoten! Het was een plezier de reis voor jullie te organiseren.

Colombiareis

Op 25 september vertrokken wij voor ruim 2 weken vanuit Bogota om een reis te maken door een deel van Colombia (koffieregio, Salamina, Medellin, Tayronaparc, Cartagena en Baru).
Vooraf was het contact met Helder al heel plezierig: goed bereikbaar, correct en met een duidelijk ingevuld, met ons overlegd, reisschema.
Tijdens de reis klopte alles. De uitstekende en correcte chauffeurs (stipt op tijd) en de goed geïnformeerde, Engels sprekende gidsen.
De hotels waren fantastisch , zowel wb. locaties als sfeer en gastvrijheid.
Ook het contact (Sjors van Una) tijdens onze reis was heel goed: zo waren wij een keer onze jassen in de taxi vergeten en werd daarop meteen actie ondernomen: binnen een half uur onze jassen terug.
In één woord: geweldig!!

25 september 2024

Svar från Helder Reizen

Heel fijn dat jullie hebben genoten van het prachtige Colombia :). Bedankt voor de complimenten, het was een genoegen. Hopelijk tot de volgende mooie reis! Eric

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

We vonden Colombia een prachtig land…

We vonden Colombia een prachtig land met veel vriendelijke mensen. Dankzij Eric hebben we een mooie reis gemaakt. We hebben Bogota met zijn noordelijke steden kunnen bekijken, een binnenlandse vlucht gemaakt naar Yopal waarna we over de vlaktes van los Lianos reden en overnachtten in de gezellige eenvoudige ecolodge juan solita in Hato Aurora waar je niet buiten een zaklantaarn kunt omdat de elektriciteit daar geen vanzelfsprekenheid is. De ene keer overnacht je in een hotel in een van de leukste wijkjes van Bogota en de andere keer loop je met laarzen door een natuurgebied.
Een belangrijk aandachtspunt van de reis is het gegeven dat Bogota op 2600 meter ligt en dus hoogteziekte kan veroorzaken.

2 oktober 2024

Svar från Helder Reizen

Dank je wel, het was een plezier de reis voor jullie te organiseren!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Helder Reizen, meedenkend, klantvriendelijk en flexibel

Helder Reizen denkt vooraf goed mee met de mogelijkheden en onze reiswensen. Tijdens de reis goed bereikbaar en ze lossen eventuele veranderingen snel op. We zijn zeer tevreden over de klantenservice en flexibiliteit van Helder Reizen.

30 september 2024

Svar från Helder Reizen

Dank je wel, heel fijn dat jullie terug kunnen kijken op een mooie reis naar Guatemala en Belize!

Helderheid in de reisplanning

We vonden het geen evidentie om in het mooie maar ook grote Colombia te kiezen wat wel en niet op de reisplanning zou komen. Eric was hierin zeer geduldig en behulpzaam en dit met concrete tips en onderbouwd argumentatie van de do's en don'ts. Nogmaals bedankt!

29 augusti 2024

Svar från Helder Reizen

Dank jullie wel, heel fijn te horen dat de tips hebben bijgedragen en dat jullie hebben genoten van Colombia. Graag gedaan :)

Oeganda - 3 weken

Helder Reizen heeft ons heel goed geholpen in het uitzoeken van een onvergetelijke reis door het gevarieerde Oeganda. Er werd mee gedacht, zodat we een volledig plaatje konden krijgen van dit mooie land.
Sommige lodges die op de site stonden waren al volzet, maar meteen kwam er een evenwaardig aanbod, zodat we snel konden beslissen. De tips die ontvangen reisbeschrijving stond, waren zeer welkom. Er werd ook eens een dagje "rust" ingepland wat ons mooi de kans gaf om alle indrukken ook een plek te geven.

27 juli 2024

Svar från Helder Reizen

Dank je wel, heel fijn te horen. Het was best een lange reis en jullie hebben tamelijk wat kilometers gemaakt dus het is fijn te horen dat ook de rustdagen goed zijn bevallen. Hopelijk tot de volgende mooie reis!

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.