Het team werkte precies zodat de hond nergens onder of tussen de stenen kan komen.
Det här tycker kunderna
Ze stonden open voor een aangepaste betaal afspraak zonder moeilijk te doen.
Konden al snel leveren en het hekwerk is stevig in de grond gemonteerd.
alles straalde uit dat ze serieus met hun werk omgaan
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Bij Hekwerk Breda zijn we trots op onze expertise in hekwerken en omheiningen. Wij bieden hoogwaardige oplossingen voor zowel particuliere als zakelijke klanten in de regio Breda. Of u nu op zoek bent naar een duurzaam hekwerk voor uw tuin, een veilige omheining voor uw bedrijfspand of maatwerkoplossingen die volledig aansluiten bij uw wensen, wij staan voor u klaar. Ons team bestaat uit ervaren vakmensen die passie hebben voor hun werk en streven naar perfectie in elk project. We maken gebruik van duurzame materialen en moderne technieken om ervoor te zorgen dat onze hekwerken niet alleen functioneel en veilig zijn, maar ook esthetisch passen bij uw omgeving. Bij Hekwerk Breda draait het om kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. We werken samen met u om uw visie tot leven te brengen en bieden persoonlijk advies op maat. Daarnaast zijn we trots op onze uitstekende service, van het eerste contact tot de oplevering van het project. Kies voor Hekwerk Breda en ervaar vakmanschap op z’n best. Wij zorgen voor een omheining waar u jarenlang plezier van heeft! Bezoek onze website op hekwerkbreda.com voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.
Kontaktuppgifter
Verlengde Poolseweg 16, 4818 CL, Breda, Nederländerna
- +31763690293
- contact@hekwerkbreda.com
- hekwerkbreda.com
Het team werkte precies
Ze Stonden Open Voor
Ze stonden open voor een aangepaste betaal afspraak zonder moeilijk te doen.
geen extra facturen of toeslagen prijs…
geen extra facturen of toeslagen prijs bleef stabiel
alles straalde uit dat ze serieus met…
alles straalde uit dat ze serieus met hun werk omgaan
ze werkte in voortuin met bulten en…
ze werkte in voortuin met bulten en kuilen maar hek liep strak door zonder rare sprong
geen krasje zichtbaar ze werkte alles…
geen krasje zichtbaar ze werkte alles bij voor vertrek
geen wachttijd alles kwam in een keer…
geen wachttijd alles kwam in een keer compleet en netjes verpakt
Over De Hele Lengte Bleef De Hoogte Van De Schutting
Over de hele lengte bleef de hoogte van de schutting hetzelfde.
Gaf Tips Voor Toekomstige Verzorging En Schoonmaak, Dat
Gaf tips voor toekomstige verzorging en schoonmaak, dat deed hij afgelopen maandag toen hij klaar was bij de zijtuin
de schutting werd strak geplaatst een…
de schutting werd strak geplaatst een achteraf vroegen ze of alles naar wens was netjes dat ze nog even contact opnamen
het achterste deel van de omheining was…
het achterste deel van de omheining was compleet om, gelukkig snel vervangen door z'n team en weer stevig vastgezet
digitale offerte was super…
digitale offerte was super overzichtelijk, inclusief een nette schets van de nieuwe lijn
Slim idee, perfect passend hek
ons tuintje is smal maar het hek past perfect dankzij z'n idee
Hekwerk is precies zoals we wilden
Hekwerk is precies zoals we wilden, mooi en goed gezet
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.