Kære Sandra,
Det er beklageligt at samarbejdet ikke er blevet en succes som hos vores mange andre kunder. Jeg tillader mig at uddybe lidt, hvordan vi ser, samarbejdet har forløbet.
Du har ganske ret med at vi starter med opsætning af en business manager til din hjemmeside, og herefter starter op for annonceringen. Det vi desværre ikke har fået besked fra jer om, er at der allerede kører et andet bureau med en business manager og annoncering til denne hjemmeside, hvor denne nye annoncekonto herfor lukkes grundet uagtsom forretningspraksis der går imod Facebooks forretningslinjer.
Herefter aftaler vi at oprette en ny hjemmeside til dig, ny business manager med annoncekonto og oprettelse af denne nye business manager med annoncekonto laves uden ekstra betaling.
Vi får besked om, at vi blot skal benytte det content, du har fra tidligere, til trods for at vi ønsker, der ikke skal køres sammenligneligt annoncering fra tidligere og ender med, at denne nye annoncekonto igen efter nogle uger lukkes, grundet indholdet igen går imod Facebooks forretningslinjer. De 5 leads er vi dog ikke enige om, da data fra annoncering viste en noget større mængde.
Antallet af konverterede leads kan vi desværre ikke påvirke, da vi som beskrevet i vores løbende mailkorrespondance mener, at dette ligger i sælgers ende at lukke jeres kunder. Dette kan vi desværre ikke garantere.
Verificering af dit domæne har kun omhandlet den nye hjemmeside, som er oprettet til dig, så din anden hjemmeside, vi ikke har noget at gøre med eller adgang til, så vi ser os meget gerne fri for beskyldninger om, at vi er indblandet i eventuelle problematikker for et domæne, vi ikke arbejder på.
Måden for opsigelse fremgår sort på hvidt i kontrakten, hvorledes dette skal gøres, blot ved at sende en mail. Mødet du henviser til, har omhandlet eventuelle muligheder ny marketing-strategi - så at blande dette sammen med en opsigelse, der blot skal sendes på en mail, er vi ikke helt forstående overfor.
Da du selv nævner, at du har oplevet lukning af annoncekonto 11-12 gange før, hvor der blot er blevet oprettet en ny annoncekonto gang på gang, udviser dette også, at der er en velkendt problematik for at køre annoncering, og dette oplyses vi først efterfølgende.
Vi er ærgerlige over, at dette forløb ikke har været tilfredsstillende for hverken os eller dig, men, vi mener ikke, at de forespørgsler, vi har haft til nyt content mm. for at kunne køre annoncering både profitabelt, og indenfor retningslinjerne er blevet mødt.