Hegnsmanden Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi fik sat 45 meter snurrelige raftehegn op, og er super tilfredse med resultatet samt den løbende kommunikation med Nicholas og Carsten som rådgav os igennem hele processen. Tusinde tak, MVH Louis

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi fik opsat 30 meter raftehegn og var interesseret i at få det gjort snarest. Dette var muligt allerede 3 uger efter første møde. Håndværkerne kom lidt før aftalt tid kl.7 og kl.14 stod der et flot... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Hvad er det for en måde ar drive firma på i levere noget i kalder håbdsoteret rafter når man slår det op kommere det her frem Kort sagt betyder det: 🌲 Rafte = typisk uafkortet, rund eller... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi henvendte os til Hegnsmanden for at købe træ til et hegn vi selv ville sætte op. Vi fik hele vejen igennem kompetent rådgivning både om træsorter og omkring opsætning (også efter levering og betali... Se mer

Företagsinformation

1. Staketentreprenör
  2. Staketbutik

Skrivet av företaget

Hegnsmanden.dk - Flotte hegn, der holder. Vi har mange års erfaring indenfor hegnsbranchen. Både med salg af materialer til gør-det-selv projekter og opsætning af hegn. Vores produktudvalg spænder fra raftehegn med bark til egesveller og FSC-certificerede robinie stolper til legepladser. Udover at sælge og installere hegn, tilbyder vi også rydning af hegn og hæk/busk. Find inspiration på vores website eller prøv vores prisberegner til et uforpligtende tilbud.

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 50 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

6 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

vi fik monteret 34 meter lodret…

vi fik monteret 34 meter lodret raftehegn samt dobbeltlåge og havelåge
af Nicholas og Carsten. De var super rare, kompetente,
og professionelle, og alt blev klaret på 2 dage.
Vi giver Hegnsmanden vore bedste anbefalinger !

1 september 2023

Svar från Hegnsmanden

Hej Peter. Mange tak for den flotte anmeldelse. Det sætter vi stor pris på !

Rosen er givet videre :)

Mvh
Hegnsmanden

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Skulle bruge materialer til raftehegn med H-stolper. Min tidligere leverandør var blevet for dyr, men Hegnsmanden gav mig en god pris på de materialer jeg skulle bruge. Alt fra bestilling til levering fungerede super. Da vi var færdige havde vi rafter i overskud og dem fik jeg lov at returnere. Så super service, jeg kommer helt sikkert igen hvis jeg skal lave mere hegn.

31 augusti 2023

En god oplevelse

Meget kundeminded
God til at informere om deres produkter.
Leverer som aftalt og ombyttede en lille ”reklamation” uden problemer.
Kan bestemt anbefales

31 maj 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hegnsmanden får en kæmpe anbefaling…

Hegnsmanden får en kæmpe anbefaling herfra!

Prisen er selvfølgelig ikke alt, men den var væsentligt under hvad vi ellers havde researchet os frem til.
Til trods for den gode pris, kunne man frygte lidt lavere kvalitet i det udførte arbejde. Men det blev totalt gjort til skamme, da vi har fået det flotteste raftehegn man kunne forestille sig.
Ligeledes havde vi en super dialog med ham der satte hegnet op. Dyb viden om emnet og gode input til løsninger.

3 april 2023

Alle pengene værd!

Vi bestilte hegn med låge i højsæsonen, men det var værd at vente på! Konkurrencedygtige på pris (især når man medtænker en håndbygget låge!) Ærlig og professionel vejledning, styr på aftaler og et super flot resultat. Vores opgave var klart en lille opgave for hegnsmanden, men vi fik skøn og fuld service, selvom om der var tale om en mindre opgave. Alle de bedste anbefalinger herfra.

8 november 2022
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Meget tilfredsstillende og flot…

Meget tilfredsstillende og flot arbejde, effektivt udført.

Umiddelbart efter opsætning af hegnet opstod der brand i en af vores skraldespande, som ødelagde dele af hegnet. Finn kom ud i sin ferie, og skiftede de ødelagte rafter. Bedre service får man simpelthen ikke - endnu engang tak!

Prismæssigt har jeg heller ikke kunne finde noget, som var ligeså konkurrencedygtigt som hegnsmanden.

Jeg vil til enhver tid give hegnsmanden mine bedste anbefalinger.

29 augusti 2022

Professionel og engageret

Vi fik opsat 30 meter raftehegn og var interesseret i at få det gjort snarest.
Dette var muligt allerede 3 uger efter første møde. Håndværkerne kom lidt før aftalt tid kl.7 og kl.14 stod der et flot hegn og lignede at det altid havde stået der. Og mens hegnet tog form kom der løbende nyttige informationer om hvorledes rafterne med tiden ændre farve og opfører sig over sommer/vinterperioder. Vi fik indtryk af et vældigt engageret og professionelt firma og giver hermed en varm anbefaling.

14 januari 2022

Godt tilfredse!

Vi skulle have lavet et 21 meter langt raftehegn, inkl. en låge, i baghaven i sommerhuset. Fra starten ønskede vi selv at sætte det op, så vores research handlede meget om at finde en sted der kunne stå inde for kvaliteten af deres træ. Vi landede på Hegnsmanden, dels fordi de lå tæt på vores bopæl (vi ville gerne besøge dem og se rafterne), men især fordi de trods deres lidt bedagede hjemmeside(design) var utrolig vidende om det at lave raftehegn. Og selvom vi ikke købte opsætning af dem, så var der ingen problemer i at få rigtig mange gode råd med på vejen i forhold til opsætning, især med konstruktion af døren. Oprindelige skulle vi have haft Ø12 robinie-stolper, men efterspørgslen var så høj at de ikke kunne levere så mange som vi skulle bruge. Men så gik vi med Ø14 og fik lidt rabat på leveringen - det er da god stil. Da hegnet er forholdsvist nyt, kan jeg ikke sige så meget om kvaliteten af træet, men umiddelbart har vi ikke noget at indvende. Hegnsmanden har vores varmeste anbefaling.

20 maj 2021
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Advarsel.

Advarsel.
Jeg købte for nogle år siden et hegn her hos hegnsmanden, det dårligste køb til dato. Hegnet bestod af 14 stk. Ø14 cm egetræs stolper & 225 stk. Ø 7 cm. Cylinderdrejet rafter samt 14 stk. kegleformet tophætter til stolperne. Inden der var gået 5 år havde nogle af stolperne ikke kontakt med jorden, og det er vel og mærket hans såkaldte egetræs stolper, og det skal her nævnes at mellem stolperne ned i jorden ligger ubehandlet fyrtræs planker som rafterne ligger ned på, disse planker er som da jeg købte dem. Rafterne er også af tvivlsom kvalitet, de er ganske fine når de bliver leveret, men der går ikke lang tid før de åbner sig sprækker så vand kan løbe ind og rådne træet. På hans hjemmeside kan man se at en egetræs stolpe skal kunne holde i ca. 20 år, jeg har ikke nået halvdelen endnu, og venter kun en storm lægger hegnet ned. Jeg har forgæves klagede min nød, men dels havde man ikke ”som sædvanlig” hørt om liggende problemer, og han ville ikke lide noget tab, så jeg fik blot en lang næse.
Hej Rasmus.
Jeg ved ikke hvor længe du du kan holde ud at se dine egne løgne. Jeg kalder det ikke mange gange når du skriver at du mange gange har opfordret mig til en tale, det er sket to gange. Du svare tydeligvis ikke på mine henvendelser, bl.a. hvor jeg skriver du kan ringe, hvis du mener du har en seriøs løsning på problemet med knækket stolper, det havde du jo ikke da jeg for mere end 5 år siden ringede til dig, men du vælger i stedet at slette mine beskeder fra Facebook. Du gjorde heller ikke meget for en løsning/henvendelse da jeg d.6/5-2021 skrev at vores korrespondance ville blive offentlig gjort den 7/5. Jeg er lidt forundret over du skriver at jeg ikke fortjener en hjælp på problemet på rådne stolper, dette problem har stået på i mere end 5 år. . Du kunne som skrevet, have sparet dig selv for mange timer, hvis du havde prøvet at løst problemet for mere end 5 år siden, men der holdt du hårnakket på at det ikke var et problem du kunne løse. Nu vil du have denne korrespondance skal stoppe, du bestemmer hvornår, mit forslag er at du tilbage betaler mig den pris jeg har betalt for de stolper.
Hilsen Johnny Holm
Besvarelse fra Hegnsmanden
Hej Johnny.
Tak for for din anmeldelse.
Jeg kan desværre ikke kompensere dig økonomisk, da dit køb har levet op til det forventede.
Se tidligere svar.
Rasmus
Et forsøg på en seriøs løsning for et under 5 år gammel rådnet hegn fra "Hegnsmanden" gav desværre ikke noget positiv resultat, så jeg må stadig advare mod køb fra denne forhandler.

19 maj 2021

Flot resultat.

De kan bare det der med hegn. De er super profesionelle og der er helt styr på det. Flot resultat, et hegn vi kan glæde os over mange år frem. Tak til Nicholas og hans dygtige kollega.

4 maj 2021

Svar från Hegnsmanden

Hej Randi. Tak for de flotte ord ! De er givet videre til Nicholas og hans makker :)

Rasmus

Vi har fået opsat 20 m raftehegn

Vi har fået opsat 20 m. raftehegn af Nicholas Amholt. Fremragende arbejde - stor professionalisme. Vores bedste anbefalinger.

26 februari 2021

Svar från Hegnsmanden

Hej Carsen. Mange tak for de flotte ord. Rosen er givet videre til Nicholas.

Hegnsmanden

Danmarks flotteste hegn😉

Hegnsmanden har opsat det flotteste hegn omkransende vores have.

Vi nyder dette flotte hegn hver eneste dag, og det var en meget professionel oplevelse at handle med Rasmus fra Hegnsmanden.

Kan 100% anbefale Hegnsmanden til andre, der ønsker, at få et af Danmarks flotteste hegn😉

Dbh. Charlotte og Michael

14 januari 2021

Seriøst godt arbejde

Så blev sidste hånd lagt på vores nye raftehegn, som nu står snorlige og er en fryd for øjet, udført rettidigt af professionelle folk, som kunne deres håndværk. En kæmpe tak både til "Team Nicholas" og kontoret. Alt har kørt på skinner og vi kan kun kaste vores bedste anbefalinger efter jer :-)

10 november 2020

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.