Heavenfindz Omdömen 24

TrustScore 4.5 av 5

4,4

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Meerdere keren besteld, goede kwaliteit producten. Makkelijk contact met klantenservice: als je een product wilt ruilen, gaat dat zonder problemen. Leuke items en vaak onderscheidend tov andere wink... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

In een TikTok livestream terecht gekomen, zag super mooie kleding. Twijfelde tussen 2 maten en de dame heeft al mijn vragen beantwoord en op aanraden voor maat M gekozen. De party blue set is zo gewel... Se mer

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

TOP WEBSHOP. Echt een aanrader . Ben beginnen scrollen op Tik Tok. Ik zag een live met 2 lieve meisjes. Elke vraag dat je stelde werdt direct beantwoord en werd je direct geholpen. 2 setjes besteld... Se mer

Kontaktuppgifter

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De kwaliteit van de kleren is echt top

De kwaliteit van de kleren is echt ontzettend goed, je merkt meteen dat het topkwaliteit is. Ik heb inmiddels twee keer besteld en beide keren was mijn pakketje de volgende dag al binnen, wat echt super fijn is als je niet lang wilt wachten. De meiden achter kledingbranche. zijn echt heel gezellig en ze houden je altijd netjes via de mail op de hoogte van je bestelling, dat geeft veel vertrouwen. Wat ik ook heel leuk en handig vind, is dat ze regelmatig live gaan op TikTok. Tijdens die lives laten ze de items zien en helpen ze je met het kiezen van de juiste maat, vooral bij verschillende soorten kleding zoals topjes. Ze geven echt goed advies over wat het beste bij jou past, waardoor je nooit voor verrassingen komt te staan. De hele ervaring voelt daardoor heel persoonlijk en leuk aan. De kledingstijl is echt heel tof en geschikt voor jong en oud, wat het een winkel maakt waar iedereen wel iets kan vinden. Ik ben super blij dat ik ze ontdekt heb en ik weet zeker dat ik hier vaker ga bestellen. Echt een topwinkel met geweldige service en fantastische kleding!

13 juni 2026
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Pakket retour gedaan

Pakket retour gedaan, maar het werd niet opgehaald met de afhaalcode bij DHL. Contact gehad met DHL en die zeiden dat ze meerdere malen een mail naar ze hebben gestuurd met de afhaalcode, hun zeggen dat ze geen afhaalcode hebben gekregen. Ze hebben het pakket dus weer retour gestuurd naar mij en kan ik weer betalen voor een retourlabel, ze denken nergens over mee! Dus nooit weer voor mij geen bestelling hier

3 juni 2026
Logotyp för Heavenfindz

Svar från Heavenfindz

Pakketten kunnen altijd retour worden gestuurd naar ons retouradres. Normaal gesproken halen wij pakketten niet op, omdat het voor ons niet mogelijk is om retourzendingen van iedereen op verschillende locaties af te halen. Daarom werken wij met een vast retouradres.

In dit geval waren wij bereid om het pakket af te halen. Hiervoor hadden wij echter wel een bericht of bevestiging moeten ontvangen van dhl. Helaas hebben wij niets in onze e-mail ontvangen, waardoor wij niet op de hoogte waren van de afhaalmogelijkheid. Daar kunnen wij dan ook niets aan doen.

Wat een geweldige webshop

Wat een geweldige webshop ! Ik heb de party set ondertussen al in 3 verschillende kleuren en ik heb ook altijd een heel goed contact met de verkoopster! De verzending gaat heel snel naar België ! Ik moet dringend plaats maken in mijn kast voor nog meer leuke items van Heavenfindz. 💕

6 juni 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Oplichting

Oplichting.
Meerdere keren contact gehad via de mail om wat te retourneren waar het kaartje niet aanzat toen ik het al binnen kreeg. Dat was geen probleem. Tot aan heden nog geen terugbetaling ontvangen, terwijl het al 9 mei bij hun is geleverd. Volgens hun is er niks ontvangen. Hier wel op kunnen reageren maar op de andere platformen niet. Beweren dat het niet via de retourprocedure is gegaan onzin! Bewijs dat jij er mee akkoord ging en het zit binnen de herroepingsrecht. 28 april besteld kwam pas 2 mei aan. 8 mei geretourneerd en 9 mei bij jullie aan overal bewijzen van. En nu maand later krijg je pas reactie op je retour erg slecht!

9 maj 2026
Logotyp för Heavenfindz

Svar från Heavenfindz

Wij begrijpen dat het vervelend is wanneer een retourzending langer duurt dan verwacht. Tegelijkertijd willen wij aangeven dat wij als webshop niet actief iedere retourtracking volgen nadat een klant een pakket heeft verzonden. Wanneer een retour wordt aangemeld, wachten wij af totdat deze daadwerkelijk bij ons wordt bezorgd en verwerkt.

Hoewel een tracking kan aangeven dat een pakket is afgeleverd, komt het helaas weleens voor dat een zending vertraging oploopt, verkeerd wordt bezorgd of om andere redenen niet bij de ontvanger terechtkomt. Daarom zijn wij afhankelijk van de daadwerkelijke ontvangst van een retourzending voordat wij een terugbetaling kunnen verwerken.

Wij vinden het daarnaast jammer dat er direct sprake wordt gemaakt van oplichting, terwijl wij nog geen gelegenheid hadden gehad om op je e-mail te reageren of de situatie te onderzoeken. Wij staan altijd open voor overleg en zoeken graag samen naar een oplossing wanneer er iets misgaat.

Hele fijne webshop!

Leuke items en vaak onderscheidend tov andere winkels. Ga hier nog veel vaker bestellen!

29 maj 2026

Leuke kleding

Ik koop al iets meer dan een jaar mn kleding hier! Goede kwaliteit, kleding zit heerlijk, je krijgt goed advies evt via de tiktok live of via mail en of app. Atlijd een super leuke collectie.

1 maj 2026
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Heavenfindz

Stefie is een hele lieve meid. Kijkt/bedenkt met je mee qua maat. Informeert alles heel goed, bijvoorbeeld als er een nieuwe collectie is. Zo is de site ook goed gemaakt, alles is duidelijk en je kan alles snel vinden.

17 maj 2026

De beste!

Altijd goeie hulp, en goede kwaliteit van kleding. En super snelle levering. Steffie is een schat! Ga zo door lieverd.!

1 oktober 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.