Heel blij met mijn hybride warmtepomp. Hij werkt nu al 3,5 jaar en verbruik bijna alleen nog gas voor warm water. Ruim 4000m3 gas bespaard! De buitenunit hoor je bijna niet. Installatie, onderhoud en... Se mer
Det här tycker kunderna
Wij hebben prima gesprekken gehad en een up to date offerte. Duurzaamheid staat bijzonder hoog in het vaandel bij ons maar na alles aspecten gewogen te hebben toch besloten nu niet aan de warmtepomp t... Se mer
Företaget har svarat
Twee weken na installatie had ik een probleem dat m'n warmtepomp in vorstmodus ging. Via de storingsdienst heb ik een monteur gesproken die mij uitlegde hoe ik tijdelijk handmatig de warmtepomp kon be... Se mer
Företaget har svarat
Het hele proces verliep niet zonder hobbels en misverstanden, vooral het samenspel tussen leverancier Intergas en installateur Heat Transformers zou eigenlijk beter moeten. Maar steeds weer was er cus... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Wij zijn in 2018 begonnen om Nederland gasvrijer te maken door het installeren van warmtepompen. Inmiddels zijn we alweer duizenden installaties verder en is de urgentie van onze missie alleen maar groter geworden. In deze stroomversnelling kunnen we zeker meer hulp gebruiken en daar hebben wij jou voor nodig. Bij HeatTransformers doen we het hele proces van interesse tot installatie wel net even anders. We zetten volop in op de digitalisering van het proces en op het slim gebruik maken van data (bijvoorbeeld van eerdere installaties). Hierdoor kunnen we het proces efficiënter en beter maken. Zo helpen we sneller meer mensen om gasvrijer te verwarmen.
Kontaktuppgifter
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 91 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 2 veckor
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Prima
Heattransformers heeft onze warmtepomp goed geïnstalleerd. Prima communicatie tijdens het voortraject en goede ervaring bij het plaatsen zelf.

Svar från Heattransformers
Zeer tevreden over het hele traject…
Zeer tevreden over het hele traject v.a. 1e advies, offerte, voorbereiding-installatie-oplevering. Inmiddels hebben we de warmtepomp een half jaar in gebruik, zeer tevreden en hebben we al flink bespaard op gasverbruik.

HeatTransformer review
HeatTransformer is vanaf de start om voor een warmtepomp te kiezen helder en duidelijk; levering en installatie verliepen goed.
Wat echt verbeterd moet worden is de service daarna, met name de bereikbaarheid van de storingsdienst.

Het voorproces ging prima
Het voorproces ging prima, ook het inplannen van de installatie. De installatie werd uitgevoerd door een externe partij. Let wel goed op met je factuur, er stonden een aantal kosten bij mij op die niet waren uitgevoerd. Zoals de belofte dat ze een pompschakelaar zouden meeleveren, deze stond wel op de factuur maar is niet geleverd. Nu zit ik met het probleem dat mijn warmtepomp in storing gaat. Ik heb hier over gemaild en gebeld, maar krijg alleen maar te horen dat ik word teruggebeld. Het is nu 6 dagen verder en heb nog steeds geen oplossing op een vaag mailtje na. Inmiddels heb ik een andere partij ingeschakeld om de storing op te lossen, want dit schiet niet op. Hopelijk komen we de winter wel door zonder storingen..

Goed adviesgesprek
Goed adviesgesprek, passende aanbieding en professionele installatie

Heattransformers, wie anders.
Zeer klantgericht en vakkundige installatie en uitleg

Komt de afspraken na.
Komt de afspraken na. Goed advies,eerlijk en betrouwbaar.

Svar från Heattransformers
De warmtepomp doet perfect waarvoor ik…
De warmtepomp doet perfect waarvoor ik hem gekocht heb. Ik verbruik op dit moment, en al vanaf 9april, alleen gas bij de kookplaat en voor warm water. Voor de rest helemaal geen gasverbruik, terwijl het in april en mei nog vaak behoorlijk koud was.

Afspraak is afspraak
Afspraak is afspraak bij Heattransformers. Dat geeft een gerust gevoel. Geen vijf sterren, omdat er ruimte voor verbetering moet blijven.

Svar från Heattransformers
Prima installatie nieuwe CV en hybride…
Prima installatie nieuwe CV en hybride warmtepomp van Remeha in 6 uur tijd .
Vooraf 3 telefoon en video gesprekken om alles te controleren en te berekenen
Daarna monitoring service .
Vereniging Eigenhuis heeft alles opgezet

Svar från Heattransformers
Deskundigheid en klantvriendelijkheid staat voorop.
De installatie ging in goed overleg en bij aanpassingen werden wij goed betrokken.
Vakkundige installateurs. Werkten netjes. Alles werd schoon achtergelaten. Geen verpakking waarmee we opgezadeld werden.
Niets op aan te merken dus.

Svar från Heattransformers
Zeer deskundige en correcte begeleiding…
Zeer deskundige en correcte begeleiding tijdens het aankoopproces van mijn warmtepomp.
Al (on) mogelijkheden voor de installatie doorgesproken en ze nemen ruim de tijd om alle stappen toe te lichten.
Ook altijd snelle reactie op eventuele vragen. Meest gaat via What app, erg prettig.
Na de installatie ook een keurige nazorg in de vorm van mails, instructies etcetera.

Perfect vakmanschap
Perfect vakmanschap. Denken met je mee, zowel wat past bij jou tot het plaatsen van de waterpomp

Alle afspraken netjes nagekomen
Alle afspraken netjes nagekomen. Vlotte levering en installatie.

Svar från Heattransformers
De begeleiding was erg goed.
De begeleiding vooraf was grondig, zorgvuldig en uitgebreid. Toen de voorkeursoptie niet mogelijk bleek, werd duidelijk en vriendelijk de tweede optie besproken. De uitvoering was zoals afgesproken en netjes.

Men kwam met 4 man en pakte de klus voortvarend aan
Men kwam met 4 man en pakte de klus voortvarend aan.Er werd schoon gewerkt en na de klus werd alle rotzooi opgeruimd. Er werd uitleg gegeven over de hybride warmtepomp en de nieuwe thermostaat in de woonkamer. Er werd gevraagd hoe de buitenlleiding naar buiten en langs de buitenmuur moest lopen en mijn idee werd uitgevoerd.

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.