Företagsinformation
Skrivet av företaget
Ontworpen om ongewenste haargroei drastisch te verminderen, is de Healthyskinss ZINI IPL-apparaat exclusief ontwikkeld met jou in gedachten. Met behulp van korte lichtpulsen richt de ZINI zich op de haarzakjes bij de wortel, waardoor haargroei voorgoed wordt voorkomen. Veilig, efficiënt en gebruiksvriendelijk, dit is de enige langdurige, pijnloze oplossing waarvoor geen dure en tijdrovende salonbezoeken nodig zijn. Welkom in de toekomst van schoonheid!
Kontaktuppgifter
Lindenlaan, 1885LL, Amstelveen, Nederländerna
- 085 060 8012
- info@healthyskinss.com
- healthyskinss.com
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Fijn apparaat
Wat een fijn apparaat! Ik heb eindelijk een product gevonden die mijn ingegroeide haartjes laat verdwijnen. Echt ideaal! Ik hoef nu al bijna niet meer te scheren! TOP!
Wat een top product!
Wat een top product! Snelle levering na het bestellen en goed verpakt. Het product is makkelijk te gebruiken en levert een goed resultaat. Ik zou dit product zeker aanraden!
GEWELDIG APPARAAT!!
GEWELDIG APPARAAT!!
Sinds kort gebruik ik ze zini laser en zie zeker al resultaat. Ik ben vaak sceptisch, maar dit heeft mij zeker verrast. De haren komen telkens dunner en minder snel terug. Gemakkelijk in gebruik en overal mee naartoe te nemen.
Top product!
Super snelle levering en heel erg te spreken over het apparaat. Makkelijk in gebruik en goed resultaat
Een echte aanrader!
Wat een top product! Een aantal weken geleden heb ik het ZINI laser apparaat aangeschaft, omdat ik het scheren helemaal zat was. Nu na een paar keer gebruiken zie ik al resultaat, de haartjes zijn dunner en komen minder snel terug. De prijs-kwaliteit verhouding is goed en de service en snelle levertijd van Healthyskinss krijgen van mij zeker 5 sterren!
TOP apparaat!
Mijn vriendinnetje adviseerde mij dit apparaat laatst omdat ik wat last had van ingegroeide haartjes en het scheren zat was. Wat een TOP apparaat!! Ik heb hem nu ongeveer 5 a 6 keer gebruikt en de haartjes zijn en dunner, en ik heb geen last meer van ingegroeide haren. Zeker een aanrader!
Top product!
Een poosje geleden was ik op zoek naar een goed laser apparaat wat ik thuis kon gebruiken. Ik had het een en ander gegoogled en kwam bij Healthyskinss uit. Om eerlijk te zijn ben ik altijd huiverig over dit soort producten, maar omdat ik de prijs aantrekkelijk vond heb ik het toch aangeschaft. Tot mijn grote verbazing bleek het apparaat super goed te werken, ik heb het nu 4 x gebruikt en mijn benen en oksels zijn al 2 maanden zo goed als glad!! Ik hou zelf niet van verkoop praatjes, maar dit product verdient een eerlijke en goede review. Ik ben er ontzettend blij mee & raad iedereen aan het te proberen. Prijs/kwaliteit verhouding krijgt 100 punten!
Een paar maanden geleden heb ik het IPL…
Een paar maanden geleden heb ik het IPL laserapparaat van Healthyskinss besteld. Binnen een dag heb ik het product ontvangen. Voordat ik het apparaat ging gebruiken had ik wat vragen omtrent mijn huidskleur en wat zij adviseren kwa sterkte. Vrijwel direct kreeg ik antwoord en hebben ze mij geholpen. Ik gebruik het apparaat namelijk voor haartjes die op mijn wang groeien. Ik gebruik het apparaat 1 keer per 10 dagen ongeveer en ik ben zeer tevreden met het resultaat. Voorheen ging ik wel eens naar een laserkliniek. Nu kan ik dit vanuit huis zelf bijhouden en het scheelt mij behoorlijk wat geld. Kortom, ik ben ontzettend tevreden. Top product en service!
"Ik heb de ZINI handset op mijn benen…
"Ik heb de ZINI handset op mijn benen en bikinilijn gebruikt en ben tot nu toe zeer tevreden. Ik heb nog een aantal sessies te gaan, maar ik zie nu al resultaat, mijn haar komt niet meer zo snel terug en op sommige plaatsen heb ik helemaal geen haargroei meer. Ik raad het product dan ook zeker aan!!"
Beste purchase ooit!
Levertijd was op tijd en had alles netjes ingepakt. Ben heel blij met het apparaat, ik zie al een verschil.
Is een must have product
Got to love the ZINI …
Ik heb de Zini nu 6 a 8 keer gebruikt en ben zo goed als van al mijn haartjes af, wat terug komt zijn donshaartjes. Nooit gedacht dat het resultaat zo snel en goed zou zijn. Wat een verademing om altijd haar vrij te zijn 😍. Echt heel blij mee !!
TOP product! Wil niet meer zonder!
In het begin was ik sceptisch, maar ik heb toch de gok gewaagd. Nu na de 3e keer de ZINI te hebben gebruikt zie ik echt resultaat. Mijn haar groeit minder snel terug, en op sommige plekken heb ik al geen haar meer. Een probleem oplossend apparaatje :}!!
3 maanden geleden heb ik de ZINI IPL-…
3 maanden geleden heb ik de ZINI IPL- Handset gekocht en ben zo tevreden.
Het werkt echt goed. Eerst liep ik bij een salon maar dat kosten me te veel tijd en geld. Mijn vriendin adviseerde dit apparaat. Ben heel blij dat ik de ZINI heb gekocht. Ik raad het echt aan.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.