Väldig dyrt för två små plastbitar (Sony WF-1000XM4 öronkuddar). Beställningen gick enkelt, jag fick vad jag beställde, men kan inte säger upplevelse är bra.
Hade aldrig hört talas om headphoneparts.se, men jag hittade ett par öronproppar hos dom, till mina AirPods, som jag hade letat efter väldigt länge så jag beställde. Väldigt snabb leverans och vad jag... Se mer
Smidig beställning, snabb leverans och bra produkt. Köpte öronkuddar till AirPods Pro med memory foam, sitter så sjukt mycket bättre än originalkuddarna och jag slipper justera dem jämt och stän... Se mer
Grymt bra service Gick snabbt att få varan, hade ett produktfel som jag inte vet vad det beror på men skrev ett mail och bifogade bild på felet, fick svar nästan direkt och ny vara kom i postlåda... Se mer
ÖRONKUDDAR OCH TILLBEHÖR TILL HÖRLURAR Hos Headphoneparts hittar du öronkuddar till Apple Airpods Pro, Bose, Samsung, Sony, AKG, JBL, Marshall och andra tillbehör till hörlurar. Kvalité och service är viktigt för oss, målet är att alltid få en nöjd kund. Alla produkter testas av oss så de håller hög kvalitet. Ta dig en titt och handla tryggt hos oss. Vi erbjuder fri frakt med leveranser från vårt lager i Stockholm, trygg betalning genom Klarna, Apple Pay eller kreditkort och öppet köp i 30 dagar. Vid frågor och funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss på info@headphoneparts.se. Vi återkopplar inom 24 timmar.
Mäster Samuelsgatan 54, 111 21, Stockholm, Sverige
- info@headphoneparts.se
- headphoneparts.se
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Väldig dyrt för två små plastbitar…
Supersnabb leverans
Supersnabb leverans, rätt produkt som var lätt att montera.
Jättenöjd både med produkt och leverans.
Snabbt, enkelt, tydligt
De hade delar för mina hörlurar som är något äldre modell (~3 år gamla). Hurra! Bra produktbeskrivning, det var enkelt att både beställa och betala plus snabb leverans.
Snabb leverans och varan var som väntat…
Snabb leverans och varan var som väntat kanon!
Bra och snabb leverans.
Snabb leverans o produkten överens…
Snabb leverans o produkten överens stämde med mina förväntningar
Smidigt och snabbt
dåliga toleranser och fel produkter
Hade hoppats på delar av kvalite men istället fick jag fel produkter helt och hållet. Ett headband som inte såg ut som på bilden på sidan, när jag till slut bestämde mig för att testa sätta dit den på mina hörlurar så passade inte den ändå pga plasten var för tjock (vilket den inte borde vara trots att den såg annorlunda ut).
Fick ett par vita öronproppar i silicon till airpods när jag beställde öronkuddar till ett par hörlurar och till headphoneparta försvar så tog de på sig felet och skickade ut rätt produkt. Men tyvärr så hade öronkuddarna lite för tjock plast också så kuddarna sitter precis fast nu.
Sammanfattning:
Delarna man köper ser inte ut som på bilden, har dåliga toleranser och/eller så får man inte ens den produkten man köpte. Men headphoneparts försöker rätta till sina fel.
Snabb leverans och originaldelar
Det stora urvalet, originalgrejor, snabb leverans och bra priser.
Snabb leverans och precis som utlovat
Snabb leverans och grejerna var precis som de visades på sidan. Inget som helst att klaga på.

Svar från Headphoneparts
Enl förväntan.
"Beställde reservdelar för mina…
"Beställde reservdelar för mina hörlurar från Headphoneparts.se. Produkterna passade bra och leveransen kom i tid, vilket är ett plus. Dock var kvaliteten på några material inte helt som förväntat och det fanns ingen möjlighet att returnera. Godkänt, men inte mer än så. ★★★"
Det var enkelt att beställa och…
Det var enkelt att beställa och leveransen kom snabbt. Bra priser. Vad mer kan man önska?
Det stod att det skulle ta två 2-5…
Det stod att det skulle ta två 2-5 dagar det har tagit ni i 1 månad skitt

Svar från Headphoneparts