16/3/2018: Drie weken geleden een Chord Mojo besteld die kapot uit de doos kwam (#1100019790). Product gelijk retour gestuurd met begeleidende brief (PostNL 3SKABA219086898). HDPHNS reageert niet op... Se mer
Det här tycker kunderna
FiiO X7 II Toestel voldoet beter dan mijn stoutste verwachtingen. Ook de DAC functie (externe geluidskaart) is schitterend zodat U via een PC kunt genieten van streaming in 24 bits. Met de ingebou... Se mer
Voor een speciale oor-verwennerij op personal audiogebied kom ik hier graag. Altijd vlotte verzending en een eerlijk oordeel over hun producten. Geef een keer wat extra uit aan je koptelefoon of o... Se mer
Keurige webshop met scherpe prijzen en snelle levering. Het is zelfs mogelijk om een luisterafspraak te maken. Na goed advies besloten een crossfade wireless aan te schaffen, waar ik nog steeds blij m... Se mer
Företagsinformation
Kontaktuppgifter
Hooiweg 11, 5165NL, Waspik, Nederländerna
- service@hdphns.com
- hdphns.com
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
als enige hadden ze de ibasso it01 op…
als enige hadden ze de ibasso it01 op voorraad. in de ochtend gekocht en in de avond afgeleverd, sneller kan haast niet
Mijn bestelling werd erg snel geleverd
Mijn bestelling werd erg snel geleverd. Ook over het product ben ik erg tevreden. Dank Headphones!
Garantie is prima afgehandeld.
Goed geholpen bij een garantieclaim
Goed geholpen bij een garantieclaim. Zeer tevreden.
Kundige klantenservice
Kundige klantenservice. Fijn dat zoiets tegenwoordig nog kan.
No refund, no replacement, no response
And now it's called Hear...
Geld kwijt?
Ik heb dezelfde slechte ervaring. Na overigens eerder wel een goede ervaring. Je kunt niet meer bij je bestellingen want de site linkt nu gewoon door naar Hear.nl. Ook vraag ik me af hoe het met garantie e.d. zit.
Ook ik moet nog een aanzienlijk bedrag teruggestort krijgen en er wordt gewoon niet meer gereageerd. Ondertussen vrolijk verder onder de naam Hear.nl.
Ik ga het ook doorgeven aan mijn rechtsbijstandsverzekering.
service desk onbereikbaar
hier fiio x5 gekocht , deze beviel mij toch niet helemaal, ik mocht de fiio x5 terugsturen en zou mijn geld terug krijgen, x5 terug gestuurd maar zit nu al ruim een maand op mijn geld te wachten , op mails en telefoon wordt niet gereageerd
FIIO K5
Onlangs de FIIOVersterker K5 gekocht. Goede service van HDPHNS, want na het uitpakken bleek de adapter stuk te zijn. De andere dag werd er al een nieuwe opgestuurd en het apparaat werkt uitstekend.
Aanbevelingswaardig!
Een maand geleden een defect product…
Een maand geleden een defect product teruggestuurd voor reparatie, maar ik krijg geen enkele reactie op mijn emails. Geen telefoonnummer op de website. Ik hoop dat het nog serieus opgepakt wordt. Ik vrees het ergste als ik de andere reacties zo lees.
Edit 1: een week geleden heb ik bericht gehad van HDPHNS dat mijn product is ontvangen en ter reparatie is aangeboden.
Edit 2: inmiddels twee maanden verder, nog geen reactie of melding of wat dan ook. En er wordt inmiddels doorgelinkt naar Hear als ik naar HDPHNS ga.
Edit 3 (5 okt 2018): Ik heb mijn rechtsbijstand ook ingeschakeld. Mocht iemand van HDPHNS dit nog lezen. Stort het aankoopbedrag zsm terug
Edit 4 (11-11-18): Ik heb mijn rechtsbijstand ook ingeschakeld.
Meer dan 2 maanden geleden geretourneerd. Geen contact te krijgen met klantenservice.
Al vaker iets besteld bij hdphns, altijd een snelle levering gehad, niets over te klagen.
Mijn laatste bestelling heb ik geretourneerd, dit is ondertussen al meer dan 2 maanden geleden. De track-and-trace zegt dat het pakket ook al meer dan 2 maanden geleden bij hdphns aan is gekomen echter heb ik geen geld terug, geen bevestiging en niet eens een reactie op mijn 3 e-mails en het vele keer bellen (telefonisch krijg je alleen bandje).
Klantenservice is dus helaas (in mijn geval) heel erg slecht. Jammer, want de rest verloopt tot nu toe altijd prima.
Mocht hdphns via deze weg wel reageren; het order nr. van de retour is HDP100019060.
Supersnelle afhandeling en levering
Supersnelle afhandeling en levering. Erg tevreden. Ook met de aankoop.
Ik heb een paar weken gelden 119 euro…
Ik heb een paar weken gelden 119 euro betaald maar het product heb ik nooit ontvangen (terwijl het met 1 dag geleverd zou zijn). HDPHNS is telefonisch niet bereikbaar (nummer niet in gebruik) en reageert niet op mijn mails. Ik kan mijn geld niet terugkrijgen door betaling via iDeal. Mijn bank adviseert me aangifte te doen van oplichting. Ik adviseer iedereen niets bij dit bedrijf aan te schaffen. Ironisch genoeg krijg ik wel herinneringen van het bedrijf om deze review in te vullen want “uw mening is belangrijk”.
Levering bij HDPHNS ging supervlot en…
Levering bij HDPHNS ging supervlot en werd ook goed verpakt verstuurd. goede service.
Niet zo tevreden over het product FIIO A1; versterkt het signaal niet, maar verzwakt het alleen. bediening is niet echt voor veelvuldig gebruik en is ook niet voorzien van een mute-knop.
het mooie aan het product is dat het het uitgaande signaal wel verzwakt na de DA conversie, waardoor je bij laag volume ook gebruik maakt van de volledige resolutie.
Leuke toevoeging, maar gaat in de kast voor testdoeleinde en niet voor dagelijks gebruik.
Verkoop goed/afters ales zeer slecht.
De verkoop verliep goed, maar het retourneren en de opvolging (het terugbetalen) verloopt zeer slecht. Je krijgt continue als je de servicedesk belt, te horen dat ze headphones aan het testen zijn, maar daadwerkelijk een medewerker aan de lijn, krijg je niet. Zit nu al twee weken op het terugstorten van mijn geld te wachten, maar geen reactie, niet op telefoontjes of mail.
De problemen met m'n Fiio I1…
De problemen met m'n Fiio I1 (kabelbreuk) zijn heel schappelijk opgelost. De zending verliep prima.
Snel en betrouwbaar
Snel en betrouwbaar! Ik heb goede deal gekregen en het was binnen een aantal werkdagen geregeld.
Contact?
2 weken geleden iets besteld. Er staat nu op de website dat het een pre-order is.
Geen enkel idee wanneer de leverdatum is, en er is ook totaal geen manier om contact met dit bedrijf te krijgen.
Als je belt krijg je een voicerecorder, en als je een e-mail stuurt krijg je alleen dit : Your request (#......) has been received, and is being reviewed by our support staff.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.