Meget venlig og imødekommende. Udførte opgaven, til trods for at den var kompliceret, på en yderst professionel måde. Hele arbejdsområdet var nydelig ryddet efter opgaven. Fair pris . STOR anbefaling... Se mer
Det här tycker kunderna
Meget smilende og venlige og da de var færdige var alt ryddet op, der blev revet i bedet og alt så rigtig pænt ud. Vi kan kun anbefale dem for et flot stykke arbejde.
Seriøs træbeskærer som kan sit kram, gør det professionelt med værktøjet i orden, æstetisk fisnish og med tanke på den fortsatte vækst af beplantningen, og så bliver der ryddet perfekt op efter arbejd... Se mer
Altid godt tilfreds
Företagsinformation
Skrivet av företaget
HD Tech Service er specialiseret indenfor avanceret Topkapning & Stubfræsning. Vi udføre: - Topkapning (avanceret klatring), hvis pladsen er begrænset, eller hvis der skulle være andre udfordringer for ikke at udføre traditionel fældning. - Traditionel fældning. - Stubfræsning / Rodfræsning. - Beskæring - Stormfald - Risikotræer - Oprydning
Kontaktuppgifter
5540, Ullerslev, Danmark
- 20111333
- kontakt@hd-techservice.dk
- hd-techservice.dk
Kan kun anbefale..
Kom som aftalt. Var grundig og efterlod området - ja faktisk i pænere stand end det var før fræsning.
flot og hurtigt stykke arbejde
Top professionel kontrolleret…
Top professionel kontrolleret træfældning. Rigtig god kommunikation hele vejen igennem. Kan 100% anbefales
Stynede 5 meget store træer
Stynede 5 meget store træer, nogle var vanskelige.
Alt blev gjort perfekt og oprydningen var absolut i top.
Mvh søren kold
Bedste træfældning og oprydning
De var utrolig rare og opgaven blev løst perfekt, de gik et skridt videre for kunden end hvad der kunne forventes, til stor lettelse. Kunne jeg gi 10 Stjerner gjorde jeg det med glæde
Overholdt alle aftaler
Overholdt alle aftaler, og lavet et godt stykke arbejde, og rydde pænt op efter sig

Svar från HD Tech Service - Træfældning
Super god service og meget professionel
Julius er super dygtig - fair priser, hurtig, dygtig og professionel.
De varmeste anbefalinger herfra.
Ikke sidste gang vi bruger ham

Vanvittigt godt udført arbejde
Ekstraordinær pålidelig - og gjorde arbejdet bedre end forventet.

Svar från HD Tech Service - Træfældning
Rigtig fint resultat af stubfræsning
Rigtig fint resultat af stubfræsning. Jeg er meget tilfreds med både udførelsen, der ikke ødelagde noget som helst i haven.

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.