Byg trygt med HD-Byg.
Vi har nu boet i vores nyopførte hus i 3 måneder, og vi er ovenud tilfredse. Jens, Finn og Andreas har båret opgaven på flotteste vis, og de har været fantastiske fra start til slut... og selv efter indflytning har vi en god dialog.
Fra første idémøde fik vi et godt indtryk, og det har vi fortsat. Vi bliver mødt med god rådgivning og sparing, punktlighed, imødekommenhed og seriøsitet.
Vi valgte HD Byg fordi vi gerne ville handle lokalt, men overraskende nok (fordi vi var skeptiske over deres størrelse ift. de store spillere) var HD Bygs planløsning langt bedre, større og billigere end hvad vi ellers havde fået præsenteret. Vi har sparet mange penge, OG fået et hus vi er langt gladere for end vi troede muligt.
De mange lokale håndværkere vi har lært at kende, er dygtige, stolte og rare mennesker. Vi endte med at være på fornavn med både smeden, støberen og tømrerne, og de var en fornøjelse at arbejde sammen med.
Der har været et par enkelte mindre udfordringer i løbet af byggeriet, men alt blev taget alvorligt og løst med det samme.
Hvis du søger en samarbejdspartner til dit husbyggeri, som tager dig seriøst og hører hvad du beder om, så ring trygt til Ejstrupholm!
6 november 2020
Omdöme utan inbjudan