Företagsinformation

1. Byggfirma

Informationen kommer från olika externa källor

HD Byg Ejstrupholm ApS er lokeret midt på den jydske hede, centralt for både Herning, Ikast-Brande, Billund og Viborg. Virksomheden er etableret af direktør Jens Drongstrup i 1978 og tæller ca. 30 håndværkere, herunder murere, tømrere, kloakfolk, flisemurere mv. Samt vores administration og konstruktionsafdeling på i alt 6 personer. Herudover har vi tilknyttet et tæt netværk af ad hoc special leverandører. HD Byg bygger på helt klare jyske værdier som: Ordholdenhed, håndværksmæssig kvalitet og fair forretning. Det har foreløbigt båret i over 35 år! Og det er din garanti for et trygt og behageligt byggeforløb. Herudover har vi defineret helt klare kompetenceområder, funderet på meget lang erfaring og løbende opdatering af viden, udvikling, byggemetoder, logistikker mv. Vi leverer således primært tre kategorier byggeri: 1.Private Villaer 2.Landbrugsbyggerier 3.Industri- og erhvervsbyggerier Vi er totalentreprenører og leverer nøglefærdige byggerier. Fra skitse til indflytningsklar – og vi projektleder hele vejen og tager ansvar for hele forløbet. Og vi afgiver gerne fast pris upfront.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Super dårlig firma og være ansat i…

Super dårlig firma og være ansat i super dårlig snyde mester ved navn Nikolaj. Der ikke betaler sine ansatte. Kan ikke sig noget godt om ham på nogle måder
Og vil aldrig anbefaler ham til nogle og få bygge noget ved eller være ansat

29 juli 2022

Byg trygt med HD-Byg.

Vi har nu boet i vores nyopførte hus i 3 måneder, og vi er ovenud tilfredse. Jens, Finn og Andreas har båret opgaven på flotteste vis, og de har været fantastiske fra start til slut... og selv efter indflytning har vi en god dialog.
Fra første idémøde fik vi et godt indtryk, og det har vi fortsat. Vi bliver mødt med god rådgivning og sparing, punktlighed, imødekommenhed og seriøsitet.
Vi valgte HD Byg fordi vi gerne ville handle lokalt, men overraskende nok (fordi vi var skeptiske over deres størrelse ift. de store spillere) var HD Bygs planløsning langt bedre, større og billigere end hvad vi ellers havde fået præsenteret. Vi har sparet mange penge, OG fået et hus vi er langt gladere for end vi troede muligt.
De mange lokale håndværkere vi har lært at kende, er dygtige, stolte og rare mennesker. Vi endte med at være på fornavn med både smeden, støberen og tømrerne, og de var en fornøjelse at arbejde sammen med.
Der har været et par enkelte mindre udfordringer i løbet af byggeriet, men alt blev taget alvorligt og løst med det samme.
Hvis du søger en samarbejdspartner til dit husbyggeri, som tager dig seriøst og hører hvad du beder om, så ring trygt til Ejstrupholm!

6 november 2020
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Fin service og god pris

4 april 2019

Kære Martin
Tak for din anmeldelse. Vi står naturligvis til rådighed hvis du får behov for håndværkerhjælp en anden gang.
Mvh
HD-Byg

Bedste anbefalinger af HD Byg

Vi har haft HD Byg til at bygge vores drømmehus samt renovere en ældre tilbygning.
Det har været en sand fornøjelse igennem hele forløbet. I forbindelse med idégenerering af det rigtige koncept for huset, var HD Byg rigtige gode til at lytte samt komme med ideer til den rigtige løsning.
Vi har haft en rigtig god dialog igennem hele byggefasen og så bliver man jo glædeligt overrasket over, at der ryddet op på byggepladsen og huset var gjort rent ved indflytning.
Super kvalitetsbygning til konkurrencedygtig pris i forhold til de andre typehuse udbyder.
Vi kan kun anbefale Jens og HD Byg
Rikke og Henrik

17 mars 2019

Kære Rikke og Henrik
Tak for jeres fine anmeldelse. Det betyder meget for os, da vi jo gerne vil yde netop den service som I beskriver. Vi synes også at byggeprocessen var god fra start til slut. Håber vi får mulighed for at bygge, renovere eller andet for jer en anden gang.
Mvh
HD-Byg

Nybyg

Vi har haft fornøjelsen af at have HD-BYG til at bygge vores nye hus. De har helt fra start været meget venlige og kommet med gode forslag til hvordan det hele skulle se ud og laves. Selvom vi har lavet små ændringer i løbet af processen har de været imødekomne og vi er fuldt ud tilfredse.
Deres tømre og murere har været super behagelige at snakke med imens de har bygget huset og vi føler vi har været med indover de vigtigste detaljer.
Vi vil varmt anbefale HD-BYG til andre.

Mvh Simon og Cecillie

2 mars 2019

Svar från HD Byg

Kære Simon og Cicilie. Tak for jeres positive tilbagemelding. Det betyder meget for os at I vil anbefale os og at I er tilfredse med jeres hus.
mvh
HD Byg

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi har bygget med HD-byg i vinteren…

Vi har bygget med HD-byg i vinteren 2018 i Skanderborg. Vi er fuldt tilfredse med resultatet og kvaliteten er bare i orden. Vi har haft byggerådgiver på og han har ikke kunnet finde gravende fejl men mener til gengæld at arbejdet er udført meget pænt. Eneste småting som der har været er 2 mursten som er blevet skiftet og et par fuger som er sluppet. Der har ikke været problemer i forhold til at få de småting udbedret. Vi har også været glade for den fleksibilitet HD-byg har tilbudt os. Vi har nemlig gennemrenoveret et hus tidligere, så vi kunne godt tænke os at være medbyggere på nogle ting. Eksempelvis har vi selv sat køkken ind og lavet træværk på carport. Vi valgte HD-byg fordi det var et mindre byggefirma, hvor vi kunne få det lige som vi gerne vil og med mere personlighed, så vi ikke blot blev et nummer i køen. Prisen var ikke dyrere end de typiske typehusfirmaer som vi også fik tilbud fra.
mvh
Jens Lebeck

6 september 2018

Hej Jens
Mange tak for den positive tilbagemelding. Vi synes også byggeprocessen var god. Skal I have bygget/renoveret igen er du velkommen til at kontakte os :)
Mvh HD Byg

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

HD-byg.dk - Uprofessionelt firma, som ikke tager deres ansvar alvorligt

Vi bygger heldigvis ikke med dem. Men har dem som nabo entreprenør. Efter en regnfuld periode, ville de ikke ødelægge grunden de arbejde ved, men kunne da lige bruge vores grund som adgangsvej, dog uden køreplader, resultatet blev kørespor som var over 40 cm dybe.

Et forsøg på at dokumenter det, ende dog med at de syntes vi var latterlige, og slet ikke gad svare på vores e-mails, jeg tog kontakt til dem igen via telefon, aftalen blev at de ikke satte noget ovre på vores grund igen. De valgte at sætte pæle op i skel, for at vise hvor grunden gik. Men her 2 uger efter, har de igen lagt masser af materiale på vores grund.

Vi ønsker ikke at gøre krav på udbedring af vores kommende nye naboer fordi deres entreprenør ikke bruger deres sundefornuft. Sur at man skal gå og holde øje med en entreprenør fordi han ikke gider udbedre hans fejl, som i værste fald for ham måske ville koste 2000kr.
Men hvad kan de ellers finde på at sjuske med.

2 november 2016

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.