Ik heb enorm veel aan Arjan gehad tijdens de onderhandelingen mbt VSO. Arjan reageert heel snel en bewaart ten alle tijden de rust wat heel prettig wordt ervaren. Zou hem iedereen aanbevelen!
Det här tycker kunderna
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Wij bieden werknemers gratis hulp bij ontslag.
Kontaktuppgifter
Nederländerna
- 0181-843740
- info@hbjc.nl
- hbjc.nl
Zeer prettig en ervaren juridisch adviseur
Ik heb enorm veel aan Arjan gehad tijdens de onderhandelingen mbt VSO.
Deskundig advies en uitstekende bereikbaarheid
Ik ben ontzettend goed geholpen door de heer Singh bij de afwikkeling van mijn vaststellingsovereenkomst. Wat ik erg heb gewaardeerd is zijn bereikbaarheid; hij schakelt snel en belt direct terug als er nieuwe informatie te bespreken is. Daarnaast geeft hij duidelijk en eerlijk advies, waarbij hij de wensen van mij als klant altijd centraal stelt en respecteert. Dankzij zijn deskundige begeleiding kan ik met een gerust hart aan mijn nieuwe uitdaging beginnen. Een absolute aanrader!
Arjan is een topper
Ik ben super fijn geholpen door Arjan van HBJC Juridisch Advies! Arjan was zowel telefonisch als per email goed bereikbaar en reageerde snel met duidelijk en deskundig advies. Geen vraag was hem te veel. Arjan heeft mij heel fijn geadviseerd over en geholpen bij de te nemen stappen om tot een eerlijke en gunstige beëindiging van mijn arbeidsovereenkomst te komen middels een VSO.
Naast dat Arjan een top jurist is, is hij ook nog eens zeer vriendelijk, geduldig en empathisch.
Ik ben Arjan enorm dankbaar voor het meedenken en voor zijn ondersteuning. HBJC Juridisch Advies kan en zal ik dan ook van harte aan anderen aanbevelen!
Top service!!!
Ik ben enorm goed maar vooral snel geholpen.
De meneer die ik sprak was erg vriendelijk, behulpzaam en professioneel!
Mijn neef heeft hem aangeraden en ben hem daar dankbaar voor!
Ik zou iedereen aanraden voor juridisch advies bij jullie aan te kloppen!
Ik benZeer efficiënt en behulpzaam Arjan zeer dankbaar voor zijn…
Ik ben Arjan zeer dankbaar voor zijn hulp. Hij heeft me deskundig bijgestaan in mijn zaak en alle communicatie afgehandeld, me op de hoogte gehouden en me constant ondersteund. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.
Een deskundige, betrokken en geruststellende begeleiding van begin tot eind
Na op vrijdag voor het weekend een VSO te hebben ontvangen, besloot ik Arjan via LinkedIn te benaderen. Tot mijn grote verrassing werd ik al op zondag teruggebeld iets wat direct liet zien hoeveel betrokkenheid en toewijding Arjan heeft naar zijn cliënten. Tijdens ons eerste gesprek nam hij echt de tijd om te luisteren, zonder te oordelen, en gaf hij mij direct een gevoel van rust en vertrouwen in een voor mij onzekere situatie.
Na het aanleveren van alle benodigde documenten kreeg ik snel een duidelijke terugkoppeling, inclusief hoe Arjan het traject wilde aanvliegen. Maandag ging hij meteen voortvarend aan de slag met het uitwerken van een tegenvoorstel. Alles gebeurde in goed overleg, waarbij ik continu werd meegenomen in elke stap van het proces. Zijn communicatie was helder, professioneel en empathisch, precies wat je nodig hebt in zo’n periode.
Wat ik vooral waardeer, is Arjans deskundigheid en zijn vermogen om complexe juridische en zakelijke zaken op een begrijpelijke manier uit te leggen. Daarnaast straalt hij oprechte betrokkenheid uit: je merkt aan alles dat hij het beste met je voorheeft en dat hij er alles aan doet om een zo goed mogelijk resultaat te bereiken. Zijn positieve houding, strategisch rechterlijke inzicht en rustige manier van werken zorgen ervoor dat je je gesteund voelt, zelfs in stressvolle omstandigheden.
Ik kan Arjan dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die behoefte heeft aan professionele, eerlijke en persoonlijke begeleiding bij een VSO of vergelijkbare situatie en naar mijn inziens het maximale eruit weten te halen. Hij combineert kennis met menselijkheid: een zeldzame en waardevolle combinatie.
Wederom zich bewezen als vakman
Arjen heeft mij wederom goed bijgestaan bij ontslag. Hij heeft het keurig en naar volle tevredenheid afgehandeld.
Snel, zorgvuldig en gratis
Mij was een VSO aangeboden en via een vriend ben ik bij HBJC uitgekomen.
Voor mij was het belangrijk dat de VSO goed opgesteld was in verband met het recht op WW. HBJC heeft mij snel en uitstekend geholpen.
Er is tijd genomen om uit te leggen waarom de dingen die in de VSO stonden goed zijn.
Zeer tevreden!
Arjan Singh onderhandelde namens mij met mijn werkgever over de VSO, en dankzij hem heb ik een veel beter resultaat bereikt. Gedurende het hele proces hield hij mij goed op de hoogte en kon ik hem altijd bellen.
Arjan communiceert kalm en deskundig. Dit gaf niet alleen mij rust, maar maakte ook op mijn werkgever een goede professionele indruk.
Ik ben zeer tevreden over het resultaat en raad HBJC Juridisch Advies iedereen aan!
Arjan Singh is een echte professional en raad iedereen aan zijn VSO via hem te laten lopen
Arjan Singh is een echte professional, is zeer bekwaam en is goed op de hoogte van alle (wettelijke) regels met betrekking tot de vaststellingsovereenkomst.
We hebben al mijn beschikbare informatie doorgenomen waarna hij alle communicatie met mijn werkgever op zich heeft genomen en mij volledig heeft ontzorgt. Tijdens zijn afstemming van de VSO met mijn werkgever heeft hij mij steeds op de hoogte gehouden en was altijd beschikbaar als ik vragen had.
De VSO is dankzij zijn deskundigheid uiteindelijk naar tevredenheid afgerond.
Ik kan iedereen aanraden om de afhandeling van een VSO via Arjan Singh van HBJC Juridisch Advies te laten lopen.
Arjan, heel erg bedankt voor je professionele en succesvolle support!
Vijf-plus ervaring!
Heb je juridisch advies nodig en zoek je iemand
die goed kan luisteren, die de juiste vragen weet te stellen, oprecht geïnteresseerd is en stipt zijn beloftes en afspraken nakomt?
Arjan van HBJC Juridisch Advies kan en doet dat allemaal, op kalme, geduldige wijze, met een duidelijk doel voor ogen; jouw belangen zo goed mogelijk behartigen!
Vaststellingsovereenkomst
Arjan reageerde supersnel op mijn vragen en kon mij precies voorzien van de informatie en hulp die ik nodig had. Ik voelde me enorm gehoord en gezien door hem. Hij is niet alleen juridisch sterk, maar ook bijzonder empathisch. Een zeldzame combinatie die het verschil maakt. Heel dankbaar voor zijn ondersteuning!
Goed traject gehad met Arjan
Goed traject gehad met Arjan. Reageert snel, handelt op een erg fijne manier en denkt goed mee op de situatie die er speelt. Zeker aan te raden!
Arjan is een topper
Arjan is een topper! Dat zulke mensen nog bestaan die je echt willen helpen zonder er geld voor te vangen! Hij heeft mij erg goed geholpen, elke vraag werd beantwoordt, snelle service, altijd bereikbaar, de onderhandeling met de werkgever heeft die ook overgenomen waar ik tegen op zat. Mocht er iemand zijn die juridische advies nodig heeft dan zal ik zeker Arjan aanraden. Het is een top jurist!
Top ervaring
HBJC Juridisch Advies heeft mij enorm goed geholpen. Snelle reacties, meedenkend, begripvol ik kan niet anders zeggen dat ik een super goede ervaring heb gehad. Nogmaals erg bedankt voor de inzet en ik kan niets anders doen dan iedereen dit bedrijf aanraden.
Zeer goede ervaring
Arjan is duidelijk in de communicatie en geeft vakkundig advies. Door zijn hulp, nam hij een deel van mijn stress weg. De ontvangen VSO, werd goed gecontroleerd en via onderhandelingen naar wens sterk verbeterd. Dankbaar en zeer tevreden!
VSO beoordelen
Verzocht een VSO te beoordelen. Snelle reactie zowel per e-mail als telefonisch. Kleine aanpassing telefonisch uitgelegd. Prima afhandeling.
Snelle, deskundige reactie
Snelle, deskundige reactie. Gaf me vertrouwen in dit proces. Toen ik later nog vragen had, werd daar ook antwoord op gegeven. En geen addertjes onder het gras: het bleek écht gratis. Heel fijn!
Snel, betrouwbaar en professioneel
Via dit bedrijf mijn vso laten nakijken. Erg netjes en secuur gedaan. Duidelijk besproken via telefoon. Heel professioneel en betrouwbaar!
Top service!
Super fijn geholpen door Arjan, HBJC!
Telefonisch goed bereikbaar, duidelijke uitleg en vooral professionele en deskundige hulp.
Arjan heeft onze VSO nagekeken, nodige veranderingen er in gebracht en direct met onze werkgever gecommuniceerd, en dat allemaal in een paar dagen. Door zijn advies hebben we nog een extra voordeel in onze VSO.
Zelfs na de afhandeling reminder gestuurd I.v.m. iets wat evt. negative invloed zou kunnen hebben op mijn UWV. Bedankt voor de goede zorgen en meedenken Arjan! Ik zal je aan iedereen, die juridische hulp nodig heeft, van harte aanbevelen.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.