Fantastisk sko og bælte
Har brugt skoene og bæltet i en uges tid nu og kan kun give ros. De gnaver ikke eller noget og er meget mere komfortable end andre sko jeg har brugt i samme stil. Bæltet matcher derudover skoen perfekt.
Hawksgaard er et nordisk brand. Med enkle og stilfulde designs har vi lagt meget energi i at komforten er i top, så du kan præstere bedre i hverdagen. Med matchende farver kan du fuldende dit outfit så du er præsenteret perfekt.
Danmark
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Rigtig flot set sko og bælte.
skoene er super behagelige. Hurtig levering, og så kom skoene i en mægtig fin æske 👍
Super kvalitet og god service. Kan kun anbefaledes 🤩
Rigtig god kvalitet på læderet i skoene og bæltet. Samtidig føles sålen i skoene rigtig god.
Levering var hurtig, og ovenstående kom i en kasse i godt materiale.
Super hurtig levering! Meget komfortable sko, som virker til at kunne holde længe.
Super service
Vi købte sko og bælte som en gave og modtageren blev meget glad. Det kan helt klart anbefales at købe sko og bælter hos Hawksgaard
Super service og hurtig levering. Lækkert pakket ind i flot æske. Skol og bælte passer virkelig sammen. Helt igennem anbefalelsesværdigt!
Jeg kan kun anbefale Hawksgaard til andre. Jeg har nu haft et sæt som jeg modtog fra dem i en flot indpakning i knap en måned, og jeg har kun været yderst tilfreds.
Fantastisk produkt! God vejledning ift størrelse! Flot præsenteret ved modtagelse! Alt i alt god oplevelse med Hawksgaard
Flot produkt med fantastisk service!
Jeg var i tvivl om min skostørrelse, så jeg fik mulighed for at prøve flere størrelser, for at finde den helt rigtige størrelse, både i sko og bælte.
Produktet udstråler høj kvalitet hele vejen. Jeg er super fuldt tilfreds.
Jeg har købt et sæt med sorte sko og livrem af Hawksgaard. Det er lækre materialer, som udstråler kvalitet, hvilket understreges af en fin indpakning. Skoene har en god pasform. Normalt bruger jeg str. 42, men i dette tilfælde var det str. 43, der passede.
Michael Fagerlund, Nykøbing Falster
Pæne sko og bælte, Rigtig god kundeservice da jeg havde bestilt en forkert sko størrelse, nem og hurtig returnering og genlevering.
Lækkert design!
Virkelig god kvalitet af både bælte og sko.
Det er en super god pris for det man får!
Kan klart anbefales herfra.
Meget lækre sko og bælte i samme farve, virkelig god pasform, og meget lækre at gå i. super fin service og hurtig levering
Mit køb af hawksgaard har været upåklageligt. Nu har jeg gået i skoene i snart en uge og de sidder perfekt på mine fødder uden nogle skavanker, og matchet med bæltet er et fuldstændig stilrent look. Kan varmt anbefales.
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.