Harper's Bazaar Omdömen 15

1,8

1. Klädbutik
  2. Bokhandel
  3. Damklädesbutik

Informationen kommer från olika externa källor

Harper's Bazaar is an American women's fashion magazine, first published in 1867.

1,8

Dålig

TrustScore 2 av 5

2 jaar lang onterechte factuur om de 6 maanden

December 2025 wordt factuur verstuurd van 250 over een magazine abonnement die ik zou hebben in 2023.

Ik had dit ook in 2024 ontvangen toen ik hierover belde werd mij verteld dit onverzonden te beschouwen.

EN NU 1 JAAR later wordt ik weer gespammed!!! Brief heeft meerdere fouten, zo staat er uiterlijke betaaldatum19-
06-2023
voor de 12 mandelijkse abonnement van 06-06-2024

23 december 2025

Having the narcissist lying Megan who…

Having the narcissist lying Megan who is a nasty bully, vindictive,disrespectful towards hers & harrys family & RF but still uses the Dutchess name which is morally wrong. She also looks old, gross & ugly. Your magazine shows how pathetic & low its gone. Surely there a more decent kind upstanding genuine & classy talented models/people that you could have used. I hope who ever agreed to put her is demoted & your magazine sadly will lose lots of sales due to your incompetence. Why would u put someone that’s so toxic & not a good role model. She’s so unpopular.

21 november 2025

Biased and Poorly Researched Coverage

Harper’s Bazaar Singapore really disappointed me. Their recent feature on Heart Evangelista shows a clear lack of research and an obvious bias from their editor-in-chief, Kennie.

Heart is the wife of a former Senate President in a country facing major corruption issues and lifestyle-check concerns — yet the magazine glossed over all context just to hype her up.

A publication of this level should practice responsible journalism, not selective storytelling.

29 augusti 2025

Ex-medewerkster neemt abonnement maar laat ons betalen

Het blijkt dat een ex-medewerkster een abonnement heeft afgesloten op Harpers Bazaar. Het geld schreef ze af van onze rekening terwijl ze het blad thuis ontving. Klantenservice gebeld. Kunnen niets doen omdat het geld al eerder van onze rekening is afgeboekt. Als wij niet betalen (inmiddels natuurlijk na ontdekking opgezegd) dan wordt het incassobureau ingezet. Als wij vragen om de herinneringsfactuur naar de ex-medewerkster te sturen (is het adres waar het blad naar toe wordt gestuurd) dan kan dat niet. Op de vraag: maar ik heb het abonnement niet afgesloten laat dan een handtekening zien waaruit dat wel blijkt, dan kan dat niet. Kortom geen enkel begrip of samenwerking. Het gaat om een klein bedrag € 11,25 Ik betaal om er van af te zijn Maar het feit dat iemand anders dit kan doen en ze de factuur niet naar de ontvanger kunnen sturen kost mij emotioneel een veelvoud van dat tientje.

22 oktober 2025

Die überflüssigste Zeitschrift die ich…

Die überflüssigste Zeitschrift die ich jemals bezogen habe. Gemacht für Pseudointerlellektuelle mit zuviel Geld. Nichts in dieser Zeitschrift hat mit der Lebensrealität zu tun. Sie richten sich an abgehobene, lebensferne Menschen die jeglichen Bezug zur Realität verloren haben. Die Texte und Modestrecken langweilig und abgehoben. Selbst die lächerlichen 8 € für ein Halbjahresabo sind verschwendet....

7 februari 2025

Inaccurate gossip

Inaccurate gossip. Don't say people are breaking up when they never dated to begin with. On top of that, if you go to the 'contact us' section of their page, all you get is "whoops! page not found." Unprofessional click bait at best. Misinformation overload, and I would not be surprised if I got a virus from their shady website.

12 maj 2024

Geen kennis van de producten die ze verkopen

Ik ben op zoek naar een goede gezichtscrème zonder alcohol want daar ben ik allergisch voor. Bij Harper's Bazaar raden ze diverse crèmes aan dat deze zonder alcohol zijn. Ik heb de ingrediënten van de diverse aanraders opgezocht en er blijkt toch alcohol in te zitten. Slechte zaak dat ze dit toch aanbieden/verkopen onder het mom vrij van alcohol, parfum en parabenen. Als ik dit zou gebruiken dan heb ik dus gewoon brandplekken in mijn gezicht.
Hebben dus gewoon geen kennis van zaken en ik zal hier dus ook nooit iets kopen.

8 april 2024

Beautiful high end products

I got a beauty box from them last week and the products are such high end and I swear I was like a little girl at Christmas, as beauty boxes go then this is one of my faves! I only wish they did monthly subscriptions.

30 juli 2019

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis