Glad og tilfreds
Altid god behandling, flot klipning og tider at vælge i mellem 😊
Altid god behandling, flot klipning og tider at vælge i mellem 😊
Det er dejligt at komme til Alma med vores hund.
Man får altid en god betjening, og klipningen er perfekt

Svar från Harmonydogs
Jeg kan varmt anbefale Alma fra Harmonydogs. For det første er hun rigtig sød og venlig og man føler sig velkommen når man kommer ind.
Jeg kom med en ret så filtret hund og var overbevist om at jeg ville få en helt nedklippet hund tilbage, men Alma tog sin tid til at sørger for at hun stadig havde så meget af sit hår tilbage trods filtrene, og min hund blev simpelthen så flot. Blev meget overrasket over hvad hun formåede at gøre.
Udover dette så er hun meget fleksibel med sine tider.
Og så var hun informativ i forhold til hvad jeg skulle holde øje med efter hun var blevet klippet, i forhold til min hund havde haft knuder ved ørene, det var rigtig rart at vide hvad man skulle holde øje med.
Jeg kom hjem med en meget glad hund, som jeg kunne mærke havde fået en masse kærlighed.
Alt i alt et varmt og kærligt sted at komme med sin hund! :-)

Svar från Harmonydogs
Vi er kommet hos Alma mange gange efterhånden, og det har været en fantastisk oplevelse hver gang. Alma er en vidunderlig sød, professionel og hjertevarm kvinde, og så er hun en exceptionel hundefrisør. Hun klipper til meget rimelige priser, og det er tydeligt at mærke at hun virkelig elsker hunde og behandler dem derefter. Vores hund er så glad og tryg ved at komme hos hende, og hun gør altid sit bedste for at efterkomme vores ønsker ift. klipningen. Atmosfæren i salonen er så hyggelig, og servicen er altid i top. Alma får vores varmeste anbefalinger og vi ser frem til næste besøg :-)

Svar från Harmonydogs
Min hund blev ikke klippet som jeg bad om og det var heller ikke den hundeklipper jeg havde bestilt på hjemmesiden.

Svar från Harmonydogs
Super sød og god ved hunde. Jeg er meget tilfreds med den flotte klipning
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.