2,0

Dålig

TrustScore 2 av 5

Svindyr frakt

Svindyr frakt. Kolla själv.

En produkt för 500 men frakt för typ 250? 🤔

Vi beställde nyligen, från en privatperson, en begagnad kasett till öppen spis från Norge a 90 kg där kostnaden för frakt blev en ynka lusing. Hur kan Haraldgänget då ta 250 kronor för ett dammtält som inte kan väga många kilo? 🧐

6 mars 2025

Varning för detta företag!!

Varning för detta företag! Jag har haft en mycket negativ upplevelse där de inte höll sig till utlovad leveranstid och trots att jag ångrade mitt köp innan ordern skickades, valde de ändå att skicka varorna och vägrar betala åter. Detta företag agerar oprofessionellt och jag rekommenderar starkt att ni undviker att handla från dem. Det finns många andra seriösa alternativ där ute—välj ett pålitligt företag istället

2 september 2024

Inget svar

Jag beställde fyra termoskannor. Alla läckte id första användningen. Inget svar när jag ville reklamera. Nu har det gått 3 veckor.

2 maj 2024

Skicka ett felaktigt eller vilseledande…

Skicka ett felaktigt eller vilseledande erbjudande.
På 2024.02.14 fick email med rabatkod fri frakt. När anvender koden och betala på sista steg det är omöjligt att skapa order med medelande: "content of the checkout do not match the content of the basket".
Men pengerna dras ut från bankkoto och sitter som reserverad!
Måste kontakta kundtjänst och klarna att förklara vad är som händ!
Om du kan inte handera rabat koder skika inte till kunderna!

14 februari 2024

Packar som stolpskott

Skickade 2 drivhus på ben i plast. Likvärdigt pris om inte dyrare än konkurrenterna, men i lager. Packades med ett löst svep med bubbelplast... ett rent skämt. Lagerarbetaren kan inte ha tänkt att paketet skulle komma fram helt. Inte en chans. Självklart har både det övre och undre drivhuset gått sönder då det ser ut som att det tagit emot stötar som Harald nyborg inte skyddat dem från överhuvudtaget. Inget yttre emballage överhuvudtaget eftersom bubbelplasten inte ens täckte alla delar.

De som driver detta företag har ingen stolthet. Vidrigt. Ingen återkoppling när man kontaktar dem.

18 maj 2022

Får inte kontakt med Harald Nyborg

Beställde ett bord. Leveransen tog ganska lång tid, och när det väl kom hade det en transportskada. Mailade Harald Nyborg angående retur/byte. Har ännu inte fått något svar efter en vecka. De skriver att de har längre svarstid pga corona, men fem vardagar utan mailsvar är dåligt och en stor brist i kundtjänst. Står utan bord, och vet inte om jag får ett nytt eller om jag kan returnera och handla någon annanstans. Finns inget telefonnummer på deras hemsida.

3 juni 2021

Helt otroligt värdelöst företag

Helt otroligt värdelöst företag. Har beställt en sak till trädgården som påstås ha skickats för nästan två veckor sedan. Har varit i kontakt med kundtjänst som säger att det är skickat och de hävdar att Early Bird som skall leverera inte hunnit med. Summa summarum massa lögner och riktigt dålig service. Early Bird själva har förklarat att Harald Nyborg aldrig lämnat produkten till dem. Nu är den dessutom listad som slut hos Harald Nyborg. Skulle tänka två gånger innan jag beställde hos dem. Jag kommer aldrig göra det!

19 maj 2021

Bland det värsta jag vet

Bland det värsta jag vet. Ingen leverans, ingen kontakt via telefon, bara mail som de knappt svarar. De utnyttjar detta med covid för att komma undan... Tack så hjärtligt era bedragare...

17 maj 2021

Pis företag

Pis företag
Har beställt varor .ingen tel.nr.och ingen svar på mail
Första och sista gången handlar hos pis Harald

9 februari 2021

Passa dig för att handla hos Harald…

Passa dig för att handla hos Harald Nyborg. Åkte från Partille till deras butik i Alingsås för att handla några saker. Köpte bland annat en duschset med två munstycke. När jag kom hem, så jag att paketet var öppen och att det fattades 4 gummipackningar, det löste jag med att köpa nya packningar i närliggande Jula butiken. När duschsetet var monterad visade sig att den delen som reglerar i vilken munstycken vatten ska komma fungerar inte riktigt. Jag vände mig till deras kundtjänst och frågade om de kunde skicka en ny reglage så jag slapp demontera hela duschen och åka 66 km fram och tillbaka, det var ju ändå dom som sålt en felaktig produkt, men där var det helt stopp. Dom ställer sig på tvären och tycker att jag få mer eller mindre skylla mig själv och att demontera duschen och åka tillbaka till deras butik för att reklamera och att det är upp till denna butik i fall jag ska få någon ersättning för mina utlägg och resor. Handla inte på Harald Nyborg om ni inte är beredda att bli blåsta på varor som inte fungerar och en kundtjänst som är helt fyrkantig och ovillig att hjälpa till. Aldrig med Harald Nyborg.

27 augusti 2018

Mycket nöjd

Gjorde ett köp hos Harald Nyborg som var dyrare än på ett annat företag.

Visade upp det lägre priset på samma vara i kassan och fick köpa varan för samma pris som konkurrenterna erbjöd utan några problem.

Mycket bra, även nöjd med personalen som är trevliga!

12 september 2016

Cykel

Jag köpte en cykel av märket "Greenfield" herrcykel för 2297kr inkl. frakt. Jag är mycket nöjd ( hittills) med allt. Det tog bara knappt 3 dagar så stod den här på gårdsplan. Dessutom är det en mycket bra cykel till ett otroligt lågt pris. Växeln är 3 vxl Shimano Nexus, samma som sitter på alla cyklar nu för tiden. Så jag kan varmt rekommendera den.
Stefan Eklund
P.S. Om man köper den direkt i butik kostar den bara 1899kr

5 september 2016

usla

Beställde pallbockar men har fortfarande inte fått dom det står Restade på min order fast det står på deras sida att dom har i lager, har varit i kontakt med dom per telefon en gång och via mail två gånger utan resultat vid första mailet skulle dom höra av sig efter att dom kollat med lagret men jag fick inget svar.
Handla inte på Harald Nyborg om ni vill ha era varor inom 14 dagar.
Dom vill nog inte behålla sina kunder för då gör man inte som dom gör.
Fortsättningsvis handlar jag någon annanstans

28 oktober 2015
Visa omdömen på alla språk (24 omdömen)

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis