Fin arrangeret tur, god rejse leder og yogalærer. Rejselederen kendte terrænet vældig godt, en stor fordel. Fint med forskellige muligheder for tur længder. Kursus ejendommen ligger smukt ned ti... Se mer
Det här tycker kunderna
Små, meget lette gå ture, i et meget smukt område. Turene kan klares af alle og er ikke udfordrende på nogen måde. Konceptet var fint i kombination med yoga og ophold på et virkelig skønt sted og... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Happy Hike handler om at dele glæden til landskaberne tæt på med vandringer i flot natur og godt selskab. Happy Hike tilbyder ture til den svenske skærgård nord for Göteborg og Bornholm bl.a.: • kør-selv ture på egen hånd til skærgården med hotel, lift til og fra ruterne og frokost-to-go. • fællesture til skærgården med 5 dage inkl. bl.a. transport, overnatning, forplejning, vandring og yoga. • hummerture til Marstrand inkl. hotel og transport.
Kontaktuppgifter
Sundby Parkvej 14, 2300, København S, Danmark
- +4525210220
- maria@happyhike.dk
- happyhike.dk
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 75 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis efter mer än 1 månad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Jeg har jo ikke købt noget hos jer ???
Hold jer langt væk.
Jeg bookede en vandrerferie i Sverige. Betalingen gik igennem og jeg modtog en bekræftelse på mail på booking og at jeg havde betalt første rate. Samme aften blive jeg kontaktet af Maria, der fortæller mig at turen er udsolgt og min booking ikke gælder. Jamen hvis turen er udsolgt skal den ikke være tilgænglig. Det gør de heller ikke andre steder. Og I skal ikke trække pengene for en varer i ikke kan levere. Det har de gjort
Da jeg står midt i bankskifte, er jeg ikke interesseret i at pengene skal tilbage på samme konto. Da fejlen ligger hos Happy Hike, har de ansvaret for at jeg får mine penge ved en straksoverførsel men Maria er ikke så kvik, så hun har lavet en almindelig bankoverførsel. Hun mener det er helt ok at jeg nu skal have bøvl med at få penge fra min gamle bank, når hun lige så nemt og efter reglerne, i øvrigt, kunne overføre pengene ved straksoverførsel eller MobilePay. Hun er desværre ikke sit ansvar voksent. Så hold jer langt væk fra det foretagende.
Redigerer: det fremgår af Happy Hikes svar herunder, at de ikke fortæller sandheden.
1. Der stod ikke på hjemmesiden at der var få pladser tilbage.
2. Da kursusleder ringede, var beskeden at er der var udsolgt og at hun ikke forstod hvorfor jeg kunne booke.
De har trukket pengene uretmæssigt og lyver desværre om deres ansvar i dette.
3.Jeg har netop fået pengene overført via MobilePay, trods de skriver, at dette ikke kan lade sig gøre
Konklusionen er, at Happy Hike er helt igennem utroværdigt foretagende.
De har slettet deres første svar, da de ikke tør stå ved det de skriver - muligvis fordi at de blev fanget i en løgn. Ups.

Svar från Happy Hike
Turen er fantastisk tilrettelagt og man…
Turen er fantastisk tilrettelagt og man får noget for pengene .
Det er nogle skønne steder man vandre og nye hver dag.
Yogaen er skøn og god både morgen og aften ,og så er der mulighed for at bade….
Maden sætter jeg også pris på og skønt der ikke er slik og alkohol som det vigtigste…
Meget smukke vandreture kombineret med…
Meget smukke vandreture kombineret med rigtig god yoga. Dygtig vandreguide, lydhør over for deltagerforslag
Gåture der kan klares af alle
Konceptet var fint i kombination med yoga og ophold på et virkelig skønt sted og lille sø man kunne bade i.
Informationer om mødesteder og tider, var rodet og blev ændret uden at man vidste noget om det.
Jeg havde fået af vide at vi blev max 20 pers. Vi endte med at være 28 personer. Det var ikke godt og jeg havde ikke tilmeldt mig hvis jeg var blevet informeret om det.
De 5 stjerner går primært til turene i…
De 5 stjerner går primært til turene i den pragtfulde natur. Indkvarteringen var enkel, ren og hyggelig takket være personalet. Til turens pris kunne jeg have tænkt mig eget toilet/bad.
Morgenyoga med udsigt til søen og aftenyoga i det smukke kapel fortjener ligeledes 5 stjerner.
Turleder Maria havde ikke behøvet flere gange at give udtryk for at være træt.
5 fantastiske dage …
5 fantastiske dage i og omkring den svenske skærgård
Gräsviken Kostgård kan ikke være mere svensk, med en skøn beliggenhed, gode værelsesforhold, god svensk mad og venligt personale
Maria var en kanon god turleder, der havde styr på alt, også det uforudsete
Meget velforberedt og ikke mindst meget fleksibel.
Der blev taget hensyn til alles behov
Dejlig yoga, hvor speciel morgen-yoga med udsigt over søen ikke kan opleves flottere.
Varm anbefaling
Skøn vandre- og yogaferie i meget smukke omgivelser. Sød og dygtig turleder. Meget varierede vandreture i den smukke skærgård og med fleksibilitet ved behov og ønsker ift. turlængde.
En rigtig skøn vandre og yogatur
En rigtig skøn vandre og yogatur med Happy Hike. Veltilrettelagte, smukke vandreture og stor fleksibilitet fra vores søde guide Maria, der kender området som sin egen bukselomme. Dejlig yoga med Jane - det er et godt match med yoga og vandring. Græsviken er smukt beliggende, vi fik god husmandskost og så hyggede vi os rigtig meget undervejs.
Skøn tur på Græsviken opholdssted med…
Skøn tur på Græsviken opholdssted med udsigt over badesø. God husmandskost ,venligt personale. Skønne vandreture i skærgården, meget varierende og kan tilpasses ved behov. Dygtig turleder og yogalærer. Kan klart anbefales. Har været med 3 x
En dejlig vandre-og yoga tur til den…
En dejlig vandre-og yoga tur til den svenske skærgård med HappyHike. Veltilrettelagt og med Maria Mellander som en venlig og opmærksomhed turleder med stort kendskab til området. Maria er meget flexibel, og yder en service langt udover hvad man kan forvente i form af alternative ruter m.m., til de deltagere, der havde behov for det, samtidig med at hun har fokus på de, der gerne vil lidt mere.
Jane Rosengren er en nærværende yogainstruktør, som gav os mange nyttige anvisninger, som vi hver især kan arbejde videre med.
Kursusstedet Grasviken ligger i usædvanligt smukke omgivelser ved badesø og med sauna.
Værelserne er fine, der er toiletter og bad på gangene, men det fungerede glimrende. Hygiejnen på stedet er i top. Personalet er søde og imødekommende. Maden er god, hjemmelavet og varieret og godt med grønsager.
Turen lever helt op til beskrivelsen, og dermed til mine forventninger.
Fantastisk veltilrettelagt tur
Fantastisk veltilrettelagt tur, dygtig, venlig og fleksibel turleder, smukke og afvekslende vandreruter, hyggelig indkvartering med dejlig mad og smuk beliggenhed.
Rigtig fin tur
Rigtig fin tur. Varieret vandreture, fint yoga program.
Flot sted lige ved en sø. Rene og ordentlige værelser og bad.
Flink og hjælpsom personale.
Fin arrangeret tur
Kursus ejendommen ligger smukt ned til badesø og sauna.
Værelserne rene og nyrenoverede, ok seng, men....dørene knirkede, først afhjulpet sidste dag.
Aftensmaden var under niveau, blev heldigvis bedre i løbet af ugen, men der manglede grøntsager, salater eller andet.
Kage udvalget kunne også optimeres.
Hilsen Susse Broberg
Skærgårdstur med Happy hike
Skønne, velplanlagte vandreture i varieret natur og terræn, med mulighed for at forkorte distancen, alt efter form og temperament. Indkvarteringen på Gräsviken Kursgård var fin - med solid, svensk husmandskost og gode senge. Yogatimerne med Helle Yde var virkelig gode, med et program fint sammensat, med hensyn til den lidt begrænsede plads. Også stor ros til Maria, der var en opmærksom og kompetent rejseleder, som satte en god og uhøjtidelig stemning for hele holdet. Endelig en stor ros til vores dygtige buschauffør, der tålmodigt og roligt bragte os sikkert rundt på skærgårdens smalle veje.
Vandre/yoga kombi er genialt
Vandreture og yoga er en genial kombination, der giver styrke til både krop og sjæl. Jeg har vandret så mange smukke steder og badet i smukke fjorde, og yogaen har regeneret kroppen, så den blev klar til næste vandring. En dejlig ferie. Der var lidt lejr-skole stemning over at rejse med en gruppe, som man efterhånden lærte lidt at kende. Søde mennesker der støttede op om hinanden. Indkvarteringen var i hyggelig svensk stil udefra, men spartansk indenfra, og med nogle irritationsmomenter. Men det fungerede.
Skærgårdstur med happy hike
Kæmpe god oplevelse at være med Maria og happy hike til skærgården nord for gøteborg. Hvis du overvejer at tage med Happy hike til den svenske skærgård så gør det. Maria deler gavmildt ud af sit enorme kendskab og kærlighed til dette stykke Sverige og turen er veltilrettelagt fra først til sidst. 5 stjerner herfra
Ophold og faciliteter levede på ingen måde op til vores forventninger
Vi var to veninder, som havde set meget frem til ferie, hygge, samvær og vandring.
Vores frustrationer i hovedtræk
Værelser og hytter, der ikke kan aflåses. Mange samtaler herom med Maria (turleder). Endte dog med at værelse kunne aflåses, men ikke hytten.
Bad og toiletforhold var ikke svarende til antallet af deltagere
Der var flere deltagere end oplyst inden afrejsen
Yogalokalet var på ingen måde svarende til antallet af deltagere. Det var ikke muligt at lave øvelserne uden at koordinere med de øvrige deltagere
Vi vasker selv op, laver morgenkaffe m.v.
Vi bliver udskældt af personalet ved morgenmaden, da vi begyndte kl 8.10. Af programmet fremgik, at der fra morgenmad fra kl. 8.00
Vi havde flere samtaler med Maria (turleder) omkring vores frustrationer. I den seneste samtale oplyste hun, at det var bedst at vi tog hjem.
Vi er helt klar over, at nogle andre deltagere har rost opholdet. Men mange ting ændre sig, idet vi er tre der forlader stedet den første morgen. Os to og buschaufføren. Der var i øvrigt om morgenen inden vores afrejse hjem flere af deltagerne, der overfor os gav udtryk for samme opfattelse af de utilfredsstillende forhold, som slet ikke stod mål med hvad der kunne forventes - specielt prisen taget i betragtning.

Dagsturene var dejlige
Dagsturene var dejlige, maden var virkelig lækker, kombien med yoga og vandring er så god. Yogalæren der var med var meget dygtig. Gruppen var en anelse for stor til at alle kunne nå at connecte på få dage i min optik.
Helt uacceptable indkvarteringsforhold m.v.
Med en turpris på 10.000 kr. for fire nætter i Skærgården, forventede vi et ophold af en vis standard, men virkeligheden viste sig desværre at være en ganske anden:
Vi fik et mørkt enkeltværelse på 8-9 kvm med to meget smalle senge uden opbevaringsmuligheder med udsigt til rod. I det omfattende turprogram stod, at der var delt badeværelse, så vi regnede med wc på værelset. Det var der dog ikke.
Vi fik fat i turlederen og bad hende se vores værelse da vi selvfølgelig ikke var tilfredse med det, det afslog hun imidlertid, måske fordi hun nok vidste, at vi ikke havde fået, hvad vi betalte for, for turen var nemlig overbooket. Hun oplyste, at en af os kunne få hendes hytte, der lå et stykke fra hovedbygningen så man skule ud og trave, når man skulle på wc om natten. Det var selvfølgelig ikke optimalt, at vi skulle bo to forskellige steder, da vi gerne ville have et dobbeltværelse, men vi var nødsaget til at gå med den mulighed, da vi ikke kunne være to personer på det værelse, vi havde fået tildelt. Vi så med det samme, at hytten ikke kunne låses udefra, og det bad vi turlederen om sammen med personalet at få fikset - det gjorde hun desværre ikke. Meget stressende under aftensmaden at skulle forholde sig til en ikke tilstedeværende turleder og et meget lidt imødekommende personale. Sent på aftenen fandt vi så ud af døren heller ikke kunne låses indefra (gæsten der boede i nabohytten var også meget utryg ved at hendes dør heller ikke kunne aflåses). Det blev en lang nat uden søvn, da man som det mindste må kunne regne med at sove bag en aflåst dør. Næste morgen var der allerede kø ved toiletter og badeværelser og snak ved kaffemaskinen om de uacceptable indkvarteringsforhold, man skulle selv lave kaffe på en alm. kaffemaskine til 8 kopper til 29 personer og der var en termokande og man skulle selv vaske sine ting op. Disse i bedste fald efterskolelignende forhold var ikke oplyst i turprogrammet. Under morgenmaden gjorde vi turlederen opmærksom på de nye problemer. Hun ønskede desværre ikke at få løst dem, men foreslog i stedet at vi tog hjem, så det gjorde vi og vi har også indgivet en klage til Rejseankenævnet.

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.