Varen ankom næste dag. Grundet Heidis lives på Facebook, hvor hun selv prøver tøjet og oplyser størrelse, kunne jeg nemt vælge den passende størrelse for mig. At der lå en sød lille håndskreven note... Se mer
Det här tycker kunderna
Stort udvalg. Gode mærker. Skønne online sessions. Altid informativ og ærlig betjening. God vejledning i størrelser ift materiale/krymp. Heidi og Steven gør altid en glad i låget, da de har det mest s... Se mer
Jeg kan næsten ikke sætte ord på, hvor stor en betydning Heidi, hendes univers og butik har. Man kan mærke Heidis fantastiske væsen i alle afkroge af hendes forretning, og at skabe så fantastisk og lo... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Hos HAPPY FASHION finder du farverig mode i str. 36-56 samt skønne accesories fra skønne brands fra både ind- og udland. HAPPY FASHION ligger Vestergade 104, 5000 Odense C og vi vil elske hvis du kigger forbi vores farverige univers. Kommer du ikke lige forbi Odense, så kan du besøge webshoppen www.HappyFashion.dk, hvor du finder det samme store udvalg som i butikken, og vi sender til hele Danmark for kun 39,- Hos HAPPY FASHION finder du følgende brands: Adia, Anyday Curves, Belvu Danmark, Costa Mani, Kaffe Curve, Noisy May, Only Carmakoma, Pamela Mann, Rainkiss, RUN&FLY, Studio og Sugarhill Brighton. #HappyFashion #DopamineDressing #Odense
Kontaktuppgifter
Vestergade 104, St., 5000, Odense C, Danmark
- Info@Happyfashion
- happyfashion.dk
Hurtig levering og godt tilbudspriser
Hurtig levering og godt tilbudspriser! :-D
Fantastisk betjening og mega lækkert…
Fantastisk betjening og mega lækkert udvalg af tøj 🥳
Jeg skal helt sikker besøge butikken igen, næste gang jeg er i Odense!
Jeg elsker at shoppe hos Heidi
Jeg elsker at shoppe hos Heidi! 😍 Det er lækkert med en butik med så meget farverigt tøj, især til mig som overvægtig. Shoppeoplevelsen hos Heidi er altid i top. Både i hendes fysiske butik og via hendes hjemmeside 🌸
Og Heidi e har også hjulpet mig via telefonopkald et par gange.
Altid super god, kærlig og ærlig hjælp og response.
Kan kun anbefale at shoppe hos Heidi, hvad enten det er i hendes fysiske butik eller på webshoppen 🥰🌸
Helt igennem fantastisk
Virkelig fantastisk - super gode lives . Hurtig levering af varer jeg har købt. har returneret 1gang da bukserne var for store . Heidi hjalp med returlabel og returnering .Pengene for varen var på min konto et par dage efter. Her handler jeg rigtig gerne igen og vil på det varmeste anbefale Happy Fashion
Super varer
Super varer, hurtig levering, kommer helt sikkert til at handle der igen. 😊
Fantastiske varer og service <3
Fantastiske varer og service, og lynhurtig levering. Jeg ELSKER jeres farverige biks!
Skøn butik og super kundeservice
Skøn butik og super kundeservice. Modtog den fineste pakke med en personlig hilsen. Elsker hjemmesiden og vil helt sikkert handle der igen.
Det er anden gang jeg køber her
Det er anden gang jeg køber her. Jeg fik en super god hjælp via Facebook til størrelse af to produkter fra Run & Fly.
Som altid en hurtig levering og super lækre dungarees og spencer kjole.
Altid fantastisk service og hurtig…
Altid fantastisk service og hurtig levering 🙂
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse! Jeg bestilte flere forskellige par bukser, og ordren blev nærmest pakket med det samme, efter den var lagt! Alt gik så nemt!
Jamen det er jo nemt
Jamen det er jo nemt, tøjet er vel pakket ind og altid en mega god service. Har besøgt butikken i Odense og er et besøg vær, der man kommer til at føle sig hjemme og godt til pas. hjemmesiden ligeså.. Har været så heldig at få en lille hilsen med i posten, Det er luksus
Hurtig forsendelse
Hurtig service online og dejlig butik i…
Hurtig service online og dejlig butik i Odense ☺️
Jeg har handlet hos Heidi flere gange.
Jeg har handlet hos Heidi flere gange.
Der er altid den bedste service, uanset hvem er i butikken. F.eks. kan de vejlede om at dette tøj skal du tage en str. Mindre da det bliver større med tiden osv. ♥️
Jeg er næsten altid med i deres mandags live, hvor nyheder vises. Altid spændene
Har også købt på nettet et par gange og det går jo bare super. Selv her i jule tiden kom det jo hurtigt fremt ♥️
Det er altid en fornøjelse at handle…
Det er altid en fornøjelse at handle hos Heidi, en virkelig god service og hurtig levering 👌🏻
Super kvalitet
Det er første gang jeg har handlet hos jer, super god kvalitet på den vare jeg modtog.
Nu skal jeg ind og se butikken
Meget hjælpsom og tålmodig ekspedition.
Fin oplevelse
Fin oplevelse
Jeg bestilte vare søndag og modtog dem torsdag. Varerne levede op til mine forventninger.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.