Happy Tabs Omdömen

TrustScore 2.5 av 5

2,3

Ik heb een abonnement, er wordt geld afgeschreven, maar de tabletten komen niet meer. Voorheen wel. Een bericht aan klantenservice hierover heeft een paar weken later nog geen antwoord. Zijn ze faill... Se mer

Ik bestel al jaren bij happy tabs, maar laatste bestelling nu ruim een maand geleden nog niks ontvangen, geen reactie via klantenservice en contact formulier. Update Laat op z’n minst iet... Se mer

Het pakket kwam later vanwege de drukte rond de kerstdagen. Ik was hier al op voorbereid, maar toch kreeg ik extra tabletjes als tegemoetkoming. Ook was het duurzaam ingepakt met weinig onnodige verpa... Se mer

Echoing as everyone else, I have been a customer for several years now and I loved the Happy Tabs products but it has been messy since April 2025, I have only received 1 order out of 3 that were charg... Se mer

1. Leverantör av skönhetsprodukter

HappyTabs. Just like toothpaste, without the waste. Naturally whitening toothpaste tablets. The Zero Waste solution for a healthy smile. You brush we donate. Buy your Happy Tabs toothpaste tablets online today. The first natural and zero waste oral car...

Dålig

TrustScore 2.5 av 5

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Alla omdömen

3 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Makkelijk en goede service

Heb abonnementsvorm voor tandpasta tabletten, wordt netjes op tijd geleverd. De enkele keer dat daar iets mis in gaat, bijvoorbeeld vertraging, dan wordt daar heel gepast op gereageerd. Ik ben al een tijdje lid en ben ook van plan dat te blijven.

28 februari 2023
Logotyp för Happy Tabs

Svar från Happy Tabs

Beste M Kienhuis, Super fijn om een review te mogen ontvangen van onze trouwe klant :). Wij vinden het belangrijk dat wij niet enkel een goed product leveren maar dat de service ook top is. Updates bij eventuele vertragingen horen daarbij :) Nogmaals bedankt voor de mooie review en voor nu een mooie dag gewenst namens team Happy Tabs

I was a bit apprehensive about using…

I was a bit apprehensive about using these but I found they are so easy to use. My teeth feel very clean after use. And as I don't like strong mint tastes, I find the mint flavour is just enough for me.

7 februari 2023
Logotyp för Happy Tabs

Svar från Happy Tabs

Dear Jean, Thank you for taking the time to write a review. Happy to hear that your initial apprehension turned into a positive experience. We look forward to hearing from you again. We wish you all the best ^ team Happy Tabs

Fijne oplossing

Ik had het product niet ontvangen, waarschijnlijk een foutje bij de vervoerder. Happy tabs heeft het heel snel en netjes opgelost. Bedankt daarvoor. Tevreden klant erbij :)

29 december 2022

Top bedrijf!!

Het is een heel leuk bedrijf die geen green-washing doet maar die echt probeert om een positief impact te hebben!

19 december 2022

Prima product

Ik heb ontvangen wat ik heb besteld. Daarbij zat nog een persoonlijke notitie aan mij gericht, wat erg leuk is. Het product bevalt mij ook erg goed. Met de tabs krijg ik mijn tanden goed gereinigd. Fijne bijkomstigheid is dat de wastafel schoner blijft, omdat dit geen pasta is, maar schuim.

16 december 2022

Happy-Tabs has a great service…

Happy-Tabs has a great service regarding questions or issues. They listen and ask the correct questions to proceed to get to a resolution the customer makes happy. Name honor kept ;-)

29 november 2022