var lite rädd att det var en bluffsida, men allt fungerade jättebra och det var inga problem att avsluta sitt medlemskap heller. Rekommenderar!
Mycket på samma ställe och till priser som är otroliga! Mycket nöjd kund som får valuta för det (billiga) priser som abonnemanget kostar.
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Andra tittade också på
VARNING
VARNING! Även om du tackar nej till deras s.k. medlemsskap fortsätter de att dra pengar. Tvingats polisanmäla.
DETTA ÄR UTAN TVEKAN DET SMUTSIGASTE…
DETTA ÄR UTAN TVEKAN DET SMUTSIGASTE FÖRETAGET INOM SPEL DÄR UTE. DRAR PENGAR EFTER KÖPT VARJE MÅNAD OCH SLUTAR INTE TROTS UPPSÄGNING.
DOM SKICKAR FEJKKODER SOM INTE FUNKAR OCH SVARAR DÄR EFTER INTE HELLER PÅ MAIL.
*********VARNING KÖP INTE **********
Vad i he..te?
Vad i he..te?? Hittade nu på mitt kontoutdrag att ni har dragit 399kr/ mån i ett halvår!!
Varför? Jag har aldrig köpt något jäkla medlemskap!! Vilket jäkla blufföretag!
KÖP INGET
Jisses! De drar 399 i tvåveckorsintervaller. Min son köpte ett fotbolls managerspel i december och nu har de dragit 309+399+399+399, trots att jag fått mail om att de inte ska dra mer pengar. Man blir automatiskt medlem och det hjälper inte att skriva och säga upp det. Jag loggade även in på sidan och "cancel membership". Det hjälper inte. Jäkla skumraskföretag som lurar barn på pengar.
KÖP INGET HÄRIFRÅN!
Precis samma dåliga upplevelse som alla…
Precis samma dåliga upplevelse som alla andra. Företaget har dragit 399kr från mitt konto trots att jag sa upp avtalet samma dag som jag köpte FM23.
Scam
Scam, aktiverar ett medlemskap utan att man går med på det. Sedan dras 399:- i månaden.
Skam företag
Skam företag. köpte fm23 som dom inte ens hade cd-key på. skulle komma inom 24h men gått nu 3 veckor. dom drog någon medlemskapsavgift på 349kr direkt och efter 2 veckor så drog dom 399kr igen. fast jag avbröt mitt abonnemang med dom samma dag som ja ”gick med på de”. har kontaktat deras kundtjänst och fått svar ifrån nån daniel att dom avbröt allt. ändå dras pengar. undvik dom!!
Undvik
Vad ni än gör, använd en annan sida. Fick inte spelet inom utlovad tid (fm23) och valde att säga upp köpet och abonnemanget. Nu efter ett par veckor så skickar dom spelet och drar även avgiften för abonnemanget trots att jag blivit lovad ett flertal tillfällen.
Football Manager - spelet de säljer men inte kan leverera.
Jag köpte Football Manager 2023, men efter att jag betalat så fick jag ett mail om att de inte hade någon aktiveringskod att skicka. Varför man nu säljer något man inte ens har…
I mailet påstod Happigames att koden skulle skickas inom 6-24 timmar, men nu har det gått mer än 48 timmar och jag har varken fått spelet eller svar på mina mail.
Däremot har jag nån sorts ”happigame+”-medlemskap som efter 14 dagar kommer kosta mig 399kr/månaden…
Huruvida jag får tillbaka mina pengar återstår att se, men oavsett så kommer jag aldrig handla från Happigames igen.
Jag rekommenderar verkligen att ni också handlar nån annanstans ifrån.
Bra och vint jag rekommenderar att kopa…
Bra och vint jag rekommenderar att kopa från happigames
var lite rädd att det var en bluffsida
Superbilligt
Superbilligt! Supersmidigt! Supermycket att välja på och Supersnabb leverans! Superglad att jag upptäckte happigames.
Hej,det går jättebra med beställningen…
Hej,det går jättebra med beställningen och det är fantastiskt om man är medlem.
Jag är väldigt nöjd av happigames
Jag är väldigt nöjd av happigames . Nästan allt är billig. Tusen tack 😊
Supernöjd varje gång jag handlar och…
Supernöjd varje gång jag handlar och snabb leverans
Snabb leverans och kundservice i…
Snabb leverans och kundservice i världsklass!
Jag har beställt från happigames två…
Jag har beställt från happigames två gånger hittills. När jag först gjorde kontot fick jag en månads gratis medlemskap, där det fanns extremt billiga priser vilket är något man inte hittar i många webbplatser eller affärer. Första gången jag beställde fick jag en ”present” jag vet inte om det är för medlemskapet eller för att det är första gången jag beställde. Annars är det absolut inga problem med hemsidan och jag rekommenderar den.
happigame är helt nytt för mig
happigame är helt nytt för mig. Positivt att handla bra produkter till låga priser o snabba leveranser.
Je suis très heureuse
Hej! bästa med happigames är att det är billigt att vara medlem o många bra spil billigt till medlemspris!!