Företaget har svarat
Tape sluit goed aan en irriteert niet. Geeft ook geen beklemmend gevoel omdat je nog steeds lichtjes kunt ademhalen door je mond. Makkelijk op te doen en te verwijderen, vind het zelf prettig hem e... Se mer
Företaget har svarat
HappaTape – Dé neus- en mondtape voor betere ademhaling en gezondheid. Onze hoogwaardige neus- en mondtape helpt je om beter te ademen, dieper te slapen en je algehele gezondheid te verbeteren.
Musket 16, 1967 KC, Heemskerk, Nederländerna
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Een uitstekend product, super blij met de aankoop!
Blij met de mondtape. Blijft goed zitten, irriteert niet, maar is wel heel makkelijk te verwijderen. En snel geleverd.
Top
Ik dacht eerst dat neusstrips echt onzin waren. Maar het heeft mij echt positief verrast. Sinds ik ze draag kan ik veel beter door mijn neus ademen. Hierdoor blijft mijn hartslag ook echt veel lager. Echt een top product, ondanks zweet en regen blijft het ook heel goed zitten!

Svar från Happatape
Top product, slaap aanzienlijk beter en werkt daadwerkelijk om meer zuurstof te krijgen via de neus. Ik zag een review voorbijkomen dat het niet goed zou plakken, maar dan heb je je neus simpelweg gewoon niet goed schoongemaakt.
Would recommend!
Ik gebruik de strips van Happatape nu zo’n twee weken en ze bevallen echt goed. Tijdens de verkoudheid van mijn zoon (9 jaar) heb ik ze ook bij hem gebruikt en dankzij de kleine strips heeft hij heerlijk kunnen slapen.
Ik kan ze echt aanraden.
Makkelijk op te doen en te verwijderen, vind het zelf prettig hem eerst op mijn hand te plakken en daarna over mijn mond zodat die nog steeds goed plakt maar niet te strak zit.

Svar från Happatape
heb de Happatape Peak Performance besteld en wow, wat werkt deze goed! Je voelt meteen het effect van de neustape en hij blijft perfect zitten tijdens het sporten. Zelfs onder de douche kwam de strip er niet zomaar af echt topkwaliteit!
Voordat ik een nieuwe bestelling plaatste, had ik nog een paar vragen. Deze werden super snel en duidelijk beantwoord. Je merkt gewoon dat ze niet alleen een goed product verkopen, maar ook uitstekende service bieden.
Kortom: een aanrader! 💪✨

Svar från Happatape
ik heb de peak perform uitgeprobeerd en het is echt top! ik heb de normale neusstrips ook geprobeerd en deze was al goed maar na een km of 20 hardlopen ging hij los. bij de peak perform zat de strip nog na mijn marathon. plakt dus nog beter dan de normale!

Svar från Happatape
Deze neusstrips van Happatape hebben mijn hardloop prestaties echt aanzienlijk verbeterd. 30 stuks voor een eerlijke prijs. Ik zal dit iedereen aanraden!

Svar från Happatape
Na meerdere merken te hebben geprobeerd, vind ik dat Happatape de beste neus en mond pleisters heeft !
Plakt goed zit goed geen irritatie en juiste formaten.
Bedankt HappaTape

Svar från Happatape
mondstrips en neusstrips al een aantal keer besteld. levering altijd goed en kwaliteit van de producten ook.
Echt een topproduct, doet wat het beloofd, ik heb meer diepe slaap gedurende de nacht en wordt uitgerust wakker, het is makkelijk in gebruik, leuk verpakt en een goede prijs-kwaliteit verhouding, echt een aanrader!
Snelle levering, zeer goed product, ik gebruik ze voor slapen en sporten met succes.

Svar från Happatape
Werkt goed tijdens alle vormen van sport en snelle levering

Svar från Happatape
Snelle levering, duidelijke informatie en enorm fijn dat ze een sample pack aanbieden. Dit was nog aardig nieuw voor mij maar door het eerst te kunnen uit te testen, maakte het sample pack hey laagdrempeliger om te proberen. Nu is het goed bevallen en heb ik een grotere verpakking Happatape gekocht. Lekker bezig!!

Svar från Happatape
Mijn vragen zijn duidelijk en professioneel beantwoord, fijne service!

Svar från Happatape
Onlangs de neusstrips en de mondtape gehaald. Het is echt geweldig je slaapt er zoveel beter van, mits je te weinig zuurstof door je neus heen krijgt, zoals ik :)

Svar från Happatape
Ik dacht dat het onzin was totdat het mijn pad kruiste en, verdomd, HET WERKT!!

Svar från Happatape
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.