3,0

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

3,0

Alla omdömen

4 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Nooit geen hapjesschaal.nl meer voor ons!!

Onze ervaring met Hapjesschaal.nl is ontzettend teleurstellend. Waar wij vooraf enthousiast waren vanwege de professionele uitstraling van de website en de mooie productfoto's, zijn wij uiteindelijk vooral met frustratie en een gevoel van teleurstelling achtergebleven.

Voor een bijzondere gelegenheid hebben wij voor €300 aan catering besteld. Juist omdat het om een belangrijk moment ging waarbij wij gasten ontvingen, hebben wij gekozen voor een cateraar. Op basis van de foto's op de website en de slogan "What you see is what you get!" gingen wij ervan uit dat wij een nette, verzorgde hapjesschaal zouden ontvangen die direct op tafel kon worden gezet.

Bij het openen van de bestelling bleek echter direct dat de werkelijkheid niet overeenkwam met de verwachtingen. De broodjes waren niet verpakt zoals afgebeeld op de website. Op de productfoto's zijn duidelijk tussenschotjes tussen de broodjes zichtbaar, maar deze ontbraken volledig. Hierdoor waren de broodjes tijdens het transport gaan schuiven en volledig uit elkaar gevallen. Het beleg en de saus zaten verspreid over andere broodjes, waardoor ook broodjes die oorspronkelijk nog intact waren er onverzorgd uitzagen. Daarnaast was de kartonnen onderplaat volledig besmeurd. In plaats van een representatieve schaal ontvingen wij een rommelige verzameling broodjes die absoluut niet geschikt was om direct aan onze gasten te serveren.

Alsof dat nog niet genoeg was, bleek ook de presentatie niet overeen te komen met wat op de website wordt getoond. Op de productfoto's staat een nette zwarte kartonnen display, terwijl wij een lelijke bruine kartonnen doos ontvingen. Wanneer een bedrijf adverteert met "What you see is what you get!" mag je verwachten dat de presentatie overeenkomt met wat je bestelt. Dat was niet het geval.

Het meest vervelende was dat dit gebeurde vlak voordat onze gasten arriveerden. Dat leverde veel stress op en was juist hetgeen waarvoor je catering bestelt: om jezelf werk uit handen te laten nemen.

Direct na ontvangst hebben wij contact opgenomen met Hapjesschaal.nl en foto's meegestuurd waarop duidelijk zichtbaar was hoe de bestelling was aangekomen. Wij wilden het bedrijf de kans geven om de situatie te beoordelen en met een passende oplossing te komen. Wij ontvingen geen enkele reactie. Pas nadat wij een paar dagen opnieuw contact hadden gezocht, kregen wij uiteindelijk een onprofessionele reactie. Wij hebben daarbij aangegeven dat wij, gezien de omvang van de bestelling van ongeveer €300 en de problemen die wij hadden ervaren, een compensatie van €50 een redelijke oplossing vonden. De broodjes hadden een waarde van 85 euro. Dat vonden wij een bescheiden verzoek, zeker omdat wij de volledige bestelling niet hebben afgekeurd en slechts een beperkte tegemoetkoming vroegen voor de broodjes die niet meer gepresenteerd konden worden. Hapjesschaal.nl ging niet akkoord. Er werd geen enkele vorm van coulance getoond, terwijl de levering aantoonbaar niet overeenkwam met de verwachtingen die op de website worden gewekt en wij dit bovendien direct met foto's hadden onderbouwd.

Wat ons uiteindelijk nog het meest is bijgebleven, is niet eens de staat van de broodjes, maar de manier waarop wij als klant zijn behandeld. Fouten kunnen gebeuren en transport blijft mensenwerk. Waar het om gaat, is hoe een bedrijf daarmee omgaat. Een professionele organisatie luistert naar de klant, neemt klachten serieus en probeert tot een redelijke oplossing te komen. Dat hebben wij helaas niet ervaren.Voor een bestelling van ongeveer €300 hadden wij een andere service verwacht. Niet alleen een verzorgde levering, maar ook een klantenservice die verantwoordelijkheid neemt wanneer er iets misgaat. Helaas hebben wij beide gemist.

Alles bij elkaar opgeteld zijn wij zeer teleurgesteld. De levering kwam niet overeen met wat op de website werd beloofd, de presentatie was onder de maat, wij hebben op het laatste moment extra werk en stress gehad en uiteindelijk werd zelfs een bescheiden verzoek om €50 compensatie afgewezen. Dat vinden wij bijzonder klantonvriendelijk.

Om die reden zullen wij hier niet opnieuw bestellen en kunnen wij Hapjesschaal.nl op basis van onze ervaring helaas niet aanbevelen.

13 juni 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

3 schalen met hapjes besteld voor een…

3 schalen met hapjes besteld voor een feestje. Van tevoren contact gehad of het echt hetzelfde zou zijn als op de foto, dat zou zo zijn. Bij levering bleek dat totaal anders. Er zat o.a pasta?!?! In, heel gek. Ook saaie blokjes kaas en mega taaie plakken vlees. Ook kwam alles in goedkope kartonnen bakjes ipv op een mooie schaal. Bij contact geen enkel overleg mogelijk, echt een aanfluiting. Bestel hier nooit meer.

2 juli 2026

beste ervaring ooit

beste ervaring ooit!
echt een aanrader , perfecte site
super uitstraling en heerlijke hapjes en hightea!
vers duidelijke uitleg en goede levering . kan niet beter

13 mars 2026

Top, alleen niet goedkoop

Na veel overwegen een bestelling geplaatst bij hapjesschaal.nl voor een housewarming. Het minimale bestelbedrag van €90 is vrij hoog, samen met de eventuele extra €20 als je de hapjes voor 13:00 bezorgd wil hebben, anders zou ik hier wel vaker bestellen. Ik heb vega hapjes en dessert hapjes besteld. Het is netjes verpakt en vooral de hamburgertjes waren overheerlijk! Het is ook fijn om te weten wanneer het ongeveer bezorgd wordt en de bezorgtijd wordt steeds nauwkeuriger, hoe dichter bij het is. Aanrader!

1 februari 2025
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

dessert pancakes pakket

wij bestellen voor de Sint al jaren bij hapjesschaal.nl altijd naar volle tevredenheid, helaas was het bestelde dessert pancakes pakket, totaal anders dan van het voorbeeld, er staat bij samenstelling kan varieren, maar dit week wel erg veel af! oa geen 4 glaasjes mousse, geen marshmallows, geen slagroomsoesjes, ipv 4 nougatsnoepjes, geen sausjes in de schaaltjes maar een klein zakje met poedersuiker, stroop en nutella, geen leuke versiering op het blad maar een paar grote zuurtjes! hier hapjesschaal verschillende mailtjes over gestuurd maar totaal geen enkele reactie terug ontvangen, niet erg professioneel op deze manier

8 december 2024

fantastische hightea

heerlijke hapjes en een hele goede bezorging ,
we hadden de highteatower besteld en dit was echt heel veel waar voor je geld ! echt top

2 december 2024
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Te weinig hapjes

Bezorging is prima, maar de schaal komt niet overeen met de foto op de site. Hierdoor lijkt het of je meer krijgt, dan je in werkelijkheid krijgt. Met de schaal die wij geleverd kregen kunnen we niet al onze gasten voorzien van een hapje. Zoals het op de foto stond was dit wel het geval. Dus let op! Want je moet nog extra hapjes gaan halen en als de schaal pas laat bij je aankomt heb je daar geen tijd meer voor.

25 november 2023
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.