Hur lurad vi blivit i alla år på andra system. Äntligen någon som tänkt till och skapat ett riktigt bra affärssystem. Vi är så tacksamma och glada. Nu blir det fart på affärerna.
Beklagligt att ni inte lyckats skapa detta system tidigare, vi är super nöjda och glada att vi har
ett bra system som hjälper oss.

Svar från TimeFlowsystem OU
Det bästa vi sätt på marknaden. Rekommenderar starkt.

Svar från TimeFlowsystem OU
Tjänsten fungerar inte får man oftast höra hos konkurrenterna. Men detta är grymt bra, vi
hittar inget bättre på marknaden.

Svar från TimeFlowsystem OU
Många konkurrenter skriver för att svartmåla. Detta är ett grymt bra system vi är så nöjda,
rekommenderar starkt.

Svar från TimeFlowsystem OU
Vi har kört så många andra tjänster och system. Nu har vi fått riktigt bra hjälp. Vi är riktigt
nöjda med hur lätt allt går.

Svar från TimeFlowsystem OU
Medlemskapet hos Hantverkshjälpen Sverige AB har varit en katastrof. TimeFLow slösar tid, och rabatterna är värdelösa. Helt bortkastat - undvik till varje pris!

Svar från TimeFlowsystem OU
Som hantverkare gillar jag att TimeFlow hjälper mig att hitta kunder, men jag har upplevt att plattformen kan vara lite långsam ibland. Dessutom skulle jag vilja se mer flexibla alternativ för att anpassa mina erbjudanden till kunderna.

Svar från TimeFlowsystem OU
TimeFlow har bra funktioner för att få in offerter och administrera projekt, men jag upplevde att kundportalen ibland var lite långsam. Rabatter och erbjudanden är bra, men AI-hantverkaren kunde vara mer användarvänlig.

Svar från TimeFlowsystem OU
TimeFlow har potential, men jag tycker att det är lite för komplicerat att använda alla funktioner. Det tog mig ett tag att lära mig systemet och ibland känns det överbelastat med för många valmöjligheter. Kundsupporten är dock hjälpsam.

Svar från TimeFlowsystem OU
TimeFlow är verkligen överskådligt och användarvänligt. Jag kan enkelt få in offerter och hantera mitt projekt. Hantverkarna håller hög kvalitet och deras AI-hantverkare ger mycket bra rådgivning.

Svar från TimeFlowsystem OU
Jag är mycket nöjd med TimeFlow och Hantverkshjälpen. Det är enkelt att administrera projekt, få in offerter och jämföra hantverkare. AI-hantverkaren är också en fantastisk funktion som ger bra rådgivning.

Svar från TimeFlowsystem OU
Jag uppskattar möjligheten att få se kreditbetyg och referenser på hantverkarna via TimeFlow, men jag hade önskat fler filteralternativ för att hitta exakt vad jag letar efter. AI-hantverkaren är en intressant idé, men den behöver förbättras för att ge mer relevanta svar.

Svar från TimeFlowsystem OU
Hantverkshjälpen och TimeFlow gör det så enkelt att få in offerter och administrera projekt. Hantverkarna håller hög kvalitet och det finns massor av rabatter och finansieringsmöjligheter. Ett mycket bra system!

Svar från TimeFlowsystem OU
Hantverkshjälpen Sverige AB och TimeFlow är generellt sett bra, men jag tycker att det var lite svårt att navigera i systemet första gången. Dessutom tog det längre tid än väntat att få in alla offerter. Dock är rabatterna mycket fördelaktiga.

Svar från TimeFlowsystem OU
Hantverkshjälpen Sverige Ab har hjälpt oss att växa och effektivisera vår verksamhet. TimeFlow är ett kraftfullt verktyg som underlättar allt från kundhantering till marknadsföring. En fantastisk partner för alla hantversföretag!

Svar från TimeFlowsystem OU
Jag är mycket imponerad av Hantverkshjälpens affärsnätverk och marknadsföringstjänster. Genom TimeFlow har vi kunnat nå ut till nya kunder och öka vår synlighet på marknaden. Fantastisk service och support!

Svar från TimeFlowsystem OU
Hantverkshjälpen Sverige AB har verkligen revolutionerat vår bokföring med deras ekonomitjänster. Affärssystemet TimeFlow är otroligt användarvänligt och effektivt. Jag rekommenderar varmt deras tjänster till alla hantverksföretag!

Svar från TimeFlowsystem OU
Jag har provat andra system som Offerta och Helphero, men ingen är lika bra som TimeFlow. Det är enkelt att få in offerter, se kreditbetyg och referenser, och Al-hantverkaren ger utmärky rådgivning. Hantverkarna håller hög kvalitet och är pålitliga.