Hansen's Vinduespudseren ApS Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Selve vinduespudsningen er en "ægte" pudsning og ikke vinduesvask som efterhånden er blevet det nye sorte. De leverer når de kommer, men der har også været et par gange hvor vi er blevet brændt af... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi var i nød og havde behov for at få pudset alle vores vinduer op til Jul. Kontaktede Hansens, og de kom indenfor 24 timer og klarede opgaven. Super service, dygtige unge mennesker, som løste opgave... Se mer

Klasse arbejde 😍 Ægte Pudsning og ikke nutidens “puds” som er en almen vask ❤️😂

Företagsinformation

1. Fönsterputsning

Skrivet av företaget

Vi leverer professionel vinduespudsning i Middelfart med fokus på kvalitet, punktlighed og tilfredse kunder. Hos os får du skinnende rene vinduer hver gang – udført med omhu og et smil.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

53 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

DET SPILLER!

Klasse arbejde 😍 Ægte Pudsning og ikke nutidens “puds” som er en almen vask ❤️😂

21 augusti 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Holder ikke hvad de lover

Fin og høflig salgstale.

Første gang kom de på aftalt tidspunkt og vinduer fint pudset.

Derefter er det ikke gået som aftalt. Kommer ikke på de aftale dage, og man får heller ikke besked før, som ellers aftalt.
Gentagne gange har jeg givet dem chancer for at levere som aftalt, men det lykkedes kun første gang og her sidste gang var mange vinduer slet ikke pudset og rammer var heller ikke pudset, som aftalt.
Jeg reklamerede og blev lovet kredit, men fik i stedet en påmindelse om manglende betaling.

Det er bare ikke godt nok.

Jeg kan ikke anbefale dem.

25 juli 2026
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Fint resultat

De leverer når de kommer, men der har også været et par gange hvor vi er blevet brændt af eller der har været misforståelser hos dem om hvilken ydelse vi havde bestilt.
Som udgangspunkt et godt produkt, driftssikkerheden er måske ikke helt i top.

12 juni 2026

Fin og høflig salgstale MEN

Fin og høflig salgstale.
Kom ikke på det aftalte tidspunkt.
Skulle mindes om rammepudsning.
Rammerne blev aftørret sporadisk men ikke overalt.
Selve vinduespudsning var fint på 2/3 af vinduerne, de sidste var der stadig pletter på/ beskidte.
Det gik meget hurtigt, måske derfor at alt ikke blev rent. Er glad for at jeg kun skulle have udvendigt.

Jeg er ked af at skulle give så dårlig en anmeldelse, men kan ikke anbefale dem.

12 juni 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg kan desværre ikke anbefale Hansen…

Jeg kan desværre ikke anbefale Hansen Vinduespudsning.
Jeg har modtaget fakturaer for arbejde, der ikke er blevet udført, og det har været umuligt at få fat i firmaet trods flere forsøg.
Det virker uprofessionelt og skaber mistillid, når man både mangler service og svar.

21 april 2026

Hej Lone
Jeg kan umiddelbart ikke finde dig i vores ruteplans app, eller se at der er en faktura til "Lone Walther"
Jeg har selv siddet og ringet rundt til ubesvaret opkald og til folk med manglende betalinger i forgårs, der har jeg heller ikke hørt noget.

Vi plejer ikke at sende faktura ud før arbejdet er fuldført, så det undre mig en del.
Send gerne en besked på vores hoved nr. 20 53 03 18
Så vi kan finde ud af hvad der skulle have været gået galt.

Vh Andreas

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Bedre kommunikation mellem de ansatte

Bedre kommunikation mellem de ansatte. Jeg synes de ikke de gjorde deres arbejde tilfredsstillende som jeg forventede til den pris.
Men det er jo kun hvad jeg oplevede.

11 mars 2026

Svar från Hansen's Vinduespudseren ApS

Hej Lotte, tak for feedback.
At arbejdet ikke var tilfredsstillende, er vi kede af at høre da vi ellers har tilfredsheds garanti og ikke har hørt noget fra dig.
Vh Gustav

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Virkelig professionel grundig vindues…

Virkelig professionel grundig vindues pudsning ikke noget bare med vand på men god gammeldags vinduespudsning

8 mars 2026

Hej Anne Mette,

Vi sætter kæmpe stor pris på din ros.

Vi er taknemmelige og elsker at høre, vores kære kunder er glade og tilfredse,
og det er lige nøjagtig derfor vi prøver, at gøre et ekstraordinært arbejde.
for at høre disse kommentarer.

mange tak, og fortsat god dag

- Petur Fra Hansen'sVinduespudseren

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.